Res, kdo pa krade?jah lej, ko gledas kako se v drzavi krade denar, je tezko biti 100% posten do nje. in stem, da se vse te kraje na koncu placa raja.
ce bi vsi "fusarji" prijavljali dohodek, bi drzavi hitro zadisal se kaksen % tega budgeta.
Res, kdo pa krade?jah lej, ko gledas kako se v drzavi krade denar, je tezko biti 100% posten do nje. in stem, da se vse te kraje na koncu placa raja.
ce bi vsi "fusarji" prijavljali dohodek, bi drzavi hitro zadisal se kaksen % tega budgeta.
Ja, in kam to vodi? Jaz tega ne podpiram in pika. Vsak naj pošteno dela za svoj denar in zadeve se bodo same od sebe porihtale, če pa kradete vsi po malo, pa bo tega vedno več in to vodi v anarhijo. Smo že blizu?na veliko se krade v zdravstvu, recimo.
potem je kar nekaj afer s sumljivim porabljanjem denarja - ravno te dni je afera v ospredju...
jebeštrga, ce vsak pri koritu isce bliznjice, zakaj jo nebi tud en hisnik?
. Vsak naj pošteno dela za svoj denar in zadeve se bodo same od sebe porihtale,
Tukaj je treba biti rahlo previden, ker verjetno kvaliteta šolanja ni enaka.Če učotov 25 % sunemo v rit, pridemo šele nekje do EU povprečja.
In pravijo, da jih primanjkuje 4.000 do 5.000
Ja, res so bogi. Izgorevajo.
Te lahko vse vaške šole zapremo. Šole samo v mestih. To je to.Evo število policajev/100.000 prebivalcev in število učencev/na posameznega člana šolskega osebja v OŠ po EU.
Če učotov 25 % sunemo v rit, pridemo šele nekje do EU povprečja.
In pravijo, da jih primanjkuje 4.000 do 5.000
Ja, res so bogi. Izgorevajo.
Ja, in kam to vodi? Jaz tega ne podpiram in pika. Vsak naj pošteno dela za svoj denar in zadeve se bodo same od sebe porihtale, če pa kradete vsi po malo, pa bo tega vedno več in to vodi v anarhijo. Smo že blizu?
A količina učencev/učitelja ni enaka v mestih in na podeželju? Imajo učitelji v mestih 25 učencev, kot je bilo v mojih časih in tisti na podeželju 12 učencev? Vprašam, ker mi situacija ni ravno poznana.Te lahko vse vaške šole zapremo. Šole samo v mestih. To je to.
Tako je. Vsak naj začne pri sebi. Knjige, če so slučajno kdaj bile pri hiši, vse pokurit in otroke izpisat iz šole. Šolnike potem (vseh 100%, ne samo 20%) lahko nabrcamo v rit.Te lahko vse vaške šole zapremo. Šole samo v mestih. To je to.
A količina učencev/učitelja ni enaka v mestih in na podeželju? Imajo učitelji v mestih 25 učencev, kot je bilo v mojih časih in tisti na podeželju 12 učencev? Vprašam, ker mi situacija ni ravno poznana.
Te lahko vse vaške šole zapremo. Šole samo v mestih. To je to.
Število učencev v OŠ Soča: šolsko leto 2023/24: 4 (najava).
“Želimo, da šola ostane”
Če bi ti tako delal, ne bi pobegnil iz države.Saj ne rabiš firme, prijavi dohodek pa je. Če si poštenjak seveda.
Na podeželju so večkrat učenci prvih štirih razredov v skupaj v učilnici in imajo enega učitelja. Kolikor vem, ima podružnična šola v Osilnici vsega skupaj tri učence, pa jo še niso zaprli.A količina učencev/učitelja ni enaka v mestih in na podeželju? Imajo učitelji v mestih 25 učencev, kot je bilo v mojih časih in tisti na podeželju 12 učencev? Vprašam, ker mi situacija ni ravno poznana.
Pezdet,Če bi ti tako delal, ne bi pobegnil iz države.
Čez nekaj let pa stokanje, kako podeželje ostaja brez prebivalcev. Da nihče noče tam živet, da ni delavcev.Podružnično šolo v Soči ohranjale fiktivne prijave. Jo bodo zdaj zaprli?
Edina še delujoča šola v Triglavskem narodnem parku, podružnična osnovna šola Soča, bo morda ob koncu tega šolskega leta zaprla svoja vrata. Šolo obiskuje 15 učencev, a kot so ugotovili inšpektorji, le dva živita v šolskem okolišu, 13 pa so jih starši fiktivno prijavili na naslov v bližini šole.n1info.si