Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Dars
Bravo gre ti na bolše,sem mislil da je spet kdo iz tvoje omiljene stranke
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Dars
Tole je pa mal mim brain izjava...Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Omejitev na počasnem je 50km/h
Odvisno kdo se skanta.Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kakšna je prilagojena hitrost na avtocesti?
Takšna, ko se ne moreš pravočasno ustavit pred oviro. Zanimivo, da je povsem enaka kot na ostalih cestah.
Za c+e kategorijo imajo vozniki kandidati obisk pri psihologu.Ne samo 1x tekom let.Citat:
Se strinjam s prvim delom, napisal sem samo da so možni razlogi za pobeg "da se mu je sfuzlalo" ko je videl "romunsko pašteto" pred vozilom. Zato bi lahko zbežal v afektu, ampak tak človek bi v roku par urc prišel sam iz šume. No lahko se mu je pa tudi totalno obrnilo in sedaj tava v šumi do smrti (kar pomen ida je psihično očitno totalno nestabilna oseba). V tem primeru niti ne gre za pobeg.
V taki situaciji ostanejo neprizadeti samo psihopati/sociopati/ isis hardcore brača .Citat:
Glede tega kako bi sam ravnal ob pogledu na zmaličena trupla in okončine je težko odgovorit. Vsekakort pa nisem človek ki bi me to strašilo oz. bi mi povzročalo kakšne resne travme. Vsekakor sem prepričan da razuma nebi zgubil in tudi mislim da je večina udeležencev v prometu taka (torej bi v taki situaciji nehala gledat trupla v "konzervi" ampak bi šli pomagat ostalim udeležencem ki so bili poškodovani).
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
tale petrolovec je pa tudi hinavec. šok gor ali dol. če je pa vozil preveč od dovoljenega, pa še lepo kazenska ovadba delodajalcu.
itak je hinavec, zato se je šel fentat
kaj je vozil preveč? prazno cisterno? prehitro v hrib?
Fajn da ste letel. Sam bodi tok korekten da ce kdaj izletite da se izognite ostalim nic krivim.Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Dons smo letel po AC, sej se da, kljub vrocini. Pa nben ni umrl v nasi okolici. Cudn. Sm slisu, da hitrost ubija.
se strinjam. prvi pa bi moral ti iti na to dodatno usposabljanje...Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kje pa bi dobil trupla, da bi lahko nazorni prikazal to sceno?
Ne rabiš trupel, medtem ko ti kažejo slideshow žrtev nesreč hkrati še opravljaš zagovor znanja iz prve pomoči. Če nisi sposoben razmišljat kako pomagat preživelim padeš in ne dobiš potrdila ter posledično ne izpita za vozilo.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Fajn da ste letel. Sam bodi tok korekten da ce kdaj izletite da se izognite ostalim nic krivim.Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Dons smo letel po AC, sej se da, kljub vrocini. Pa nben ni umrl v nasi okolici. Cudn. Sm slisu, da hitrost ubija.
Pa sam v sluzbi veckrat vozim 200+ in ne trdim pavsalno da hitrost ubija. Ampak ce bom jaz z 200 pocil v nekoga ga bom prej ubil kot z 130. In ker se zavedam moznosti da se to nekoc vseeno lahko zgodi, ne trosim takih bedarij in cinizmov glede tega. S to razliko da reciva da je pri meni vzrok (ki ga zakon dopusca) pri tebi pa pac osebna uzivancija.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
keber seveda ni... novinarji znajo napisat da alkohol ubija. hitrost ubija. potem jim pa zmanjka... pa kakšen avto zapeljejo krog ali dva...
eh ja...