policaji spet lovili motorista

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
@synthman: ko boš enkrat NUJNO potreboval kogarkoli s plavo lučjo jim lepo reci: fantje kar lepo počasi in po predpisih.
Veš kaj. Pokasirat 40€ NI nujna zadeva, (pa itak jih niso dobili) še najmanj pa tolk nujna, da bi zaradi tega denarja smel kdo delat prekrške za 1000€ in odvzem izpita. ter ogrožat ostale na cesti.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Vsaki akciji sledi reakcija. Akcijo je začel sesalec in poskrbel za reakcijo policistov. Pravilno. Škoda edino, da se to ni zgodilo v ZDA, bi ga zbili ali ustrelili. Če bi imel srečo in preživel, mu drugič verjetno kaj takega ne bi več padlo na pamet. Tako je bilo pa v SLO in še uspel mu je pobeg, se pravi bo s tem nadaljeval in verjetno še stopnjeval... Zanimivo pa je, da določeno omejenci početje sesalca še celo odobravajo...!?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a si ti normalen.

s sistemom ste zjebal red v državi. v jugi je bila uniforma zakon. danes se serjemo na uniformo. zakaj? ker uniforme tihotapijo droge, ilegalce in so nestrokovne, predvsem pa v veliki meri nespoštljive. po drugi strani te iste uniforme ne preprečujejo velikega kriminala. in pač vsak drugi jim jebe mater.
potem se pa najde mulo, ki je lahko zajeban otrok, lahko pa smao prestrašen. in prestrašen je bežal. saj je uni uniformiranec tudi iz strahu ubil šiptarja, ki je imel mobitel v roki. in kdo so uniformiranci, da lahko zaradi rotacijskih luči ogrožajo življenja drugih. a ni zadosti, da vozijo nad omejitvam brez rotacijskih.

in ti bi, da bi pri nas bilo kot v ameriki. to samo pove, da si retard, kateremu plačam karto za ameriko. enosmerno. d ane bomo sam čefurjel deportiral.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
d.e.b... na sesalcu je kršil zakon. Po zakonu pa mora policaj ustavt tistega ki krši zakon.. ane..
Zakaj potem mene ustavjo policaji ko npr. nisem pripet ali govorim po telefonu. Naj mu rečem: Ej za 40 € se ti pa res ni splačal ustavlat mene. Aja pa veš za kok € je sesalc delal prekrške?
Po mojih predvidevanjih: Brez čelade,brez registracije,ukraden motor(velikokrat), brez luči: no vse skupaj pa ni samo 40€.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Zakaj je bila v Yugi uniforma zakon? Zato, ker so imeli več pooblastil (vsaj izgledalo je tako), kakšne prekrškarje so tudi fizično obdelali, pa nihče ni najemal raznih Čefurinov in podobno. Danes je pa vsak policist takoj na disciplinski, če slučajno kapo pozabi na glavo pri postopku dati. In vsi se nekaj pritožujejo čez policijo, pri tem pa jim naš sistem da skoraj vedno prav. In ti v eni sapi hvališ Yugo sistem in pa našega...?!

P.S. Karto za ZDA vzamem, bova šla z MX-om na potep...
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zakaj so nule.

ker so življenjske nule. ker so nesramni, ker so neolikani, neotesani. ke rniso dorasli svojemu delu. in ker večinoma drkajo [censored] z radarji, napačnimi parkiranji in pasovi. ne vidijo pa pravega kriminala.

če pobašeš karto, povej, kje kdaj ti plačam in ne vračaj se. uživaj v sanjski državi, kjer se streljajo za zajtrk, razstreljujejo za kosilo in davijo za večerjo. kdo pa preživi dan, ga lahko ženski valar z ritjo zaduši.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik x5x pravi:

Po mojih predvidevanjih: Brez čelade,brez registracije,ukraden motor(velikokrat), brez luči: no vse skupaj pa ni samo 40€.

Koliko pa je vredno življenje otroka, tete, stardeca,..., ki bi ga lahko med akcijo povozili?
Sem za to, da se prekrškarje ulovi in pravično kaznuje. Ampak ne za vsako ceno. Če je bila ulica ozka, potem bi policajem ušel še z biciklom.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Pa to ni policija kriva, sploh pa ne posameznik pri policiji. Kriv je sistem, ki ga tako hvališ. Če bi imeli policaji več pooblastil, bi se jih raja bolj bala in bi bilo manj kriminala. Tako se mu pa vsak smrkavec smeji v glavo in mu j**e mater ker ve, da mu nič ne more. V službi mu pa še ostali ''smrkavci'' nam položajih j***jo mater...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kako niso krivi posamezniki.
ko vidim slinavca v uniformi, ki preskoči na ti, ki je aroganten. da ne rečem, ko reče 'Ne boste vi meni govorili...'
sistem pa ne hvalim. o njem sem modro tiho, ker še vedno gre lahko na slabše.

še vedno ne vem koliko je vredno življenje.

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Hvala za definicijo: brazilca, šuškavca in nevem kaj poniževalnega ...

Obstajamo skuteristi s 50ccm pod ritjo in imamo čelado, motoristično jakno in vsaj še rokavice in po vseh predpisih registriran in zavarovan skuter.

Tudi med MOTORISTI obstajajo šuškavci, brazilci in podobno brez čelad, neregistrirani motorji in brez opreme in ki ga serjejo po cestah ...

Motorist nisi zaradi ccm, temveč si po duši motorist al pa nisi motorist ...

Zaradi mene imaš lahko 1200ccm pa vso opremo, vendar se pelješ samo od Šiške do Leva, snameš čelado in si jo daš na komolc in nato počasi do Tromostovja KAO motorist ... Si pa navaden BRAZILC, ker motorist bo tudi upošteval to, da bo imel čelado na glavi dokler ne ustavi in parkira motorja ...

Tako da dragi "motoristi" ki se opredeljujeta sama gled ccm ... dobro premislite ali ste res motoristi ali brazilci/šuškavci/postavljači/ kar koli ...

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Synthman: Pa da ti razložim situacijo v Amsterdamu, kjer so v PEŠ coni lovili oz iskali nekoga z motorji in avtomobili in niso vozili 10 na uro ...

Ura je bila že cca. 21 zvečer in oni so lepo s sirenami in lučkami vozili in ljudje so se jim lepo umikali in jim sproščali pot ...

Pa niso vozili počasi ... PEŠ cona ... Nujna vožnja - nujna vožnja ... Pa nikogar nisem videl da bi bežal pred njimi ali karkoli ... NIHČE ni dvomil v njihovo presojo po hitri vožnji z lučmi ...

Tako da ... ne mi o temu, kaj če bi povozil mojega 3 leta starega otroka ... In če bi ga, sem JAZ KOT STARŠ kriv, ker tak otrok nima kaj sam početi na cesti ...

Sicer je pa tako ali tako enostavno biti pameten v naprej doma iz kavča ... Ko pa pride do situacije pa ne vemo kako bi reagirali ...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Slinavca v uniformi je sistem takega naredil, verjetno se ni rodil ves slinast s policijsko kapo na glavi, mar ne?

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Imaš prav glede ccm! Jaz sem avtomobilist,motorist in tudi skuterist.
rolleyes-1.gif
yeah right!
On: Nevem kako se da policiji lovit kakšnega mopedista
redface-1.gif

A ni zadeva jasna kot bel dan,da ga dobit itak ne morejo?
Zaradi tega ogrožat druge,se mi ne zdi no..........

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Citat:
Uporabnik Lorus pravi:
Hvala za definicijo: brazilca, šuškavca in nevem kaj poniževalnega ...
majstr zame so šuškavci tisti ki:
-se vozijo z motorjem(od +50ccm) kateri ne vedo da je potrebno motor registrirati.
-nevedo kaj so prometni predpisi ter se postavljajo pred svojo družbo kot da so največji carji
- o opremi so slišali(beri: so "carji"in je ne potrebujejo)
-da ne omenjam kako se vozijo po zadnji čez center..

In JA motorist moraš biti po duši.

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Zakaj je bila v Yugi uniforma zakon? Zato, ker so imeli več pooblastil (vsaj izgledalo je tako), kakšne prekrškarje so tudi fizično obdelali, pa nihče ni najemal raznih Čefurinov in podobno. Danes je pa vsak policist takoj na disciplinski, če slučajno kapo pozabi na glavo pri postopku dati. In vsi se nekaj pritožujejo čez policijo, pri tem pa jim naš sistem da skoraj vedno prav. In ti v eni sapi hvališ Yugo sistem in pa našega...?!

He, he se spomnem pripovedovanja stricev in fotra, ko se z motorjem (ne mopedom) ali avtom niso upali pobegniti miličniku na biciklu.
grin1.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Ja, jaz pravim da NIHČE, ti pa praviš da policaj pa lahko.
Braniac, daj povej zakaj hudiča potem sploh imamo policaje, naj kar vsak dela kar hoče pa bo? Točno tako kot pravi XXXL, po ameriško bi ga morali skinit, če bi takrat ona dva albanosa pravilno obdelali, bi prihranili dve nedolžni življenji.
Pa za onega, ki sprašuje koliko je vredno življenje, koliko je pa vredno življenje nedolžnega človeka, ki ga ponavadi takle deviant ubije?