Kok si dobil ponudbo za peč?evo froling S4 turbo bo padla. 2x850 ali 2x1000l zalogovnik. Odv kateri bo dobavljiv.
Kok si dobil ponudbo za peč?evo froling S4 turbo bo padla. 2x850 ali 2x1000l zalogovnik. Odv kateri bo dobavljiv.
Sploh ne razmišljaj od manjsega zalogovnika od 2000l.evo froling S4 turbo bo padla. 2x850 ali 2x1000l zalogovnik. Odv kateri bo dobavljiv.
Zalogovnik je sel cez okno, kjer sem odstranil okno (preden sem obnavljal fasado) in podrl del parapeta.Tudi jaz se zanimam za nakup uplinjevalne peči (za naslednjo kurilno sezono), pa imam problem pri prostoru oz. vstopu v klet. Klet je namreč dostopna le po stopnicah, pa še te so zavite v U. Peči tehtajo nekje 600 kg, dolge so 1 m, kako naj to spravim po stopnicah? KWB vem, da ima razstavljivo peč in ti jo dostavijo v treh kosih, potem pa jo v kleti sestavijo skupaj. Bolj me skrbi za zalogovnik. Najrajši bi seveda imel 1x2000 litrov, ampak po stopnicah bi z nekaj truda spravil le 2x800 litrov. Kako ste vi reševali te probleme? Imate vsi garažna vrata za avto in kurilnico tik zraven? Pozna kdo kakšen primer, kako so to reševali drugje, kjer je dostop v klet otežen?
Izbral si vrhunski kotel. Če je le možno vzame 2000 l, ker ni problema, da peč segreje vodo. Bojler za sanitarno vodo boš imel?evo froling S4 turbo bo padla. 2x850 ali 2x1000l zalogovnik. Odv kateri bo dobavljiv.
Pri teh kotlih je zelo malo pepela. Dnevno ti ni treba ničesar čistiti. Tudi, ko se čisti komora je to minuta, če to delaš zeloooooo počasi. Pri reciva mesečnem čiščenju ti pa vzame do 10 min, če delaš temeljito. Govorim za froling, ki dela več kot 10 let brez problema.Nihče pa ne pove koliko časa čisti te ultrasodobne peči na drva.
Enkrat mesečno 15min.Pri teh kotlih je zelo malo pepela. Dnevno ti ni treba ničesar čistiti. Tudi, ko se čisti komora je to minuta, če to delaš zeloooooo počasi. Pri reciva mesečnem čiščenju ti pa vzame do 10 min, če delaš temeljito. Govorim za froling, ki dela več kot 10 let brez problema.
Bistveno manj kot klasicne.Nihče pa ne pove koliko časa čisti te ultrasodobne peči na drva.
Kot je rečeno pripeljali bojo to kaj je dobavljivo Nimam izbire. Neda se mi pa zaj še drugje iskat zalogovnikov. Komplet naj reši en in je to to. Večjega modela pa zaradi višine kurilnice in vrat nemorejo not spravit.Izbral si vrhunski kotel. Če je le možno vzame 2000 l, ker ni problema, da peč segreje vodo. Bojler za sanitarno vodo boš imel?
Enkrat na teden par minut. Enkrat na leto generalka.Nihče pa ne pove koliko časa čisti te ultrasodobne peči na drva.
En zalogovnik vzemi s sanitarno kačo. Ko ti bo bojler spustil, samo tja priklopis vodoKot je rečeno pripeljali bojo to kaj je dobavljivo Nimam izbire. Neda se mi pa zaj še drugje iskat zalogovnikov. Komplet naj reši en in je to to. Večjega modela pa zaradi višine kurilnice in vrat nemorejo not spravit.
Bojler bo zaenkrat verjetno ostal stari al bo pa TČ.
Nisem nič dilal. Kaka je bla ponudba je bla. Komplet z montažo za 2 ločena kroga 14.5k.Kok si se zdilal za peč?