Pobegli vozniki

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
jebale vas zarote in ne vem kaj....romuni so potoval skupi, golfika je na klancu riklna, ustavli so se pa jih je nabasal nesrečnik s cisterno. un z golfa je valda zgubu dar govora zarad pizdarije k jo je naredu. to je to. verjamem da eni ne morte spat pr tko simpl dejstvih...predlagam obisk polja ali česa podobnega
crazy1.gif

Če je golf crknu, je seveda logično da je ustavil (in voznik z ustavitvijo pokvarjenega avtomobila ni storil nič narobe).
In pravilno je za golfom ustavila tudi dacia, je voznik dacie očitno imel pravilno varnostno razdaljo, naprej peljat ni mogel zaradi vozila spredaj, prehitet pa tudi ne moreš in ne smeš vedno, ampak samo kadar je pas levo prost.

Ne smeši se ...

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
jebale vas zarote in ne vem kaj....romuni so potoval skupi, golfika je na klancu riklna, ustavli so se pa jih je nabasal nesrečnik s cisterno. un z golfa je valda zgubu dar govora zarad pizdarije k jo je naredu. to je to. verjamem da eni ne morte spat pr tko simpl dejstvih...predlagam obisk polja ali česa podobnega
crazy1.gif

Če je golf crknu, je seveda logično da je ustavil (in voznik z ustavitvijo pokvarjenega avtomobila ni storil nič narobe).
In pravilno je za golfom ustavila tudi dacia, je voznik dacie očitno imel pravilno varnostno razdaljo, naprej peljat ni mogel zaradi vozila spredaj, prehitet pa tudi ne moreš in ne smeš vedno, ampak samo kadar je pas levo prost.

Ne smeši se ...
Kaj pa ti narediš, če voznik pred tabo ustavi? Al ustaviš tudi ti za njim, al se mu zabiješ v rit? - prehitevanje pa ni vedno mogoče.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.519
1.111
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
a si mogoče na daljavo pameten?
Prvič, sorodniki vedno želijo videti truplo. To je precej naravno. Lahko pa, da sin ni bil siguren, če je to truplo njegovega očeta in so v izogib dvomov oz. v dokončno potrditev odredili obdukcijo, ki jo je itak potrebno izvesti, da se ugotovi, kaj je bil vzrok smrti.

No, ko je moj oče umrl na javnem mestu, niso nikogar od svojcev peljali na "prepoznavo", niti niso pustili, da bi kdo ki je bil tam poklical mene ali brata, da naj prideva tja... Samo odpeljali so ga na sodno medicino na obdukcijo i nikome ništa...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
crazy1.gif

Ne smeši se ...
Kaj pa ti narediš, če voznik pred tabo ustavi? Al ustaviš tudi ti za njim, al se mu zabiješ v rit? - prehitevanje pa ni vedno mogoče.

Na AC se mi še ni zogdilo, da ne bi mogel mimo. Se je zgodilo, da sem moral bremzat bolj ali manj, dokler ni bilo luknje, da sem še na drug pas, ustavit pa nikoli ni bilo treba.

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.825