Citat:
Uporabnik Car pravi:
Sorry, sam večje budalaštine od te pa še ne!!!
Policijski avto je temu norcu stal dobesedno na poti?
Pa saj se niso ganjal po nekem kolovozu, ampak po avtocesti!!! Razumeš?
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Najboljše, da ustanoviš FB skupino. Zahtevamo, da Pahor ima govor na pogrebu dveh umorjenih kosmatih policistov.
Imaš moj like
Tko ja, pa zraven naj se zakanta še 10 drugih, ki slučajno tisti čas peljejo po cestiCitat:
Uporabnik rawr pravi:
Vedli so, kam je namenjen avstrijc pa bi naredli zaporo s praznimi avti. Ni logično?!? Pa se naj ubije na pločevini...
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Najboljše, da ustanoviš FB skupino. Zahtevamo, da Pahor ima govor na pogrebu dveh umorjenih kosmatih policistov.
Imaš moj like
Ma za mene bo dovolj, če dobi Johan poleg vseh kazni in stroškov zraven še račun recimo 2 jurija po psu.
res pišeš neumnosti. kako bi lahko vedela, da bo nabasal na njih?? kolk je napisanega, je imel skoraj celo avtocesto fraj, pa je ravno v jih počil. A misliš, da sta rekla "naj se kar v nas zaleti"Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Ni važno, na kateri cesti se je to dogajalo. Važna so dejstva, da je bil ta policijski avto na nevarnem mestu, glede na vožnjo osumljenca ali norca, če že hočeš in ravno zaradi tega bi si morala policista zagotoviti več maneverskega prostora, kar pa v stoječem avtomobilu na liniji divje vožnje divjaka to sigurno ni bilo mogoče..Prepričan sem pa, da tega policista sigurno ne bi več naredila, ampak bi si ustvarila prostor za umik.Citat:
Sta policista vedela, kje se bo ta bedak pripeljal, nista, sta vedela, da bo nabasal na njih, če sta, potem bi morala še toliko bolj poskrbeti za svojo varnost
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Tko ja, pa zraven naj se zakanta še 10 drugih, ki slučajno tisti čas peljejo po cestiCitat:
Uporabnik rawr pravi:
Vedli so, kam je namenjen avstrijc pa bi naredli zaporo s praznimi avti. Ni logično?!? Pa se naj ubije na pločevini...
Aha, 2 policaja bosta postavila signalizacijo, zaprla cesto, ter prousmerila promet, ker sta zihr imela vsaj 1 uro časa za priprave. Psa bosta pa napodila, da bežečemu pregrizneta gumeCitat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Uporabnik rawr pravi:
Prometna signalizacija, zapora ceste, preusmeritev. Ne vem kak je zgledlo, ampak sem pripričan, da bi to tragedijo lahko zelo omilili ali celi preprečili.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
predstavljaj si, da bi tam stal romunski kombi v okvari. Namrec ta patrulja je stala in cakala da bo sel mimo.
In ne, v sloveniji policisti ne grejo iz avta 200m stran v grmovje cakat. Ker tega ne pocnejo nikjer na svetu.
sicer pa obstaja se ena tehnika ustavljanja, lahko da so cakali da se jih dovolj nabere in so nameraval avto obkolit in se ustavit.
Najlazje je izza racunalnika pisat kaj in kako. Vprasanje ce sta sploh vedela da so ze tok blizu njiju itd... In skoda da sta bila vodnika. Ce bi bla kaka druga patrulja bi verjetno se enkrat metali stinger tko sta pa lahko samo cakala
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Uporabnik rawr pravi:
Prometna signalizacija, zapora ceste, preusmeritev. Ne vem kak je zgledlo, ampak sem pripričan, da bi to tragedijo lahko zelo omilili ali celi preprečili.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
predstavljaj si, da bi tam stal romunski kombi v okvari. Namrec ta patrulja je stala in cakala da bo sel mimo.
In ne, v sloveniji policisti ne grejo iz avta 200m stran v grmovje cakat. Ker tega ne pocnejo nikjer na svetu.
sicer pa obstaja se ena tehnika ustavljanja, lahko da so cakali da se jih dovolj nabere in so nameraval avto obkolit in se ustavit.
Najlazje je izza racunalnika pisat kaj in kako. Vprasanje ce sta sploh vedela da so ze tok blizu njiju itd... In skoda da sta bila vodnika. Ce bi bla kaka druga patrulja bi verjetno se enkrat metali stinger tko sta pa lahko samo cakala