Podivjani Avstrijec na avtocesti

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Policaji pa tudi po liniji najmanšega odpora. Ovadili ga bodo zaradi kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja, morali pa bi ga vsaj še za povzročitev splošne nevarnosti, če ne kar za poskus uboja. Takšne tolovaje je samo za zapret pa ključ preč vršt!

jest5

Guru
18. avg 2007
26.147
-8.781
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Zakaj bi šel človek reševat najprej žival? To mi nikoli ne bo jasno. Torej boš ti ranjen pa pes, boš lahko razmišljal in boš potem izkrvavel v zadovoljstvu da so najprej rešili psa in je pes preživel ti pa ne?

Priznam, da nisem (in jih tudi ne mislim) prebral vseh komentarjev (saj se je debata vsebinsko povsem oddaljila od dogodka). Nenavadno se mi je zdelo, da si napisal, da bi najprej rešil človeka (tudi, če bi šlo za povzročitelja). Saj to je menda vsem jasno. Je dejansko nekdo napisal, da bi prej rešil psa in potem človeka?
Nekateri bi. Samo si sedaj ne upajo tega napisati
wink-1.gif

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik tdi pravi:Z takšnimi primerjavami si pa res taprav pacijent. Da mešaš šport z resnim in nevarnim delom policije.
priden.gif
Ali pa je pacient tisti, ki verjame, da se je možno peš izogniti drvečemu avtomobilu in da bi naj policisti čakali izven vozila, ker se tako lahko prilagodijo situaciji in izognejo avtomobilu, ki se nekontrolirano giblje...
Ne žali me tel.ček! Jaz tebe nisem, res pa je, da ti nisem podal izračunov, koliko se spremeni lokacija v 1 sekundi avtomobilu in koliko pešcu.

Se opravičujem, malo pozno , ampak, nisem te hotel žalit, niti nimam tega namena, to je bil samo moj odgovor na tvojega, da se naj skrijem za avto, da me ne vidi, pa take. Če sem te užalil z " pacijentom" se ti pa opravičujem.
nahrung002.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
no, tako. Nič čudnga ne bi blo, da jih je Johan zanalašč pociljal polcaje.
(tolk vsem tistim, ki ste vidl napake v ustavljanju.)

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
ksz

Meni samo ni jasno, kaj folku dela v glavi, da sploh zacne bezati pred policisti? Ker, v koncni fazi ga bodo dobili (nismo leta 1900, ko si mogoce se lahko spizdil policiji, sedaj so kamere na skoraj vsakem kriziscu, na avtocestah in povsod in mislim, da ga ni junaka, ki bi dejansko iz ornk prgona lahko pobegnil in ga ne bi kasneje dobili. Poleg tega si pa z vsako sekundo bezanja se v vecjem dreku kot prej, ne glede na to, kaj si naredil.. Ne vem, za moje pojme je to lose-lose situacija, ne more iti na bolje, definitivno bo pa slabse..

p.s. kje je sintic?
p.s.s. clanek iz originalnega posta, ta novinar misli, da pise solski spis? Sem moral prav preveriti, ce beres zapis na kaksnem blogu ali dejansko clanek iz nekega medija..

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
dedc je ze na psihiatriji v gradcu, tko da evo ti odgovor...

ni pa prvic tam....

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Bo treba spet mejo aktivirat pa lude avstrijce nazaj dam pošiljat
wink-1.gif

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.739
110
63
Duševni bolniki niso za na cesto.

S tem bi mimogrede rešl še problem meglenkarjev in gužve na cesti.
smile-1.gif