Planet Golob

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.446
2.393
113
Pomurje
Se strinjam. Davke je treba učinkovito pobrat.
Še bolj učinkovito bi pa morali ravnati TI, ki ta davek prejmejo.

Levo/desna Gamad pa ga troši nekontrolirano.
Potem je še tu javni sektor brez nadzora in samokritike.

Srčno si želim da vseka redna recesija.
Žal bo mi le delavnih ljudi po podjetjih. Onih v JS pa bolj malo

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Se strinjam. Davke je treba učinkovito pobrat.
Še bolj učinkovito bi pa morali ravnati TI, ki ta davek prejmejo.

Levo/desna Gamad pa ga troši nekontrolirano.
Potem je še tu javni sektor brez nadzora in samokritike.

Srčno si želim da vseka redna recesija.
Žal bo mi le delavnih ljudi po podjetjih. Onih v JS pa bolj malo

eh, JS se nikoli ni zares občutil nobene krize. pa če jim že kaj odtegnejo, takoj zahtevajo nazaj, ko kriza mine.

JS je še eno kislo jabolko, ki se ga pa tudi ta vlada otepa. Mogoče v drugem mandatu! :)

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.427
2.584
113
Je slika kaj bolj jasna?
Namig: transdžender?

1680157641633.png

• Všeč mi je
Reactions: optiplex

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Jaz sem kolega pred volitvami vprašal, če je videl, da bo Golob obdavčil SP-je? Pa je rekel, da je vseeno, da bo ziher boljs kot zdaj pod Janšo. No zdaj mu res ni vseeno, ker ima poleg SPja tudi dve stanovanji, ki mu jih bodo obdavčili. Se počasi zaveda, da imajo odločitve na volitvah lahko posledice in je potrebno volit z glavo ne s srcem.

aja, k en drug bi pa s čarobno palčko pričaral mrd za pokritje pufov? Al bi vzel še nekaj mrd novega pufa, da bi poplačal vse te za nazaj....

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
eh, JS se nikoli ni zares občutil nobene krize. pa če jim že kaj odtegnejo, takoj zahtevajo nazaj, ko kriza mine.

JS je še eno kislo jabolko, ki se ga pa tudi ta vlada otepa. Mogoče v drugem mandatu! :)
JS je pod to vlado še dodatno zasel. Prihaja še prenova šolstva, obvezni drugi tuji jezik, resna vpeljava NPZja v ocenjevanje in sprejem v srednje šole, kar prinese spet nov kader v šole, urade in ministrstva.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
JS pod vsako novo vlado dodatno zaide. Vsak mora povrniti kar nekaj uslug. medtem, ko tisti od prej ne dobijo odpovedi, ampak jih samo premestijo nekam bolj zadaj.

Ja... pa še zastonj malice in kosila, pa učbeniki, pa zvezki, pa kar vse zastonj... Ampak to očitno vžge pri volilcih. Zakaj se noben ne vpraša, od kje bo denar za to?

pa da ne govorim, da so otroc že zdej na 90% procentih. pa še jih mislijo našponat. Fuck off, otrok mora imeti tudi otroštvo, prosti čas, ne samo izobrazbe.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
aja, k en drug bi pa s čarobno palčko pričaral mrd za pokritje pufov? Al bi vzel še nekaj mrd novega pufa, da bi poplačal vse te za nazaj....
Bravo, tokrat si zadel vsaj del poante. Puf se samo povečuje, učinkovitost JU je slaba, obljube povsod, pokrili bomo pa z višjimi davki povsod, se najbolj pa tisti, ki so produktivni, vsaj povprečno situirani. Se ne čudim, da se kvalificiran kader in podjetja selijo v druge države.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Bravo, tokrat si zadel vsaj del poante. Puf se samo povečuje, učinkovitost JU je slaba, obljube povsod, pokrili bomo pa z višjimi davki povsod, se najbolj pa tisti, ki so produktivni, vsaj povprečno situirani. Se ne čudim, da se kvalificiran kader in podjetja selijo v druge države.

Ja, ampak ti si predstavil, da je tvoj kolega presenečen, da golob viša davke. Kot dober kolega pa bi mu lahko razložil, da vsaka vlada dvigne davke, če in ko zmanjka denarja. Tako jih Golobova, kot bi jih Janševa. Samo embalaža bi bila druga. Da kolega ne bi bil tako šokiran.

Samo to sem hotel povedat.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
no ampak za gospoda naivnega je miljarda na leto v korupcijo, vsako leto od nastanka države nič, komentiranje zasebnega življenja trenutnega premierja pa vzrok za izbruh ipike.

same same.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N
2. jul 2020
5.107
6.664
113
To je posledica pomankanja tem za pluvanje. Ko več ni nič pametnega na zalogi, potem se začnejo take fore z partnerji, otroci itd.

Stari, zadnje par dni so nas bombardirali z tem kako ste skupaj sejala dreveščka, do tega da živita skupaj in kako se fletn imata, pa ona še neke intervjujčke dela z golobom in zaseda s psom v nekih odborih. Resno, kaj pričakuješ?