Pezdet,
jaz sem nisem pobegnil, ampak sem se premaknil 20 km proti severu, kjer mi pezdeti like you ne odžirajo mojega denarja.
Rabiš pismeno?
haha, no vidis. hisnik tud ne prijavi dohodka, da mu ga ne odzirajo.
postenjakar pa tak.
Pezdet,
jaz sem nisem pobegnil, ampak sem se premaknil 20 km proti severu, kjer mi pezdeti like you ne odžirajo mojega denarja.
Rabiš pismeno?
Čez nekaj let pa stokanje, kako podeželje ostaja brez prebivalcev. Da nihče noče tam živet, da ni delavcev.
Če hočejo imeti v Soči čez 10 let vsaj upanje, da bo nekaj družin tam živelo, bo treba šolo pustit.
Če se šola zapre, lahko pozabijo, da bo tam ostalo kaj delovnega prebivalstva. Otroci, ki se bodo vozili 30 km v šolo čez 10 let ne bodo imeli prav nobene želje si urediti življenje v Soči.
Pa 10. A jim bodo vsaj šolski avtobus uvedli?no, šola je v Bovcu, glih ene 10 km stran od te v Soči
Davkom se na nek način ogneš tudi, če kupuješ neposredno pri Kitajcih, kar dela forumski komunist bizi. Evropska podjetja plačajo marsikaj v našo skupno malho od manipulacije s smetmi naprej, ki jih Kitajci ne. Nakup doma pomeni delovna mesta, zaposleni plačajo dohodnino, podjetja svoje bremenitve.no ja... ce je razlog "da mu drugi ne odzirajo" se je moralno vseeno ognil davkov s selitvijo v tujino. zakaj pa bogatasi odpirajo racune v oazah? sej doma vse placano, torej je posten?
Davkom se na nek način ogneš tudi, če kupuješ neposredno pri Kitajcih, kar dela forumski komunist bizi. Evropska podjetja plačajo marsikaj v našo skupno malho od manipulacije s smetmi naprej, ki jih Kitajci ne. Nakup doma pomeni delovna mesta, zaposleni plačajo dohodnino, podjetja svoje bremenitve.
No sam ne jamrat ko ti bo kdo kaj vzel. Pac je videl kako drzava jemlje pa si je se sam postregeljah lej, ko gledas kako se v drzavi krade denar, je tezko biti 100% posten do nje. in stem, da se vse te kraje na koncu placa raja.
ce bi vsi "fusarji" prijavljali dohodek, bi drzavi hitro zadisal se kaksen % tega budgeta.
Nič več, ker je vse obdavčeno.Davkom se na nek način ogneš tudi, če kupuješ neposredno pri Kitajcih
Lahko bi vedel, da Kitajci kar pošteno plačajo evropski DDV. Tudi ti, ki kupuješ neposredno pri kmetu, odžreš dohodek trgovcu, prodajalcu v trgovini ali tistemu, ki daje v najem štante na tržnici. Pa še to rahlo dvomim, da ti kmet da davčno potrjen račun.Davkom se na nek način ogneš tudi, če kupuješ neposredno pri Kitajcih, kar dela forumski komunist bizi. Evropska podjetja plačajo marsikaj v našo skupno malho od manipulacije s smetmi naprej, ki jih Kitajci ne. Nakup doma pomeni delovna mesta, zaposleni plačajo dohodnino, podjetja svoje bremenitve.
Maš point, ampak raje dam kmetu kot trgovcu.Lahko bi vedel, da Kitajci kar pošteno plačajo evropski DDV. Tudi ti, ki kupuješ neposredno pri kmetu, odžreš dohodek trgovcu, prodajalcu v trgovini ali tistemu, ki daje v najem štante na tržnici. Pa še to rahlo dvomim, da ti kmet da davčno potrjen račun.
Trosiš bedarije, ker vsak komunist neha biti komunist, ko gre za njegovo korist.Lahko bi vedel, da Kitajci kar pošteno plačajo evropski DDV. Tudi ti, ki kupuješ neposredno pri kmetu, odžreš dohodek trgovcu, prodajalcu v trgovini ali tistemu, ki daje v najem štante na tržnici. Pa še to rahlo dvomim, da ti kmet da davčno potrjen račun.
Tudi jaz kupim kdaj kaj s Kitajske. In zato ne zamerim Rogliču, da živi v Monaku ali komu drugemu, da se je preselil.Trosiš bedarije, ker vsak komunist neha biti komunist, ko gre za njegovo korist.
Karkoli plačaš v svoji bližini, denar ostane tu in deluje tu. Če ima kmet večji dobiček in si lahko kupi večji traktor, si zmagal, čeprav verjamem, da to težko razumeš. Evropski DDV je daleč premalo, da pokrije vse, kar mi z denarjem porabljenim lokalno, omogočamo.
Nakup na Kitajskem je povsem primerljiv s športnikom, ki se prijavi v Monaku. Le zneski so malo drugačni, ampak vsak konec koncev daje samo delež od svojih zaslužkov.
Pa še to rahlo dvomim, da ti kmet da davčno potrjen račun.