I
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Pa saj vem jaz to, da je za zavarovalnice druga tarifa, pri takih starih jetrih vzameš denar, ga daš popraviti privat in ti še za kak tank bencina ostane. Saj toplo vodo smo odkrili že tu, samo oni lomilec zob klamfe sere
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kalbo ne obnašaj se tako jebivetrsko in ne zatekaj se k fizičnemu nasilju kot primitivec ob misli da ti nekdo poškoduje ljubezen življenja->1400kg PLEHA!
sam vem, da najcenejša zavarovalnica (generali) je tudi najbolj smotana z odškodninami. pač iščejo vse variante da nebi izplačali... pri triglavu nisem imel nikoli problemov...
popravlja se z novimi deli (ker če bi se z rabljenimi bi potem razni pametnjakoviči govorili da niso ok) in novi deli so zelo dragi. v priemrjavi z vrednostjo vozila.
prvotni pisec je pstopal pravilno. kaj bi še rad? oškodovanec je dobil čisto ok ponudbo (za 400€ sem jaz pošlihtal cel avto! ne samo ene male praske!!!!). ampak jebivetri bi pa radi kaj? še vikend paket v toplicah pa rent a car ferarija? bedaki.
če nočeš da bi se tvojemu avtu kaj zgodilo ga ne vključuj v promet. simpl. a če ti srna skoči pred avto jo tudi potem na gobec usekaš? al raje usekaš ženo? ker ni dost pazila? koga nasilno demolirate? ker srna zna povzročit ekonomsko totalko zelo hitro... se pa da potem tak avto vseeno popraviti...
eh ja majstori...
Citat:
J.ebenti pleh ušiv, vreden gajbo krompira!
Citat:
Hvalabogu, nisem naletel nate, bi bil še ob zobe zaradi take malenkosti
Torej uredi gospodu, ki si mu naredil škodo, da mu bo en tak ugoden ličar to solidno popravil. Nima smisla jokati po forumu, kako ti starček grozi, če imaš pa take izkušnje z ličarji privat. Domeniš se še za nadomestno vozilo za tiste tri dni, kavo, ko avto pripelje in odpelje in po mojem te možak ne bo imel več v slabem spominu. In vse to za 400 €, ki mu jih plača zavarovalnica.Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:Topla voda je že bila odkrita, postopal sem prav, glede na to da sem privat že imel opravka z ličarji, si pa to lahko pri njih uredi BP.
Meni je bilo rečeno, da je zaradi bočnih ojačitev (no, poškodba je bila podobna, ne pa identična, maybe does not apply) vrata težko popraviti (ne nemogoče, a ure tečejo, po tarifi). Mi je bilo ceneje poiskati in kupiti rabljena vrata (z DDV) in dati prebarvati in poklepati ostanek avta (brez DDV), in sem prišel skozi s 300€. Uradno bi bilo torej cca 350€ (oprosti, Mramor).Citat:
Skoraj identično sem jaz poškodoval lastniku avto, morda malo manj. Pa vsa barva je ostala na avtu. Pa ne bo meni nekdo nabijal da je predračun za to 1000 € pa da naj se grema zmenit na servis, sicer bo klical policijo..... pa saj te nisem tak fukjennudijo mu 400 € in to se s tem denarjem ne samo popravi, ampak mu še ostane....
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Torej uredi gospodu, ki si mu naredil škodo, da mu bo en tak ugoden ličar to solidno popravil. Nima smisla jokati po forumu, kako ti starček grozi, če imaš pa take izkušnje z ličarji privat. Domeniš se še za nadomestno vozilo za tiste tri dni, kavo, ko avto pripelje in odpelje in po mojem te možak ne bo imel več v slabem spominu. In vse to za 400 €, ki mu jih plača zavarovalnica.Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:Topla voda je že bila odkrita, postopal sem prav, glede na to da sem privat že imel opravka z ličarji, si pa to lahko pri njih uredi BP.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi: