Podivjani Avstrijec na avtocesti

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Nikjer v medijih ni omenjeno, če so ga morali s sprejem izbezati iz bemweja, ali je sam prilezel ven.
17758-icon_confused.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
kdo bo sedaj plačal to razdejanje in škodo na vozilih? zavarovanje jodlarjevega vozila?

nekje pisarijo da naj bi imel psihične težave.... kr vsi jodlarji imajo neke psihične težave... pa kaj ga je gnalo tja v Hrastje???
smile-1.gif

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.920
116
63
mb+ -20km
Upam ,da vsi udeleženi v nesreči preživijo.

Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Ko pa s porvido provucirajo so pa tud carji ne?

Na Hrvaškem se divjanje s provido, ni dobro končalo za 2 policaja
confused-1.gif
(RIP)

http://www.soundset.hr/vijesti/zagreb-i-okolica/preminuo-i-drugi-policajac-iz-presretaca

Citat iz Index.hr

Citat:
"Policijski je službenik upravljao službenim vozilom Škoda Superb zapadnim kolnikom autoceste u smjeru juga, te je iz zasad neutvrđenog razloga prednjim lijevim dijelom naletio na stražnji desni dio teretnog vozila koje se kretalo u istom smjeru. Od siline udarca teretno vozilo probilo je zaštitnu ogradu i prešlo na suprotni kolnički trak te se prevrnulo, dok je službeno vozilo udarilo u zaštitnu ogradu te se nastavilo kretati u smjeru jugozapada da bi se zaustavilo sa zapadne strane zapadnog kolnika. Na prevrnuto teretno vozilo naletjela su dva osobna automobila, Renault Clio kojim je upravljala 22-godišnjakinja i Renault Clio kojim je upravljao 27-godišnjak. U prometnoj nesreæi na mjestu događaja preminuo je 42-godišnji policijski službenik koji je upravljao službenim vozilom, dok su teško ozlijeđeni 30-godišnji policijski službenik suvozač i 49-godišnja putnica iz teretnog vozila prevezeni u KB Dubrava gdje im je pržena liječnička pomoæ", priopæili su danas iz PU zagrebačke.

Tole pa je ostalo od Octavie
cry12bpy.gif

nesreca_autoput4-281212markoTodorovCropix.jpg

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
ksz...
Matr, ampak tukaj pa res špila enim!!!
stupid-1.gif

In to reče oseba, ki opravlja enako delo kot zloglasni ameriški poštar Patrick Henry Sherrill z vzdevkom "Crazy Pat"...
rolleyes-1.gif
Ok, to vzamem kot šalo, tud tebe nisem mislil s tem!
Čeprav sem ti stisil spam, ker si zasvinjal temo!!!
evil.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Tha Shizznit, Spidi & Co. - Pa p33sda si pacienti ne pustite nič dopovedat, kdo da fak je avto nastavil pa pse not pustil? Blokada? A pol so tud sebe not pustil, pozabil? Avto ni bil nastavljen kot blokada, ker drugače bi imel luknjo v boku ne pa v riti, pa ni se zabil v prejšnje patrulje ampak so se zaleteli , ker je hotel mimo, ne pa da jih je ciljal v želji po samomoru.... Ja fak no, dejte poizkusit vsaj malo razmišljat, sej ne boli....
bonk.gif

Aja pa še to -To da so bili vodniki & psi tam naključno ne pomeni, da se se popolnoma po slučaju znašli parkirani z lučkami na zaviralnem pasu AC in to raaaavno v trenutko, ko se je za njimi odvijal pregon temveč, da so bili slučajno v okolici in so jih aktivirali, da pomagajo (kot je napisal tudi Jado). Pse imajo pa policaji že na splošno in, ne boste verjeli, tudi ponoči v uporabi zaradi dodatne pomoči pri obvladovanju (morebitno pijanih) ljudi, odkrivanju droge pa še pri marsičem drugem. Bo šlo?

bonk.gif
Se strinjam. Menim tudi, da sta stala tam zato, ker policaji niso mislili, da bo jodlar zavil na Lesce (ker od tam ne more v Avstrijo), ampak, da bo nadaljeval vožnjo in šel dol na Jesenicah in čez Korensko sedlo (če so mu že Ljubelj preprečili) in bi policaji nadaljevali zasledovanje z več avtomobili (ekipa v najebanem avtu bi se priključila pregonu). Ker je jodlarju bilo jasno, da skozi predor Karavanke pa ne bo prišel. Ni logike, da bi šel z AC dol na Lesce-Bled izvozu, ker nima kam it (ok, peš čez Stol
bonk.gif
).
No, če so posledice znane, vzroki za pobeg še niso. Ok, šverc ni (niso našli mamil ali orožja v avtu). Če je toliko časa uspešno vižal med stingerji, ograjami in oktavijami, alko pomojem tudi odpade (da bi bil pijan). Kaj se ponuja? Politika? Sovraštvo do slovencev, češ, "vi taspodni, manjvredna rasa, bote mene jebali!"?
Psihične težave?
hysterical-1.gif
LOL Jaz bi tudi rekel, da imam psihične težave, če bi tako pizdarijo naredu (in bi iz dejanj bilo to tudi več kot samoumevno).

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.820
555
113
42
povsod malo
Če bi šel na izvozu Lesce dol ima možnost po stari cesti mimo Vrbe, Žirovnice...vse do Slovenskega javornika in skozi Jesenice...do 3 mejnih prehodov...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Tolk neumen, da ne bi vedel, da mu po teh potkah ne bo zneslo, pa tudi jodlar ne more biti.
tongue-1.gif

Dobr, da nisi rekel, da bi lahko šel čez Begunje pod goram v Tržič in čez Ljubelj.
grin1.gif

Ali pa v Begunje, čez planino Preval in po Bornovi poti direkt na Ljubelj.
grin1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.147
-8.781
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Če bi šel na izvozu Lesce dol ima možnost po stari cesti mimo Vrbe, Žirovnice...vse do Slovenskega javornika in skozi Jesenice...do 3 mejnih prehodov...
hysterical-1.gif
Ah, po dolini Radovne bi šel
evil.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.820
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Tolk neumen, da ne bi vedel, da mu po teh potkah ne bo zneslo, pa tudi jodlar ne more biti.
tongue-1.gif

Dobr, da nisi rekel, da bi lahko šel čez Begunje pod goram v Tržič in čez Ljubelj.
grin1.gif

Ali pa v Begunje, čez planino Preval in po Bornovi poti direkt na Ljubelj.
grin1.gif

Kakšnih potkah? Zavijše dol z ac in greš naprej po stari magistralki.
Meni garmin stalo teži, da se vozim po travniku ker ga nimam posodobljenega in z vključeno opcijo " izogibaj se avtocestam in cestnini" te pelje po teh potkah.

Čist dost je bil neumen za take traparije če mu v podtaboru, brezjah in radovljici ni uspel dol z ac it bi šel v lescah dol.
zadnja šansa pred Blejsko dobravo oz Hrušico.

Resno vprašanje
A bosta policijska psa imela policijski pogreb? Nenazadnje sta umrla v službi.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Tha Shizznit, Spidi & Co. - Pa p33sda si pacienti ne pustite nič dopovedat, kdo da fak je avto nastavil pa pse not pustil? Blokada? A pol so tud sebe not pustil, pozabil? Avto ni bil nastavljen kot blokada, ker drugače bi imel luknjo v boku ne pa v riti, pa ni se zabil v prejšnje patrulje ampak so se zaleteli , ker je hotel mimo, ne pa da jih je ciljal v želji po samomoru.... Ja fak no, dejte poizkusit vsaj malo razmišljat, sej ne boli....
bonk.gif

Aja pa še to -To da so bili vodniki & psi tam naključno ne pomeni, da se se popolnoma po slučaju znašli parkirani z lučkami na zaviralnem pasu AC in to raaaavno v trenutko, ko se je za njimi odvijal pregon temveč, da so bili slučajno v okolici in so jih aktivirali, da pomagajo (kot je napisal tudi Jado). Pse imajo pa policaji že na splošno in, ne boste verjeli, tudi ponoči v uporabi zaradi dodatne pomoči pri obvladovanju (morebitno pijanih) ljudi, odkrivanju droge pa še pri marsičem drugem. Bo šlo?

bonk.gif
Se strinjam. Menim tudi, da sta stala tam zato, ker policaji niso mislili, da bo jodlar zavil na Lesce (ker od tam ne more v Avstrijo), ampak, da bo nadaljeval vožnjo in šel dol na Jesenicah in čez Korensko sedlo (če so mu že Ljubelj preprečili) in bi policaji nadaljevali zasledovanje z več avtomobili (ekipa v najebanem avtu bi se priključila pregonu). Ker je jodlarju bilo jasno, da skozi predor Karavanke pa ne bo prišel. Ni logike, da bi šel z AC dol na Lesce-Bled izvozu, ker nima kam it (ok, peš čez Stol
bonk.gif
).
No, če so posledice znane, vzroki za pobeg še niso. Ok, šverc ni (niso našli mamil ali orožja v avtu). Če je toliko časa uspešno vižal med stingerji, ograjami in oktavijami, alko pomojem tudi odpade (da bi bil pijan). Kaj se ponuja? Politika? Sovraštvo do slovencev, češ, "vi taspodni, manjvredna rasa, bote mene jebali!"?
Psihične težave?
hysterical-1.gif
LOL Jaz bi tudi rekel, da imam psihične težave, če bi tako pizdarijo naredu (in bi iz dejanj bilo to tudi več kot samoumevno).

Mogoče je slišal, kaj se je zgodilo pred kratkim avstrijskemu divjaku, ki ga je ustavila slo policija?
confused-1.gif

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
bonk.gif

bonk.gif
bonk.gif
).
Psihične težave?
hysterical-1.gif

Mogoče je slišal, kaj se je zgodilo pred kratkim avstrijskemu divjaku, ki ga je ustavila slo policija?
confused-1.gif

In je šel probat če bo njemu zneslo *******t?

Če bi jodlar zadevo izpeljal, kot bi moral, dam jajca preč, da do tega ne bi prišlo. Če te policija ustavlja, ustaviš. Če imaš jajca da delaš pizdarije, mej jajca da se soočiš s posledicam.

Če je bil pa jodlar psihično bolan, pa nima z avtom kaj počet in obstajajo ustrezne institucije da bi mu to preprečile.

Glede drkanje provide pa primer: se peljem iz rondoja v lescah proti bledu. Pred mano provida in en makaronar, pri odcepu za golf igrišče mu spusti lučke, da bi ga ustavil. Makaronar ne jebe žive sile, pelje naprej, kljub temu da je bila tema in smo bili edini na cesti, tko da izgovor da ga ni videl ni prišel v poštev. Pri odcepu za ind. cono mu provida spet spusti lučke, makaronar spet ne jebe, pelje dalje. No v tretje gre rado in se makaronar ustavi na sredi naslednjega odcepa. Oba s provido ga čakava da se umakne s ceste, ampak on stoji sredi ceste, dokler mu policaj ne pomaha da nej se spravi s ceste na parkirišče. Ne vem no, kje vi zasledite to drkanje s provido, za gorenjski konec, nisem dobil občutka, da bi se kdo izživljal na avtocesti, pa se vozim ob različnih urah, LJ-Bled vsak dan.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.176
1.962
113
Emona / Carnium
OFF
Meni se je zgodilo, da so mi nekaj časa peljali precej za ritjo (od cestnine na Vranskem po celem klancu in še nekaj 100m po tisti ravnini v smeri Celja). Dolgo časa nisem reagiral in sem peljal konstantno. Potem pa nas je s precej visoko hitrostjo prehitelo drugo vozilo in so se zapodili za njim. Mislim, da je bila Honda Accord (res nisem 100%) ali pa Ford Mondeo. Barva vozila: temno modra. To je bilo cca. 8 let nazaj.
Jaz sem to vzel kot poskus provokacije, če pa je komu ljubše, pa lahko rečemo, da je šlo za nevarno vožnjo zaradi neprimerne varnostne razdalje.

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Vse lepo in prav, policisti so po mojem mišljenju prvi, ki bi morali spoštovati CPP in dajati vzor vsem ostalim v prometu, kar vsi vemo da temu vedno pač ni tako. Nekaterim so našitki na ramenih in šapka stopili v glavo in igrajo dobesedno dirty harry-a, ampak lej večina ni takih, jest se zaradi takih šerifov ne obremenjujem. Spet druga resnica pa je, da so policisti večna tema gostilniških debat, deca ustavijo policisti, vozniško pa prometno prosim, v gostilni pa na veliko razlaga kako so ga f*kal v glavo. Dve skrajnosti.

Kot mulca je mene tudi en policist stalno ustavljal, ker sem imel na avto Devito izpuh, ki ga pač nisem mogel homologirat. Pa so ble položnice, pa sem jih 3 plačal, po 3 položnici pa sem nazaj dal original izpuh. Če bi hotu v gostilni izpast glavni, bi se pač čez celo gostilnu drl, da so polcaji k*rbe, pa da me stalno drkajo pa ne vem kaj še, sam pač sem vedel da sem si za to kriv sam.

V zadnjem času ko me ustavijo zardi kontrole je vedno: vozniško, prometno, kej alkohola, srečno vožnjo

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
jebali vas te mrtvi cucki o b tem da pol slovenije nima za hrano

ja in pol afrike tudi in kaj si hotel s tem postom v tej temi povedat?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.406
7.075
113
ksz...

ampak folk tu pa je res bolan, oz upam, da samo trollajo

v celi temi se ene parkrat omeni, kako so ubogi psi, ker so poginili, a tam imamo 4 ranjene ljudi, madona, kaj vam pa je, da psa mešate zraven človeka? A hkrati verjetno na letni ravni zaradi vas zakoljejo "na stotine" živali, da lahko vi potem jeste meso.

Zdaj pa se še samo naj vsujejo tisti, ki bodo rekli, da je pes kaj drugega kot krava, kokoš, konj, etc...