policaji spet lovili motorista

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Če bi bil skuterist na tvojem ukradenem skuterju, bi tudi tako pisal?
Me zanima kako bi ti pisal, če bi policaj na cesti med lovljenjem povozil tvojega otroka. ?

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
650
8
18
50
Citat:
Uporabnik Silvio pravi:
Citat:
Uporabnik gonilnik pravi:
Motoristi so tisti ki imajo pod ritjo najmanj 500ccm motor:Vse ostalo so čebelice

Tvoj sekret iz avatarja tudi ni motorju podoben...
smirk-1.gif
Sem kar ponosen na to mojo čebelico.Sem edini ki ima tak motor v sloveniji
cheer.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik splash pravi:
Tudi jaz nevem, kako sploh lahko nekateri zagovarjajo skuteriste-saj je storil prekršek (nevemokakšnega) in potem še en prekršek, ker je bežal pred uradno osebo in stem povzročal splošno nevarnost za vse v bližini.
.
Saj skuterista nihče ne zagovarja,
Zagovarjaš in oprvičuješ ti policaje, ki v območju umirjenega prometa vozijo 2x prehitro, norijo in ogrožajo ostale udeležence.

So imeli užgane luči? So opozorili s sireno? Kje je problem? Po tvoje tud rešilc neb smegu hitro peljat v območju umirjenega prometa.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik Kiri pravi:
Me zanima kako bi ti pisal, ce bi podivjan skuterist na cesti povozil tvojega otroka, ker ga policaji pet minut nazaj niso ustavili, ker se ne smejo poditi za njimi?
priden.gif
Ne potem bi spet on pisal, da policajev ni bilo tam kjer jih človek potrebuje, pa za take prekrške kot je bežanje pred policijo, bi morale biti take kazni, da nikomur kaj takega ne bi prišlo več na misel.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Če maš vse pošlihtano nimaš kaj bežat pred policaji, zarad mene če mu gume prestrelijo.
Kar se pa njihove hitrosti tiče.Napisano da so imeli plave luči + sireno kar pomeni "na nujni vožnji".

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Kiri pravi:
Me zanima kako bi ti pisal, ce bi podivjan skuterist na cesti povozil tvojega otroka, ker ga policaji pet minut nazaj niso ustavili, ker se ne smejo poditi za njimi?
priden.gif

No, če bi pozorno bral bi vedel, da je skuterist pripeljal počasi, divjal je le policaj z kiblo.
Pa še to, če bi bil otrok na cesti, bi ga skuterist z lahkoto obvozil, al pa tud ustavil, policaj z marico pa težko. ker marica zasede 3/4 ceste, pa še hitro je vozil.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Če maš vse pošlihtano nimaš kaj bežat pred policaji, zarad mene če mu gume prestrelijo.
Kar se pa njihove hitrosti tiče.Napisano da so imeli plave luči + sireno kar pomeni "na nujni vožnji".

Če je res nujna zadeva oglobiti enga brez čelade, potem je bil policaj res na nujni vožnji. Naslednjič bo pa nujno rabil sendvič iz trgovine, pa bo prižgal luči in gasa po ulici.

Veš, policaj mora tud na nujni vožnji vozit varno in ne ogrožat ostalih udeležencev. Pa tud točno se ve, kdaj policaj sme vklopit plavo luč in kdaj ne.
In če je skuterist kršil predpise, to še na daje dovoljenja policaju, da jih sme kršit tudi policaj.

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
Ja no drugič pa ne samo opazovat, laufi lepo za kiblo in policistom povej, da se tako ne dela!
ANE!!!

:S

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
In če je skuterist kršil predpise, to še na daje dovoljenja policaju, da jih sme kršit tudi policaj.

Ti bi torej na policistovem mestu v coni 30 osumljenca zasledoval s 30 km/h? Ali pa še bolje...da res prilagodi vožnjo razmeram na cesti...20km/h.

Zadeva je popolnoma enostavna in že nekajkrat omenjena...sam od sebe se policist ne bo šel takole izživljat po cesti (OK, pustimo izjeme, ki vsepovsod obstajajo), v to mora biti izzvan.

Glede nedovoljenega lovljenja ubežnikov...
hysterical-1.gif
Ker je en nesposoben odvetnik spušil proti tej obtožnici je sedaj to dejstvo kar sprejeto v družbi...

In nenazadnje...kako veš, da so ga lovili zaradi čelade? Morda je pa 300m nazaj povozil enoletno deklico in oropal njeno mamo? Verjamemo v tisto, kar želimo...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kaj zdej. a policaji lahko preganjajo nečeladarja in ga spravljajo v nevarne situacije zaradi čelade. ker vsak čeferin bo znal natvezit, da se je mali polomil, ubil, ker je bežal pred policaji, ti so ga pa noro podili. revček ni bežal, ke rje imel ukraden skuter, ampak ker se boji policajev in kaj bo ata rekel.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Hvalabogu, da ga lahko preganjajo (v takih situacijah bi dal policistom še dodatna pooblastila)
Nevarne situacije, če pride med pregonom do njih, so posledica NE upoštevanja "ukazov" uradne osebe.
Če bo Čeferin rekel, da so ga policisti noro podili, so ga zato ker je lovljeni pred njimi noro vozil, saj če ne bi noro vozil ga ne bo mogli noro loviti.
Ne vem zakaj bi se bal policistov, če je tako naj doma v kleti ostane zaprt, da se ne bo bal ostalih okoli sebe.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
ksz

naslov teme je potrebno spremeniti....to ni motorist...sicer je pa gonilnik napisal kriterij...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
boš imel otroka. upaj, da ne bo bežal pred roko pravice zaradi 40€, ke rni imel čelade, pa se bo bal fotra in bo v tem bežanju polomil roke, noge.

potem boš drugače govoril. vsaka palca ima dva konca.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Kdo je sploh rekel, da bo moj otrok imel motor
confused-1.gif
. Če ga bo pa imel naj za svoja dejanja odgovarja, četudi je to s polomljenimi rokami, nogami, rebri,....vsaka šola nekaj stane.
Jaz sem zato, da če se ne držiš predpisanega zakona (pa čeprav je včasih butast), moraš za to odgovarjati, na kakšen način boš odgovarjal je pa odvisno od tebe
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
@synthman: ko boš enkrat NUJNO potreboval kogarkoli s plavo lučjo jim lepo reci: fantje kar lepo počasi in po predpisih.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Joj, ti si pa stardec 2!
Veš, da nimaš prav in konc.
Kaj nimam prav? Da NIHČE ne sme po območju umirjenega prometa vozit 60 in da nihče ne sme ogrožat ostalih udeležencev, ki so se takrat nahajali na tem območju?
Še najmanj pa da bi kdo zaradi 40€ (ki jih itak niso dobili) smel povozit otroka na cesti.

Ja, jaz pravim da NIHČE, ti pa praviš da policaj pa lahko.