Passat slovenski avto leta

scott

Pripravnik
1. sep 2007
405
1
18
Daj malo na linku preberi metodiko izdelave statistike po ISO 9001. Člani ADAC v večini ne kličejo tovarniške garancije ampak ADAC.
Pri 85 % asistenc je vozilo lahko nadaljevalo pot in ni bilo potrebnega šlepanja. Jasno pa da v statistiko niso všteti gumi defekti, prazen bencinski tank, premalo olja ali podobne bedarije.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Pričakovano. Če wv facelifta kakšen model je to avtomatsko slovenski avto leta
evil.gif
Zdi se mi, da je ta izbor neko navidezno razkazovanje svetu, da je Slovenija napredna, razvita država z visokim standardom kjer si lahko kupi passata, bmw 3, audija A4/A5/A6 vsak.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.184
3.645
113
Marlbor
No, potem pa ti povej keterega od finalistov bi postavil za avto leta ...
- Citroen C3 - nič posebnega v poplavi malčkov tega razreda, če bi že bil kdo vreden naziva v tem razredu, je to vsekakor Polo,
- Alfa Giulieta - predrag avto baročnih oblik, roko na srce za ta denar dobiš že konkreten avto, za pol manj pa dobiš Bravota, ki se od Alfe razlikuje samo v obliki
- Audi A1 isto sranje kot Alfa, v bistvu oblikovno drugačen in bolje opremljen VW Polo
- Opel Meriva, sveža zanimiva, ima nekaj novosti. Edina, ki je sploh lahko konkurirala passatu.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Opel Meriva. Ampak pri nas ne more zmagat opel, ker je eden najbolj pokvarljivih avtomobilov. Če verjameš raznim pisunom na forumih.

Pbutec

20. jul 2007
15.184
3.645
113
Marlbor
Opel pač nikoli ni bil nek sinonim kvalitete, niti v Sloveniji, niti v tujini.

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
A ni Polo že bil slo avto leta? No saj je res tako napreden, da bi bil lahko še enkrat. Pri giulieti si pozabil napisat "...če bi že bil kdo vreden naziva v tem razredu, je to vsekakor Golf"
grims-1.gif

Sicer pa oblikovalske spretnosti novih VWjevih modelov so res neizmerne. Samo poglejte novega Sharana, Tourana in slovenski avto leta Passata. Sploh nisem opazil, da je nov model zunaj, dokler nisem zvedel za slo. avto leta 2011. Sem šel malo gledat slike in je napredek res očiten:

stari model:

2.jpg

novi model:

3.jpg

stari model:

11.jpg

novi model:

7.jpg

Torej, da se voziš v novem modelu veš samo zaradi analogne ure pod zračnikom
hysterical-1.gif

Dejansko gre za facelift v bolj dolgočasen avto. Da o poziciji dnevnih luči (meglenka style) niti ne izgubljam besed
smirk-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.128
6.952
113
pri taščici
To je mogoce res.
Jazga enacim s fordom, fiatom francozi..... Vse priblizno isti smoren. Mogoce so francozi bolj radodarni z opremo za enako ceno.
Do sedaj je sem najvec prevozil ravno opla, pa z nobenim posebno kriticno. Je pa res da sta bila oba preverjenega porekla.
No astra je rustala, meriva pa zaenkrat bp, ce ne stejem cevi za vodo ki je spustila.
Ce se mi bo katera znamka konkretno zamerila(drago popravilo, ki je po vsej verjetnosti "tovarniska napaka") je ne pogledam vec.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.396
5.669
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
No, potem pa ti povej keterega od finalistov bi postavil za avto leta ...

Ko sem SJTV1 pred enim letom omenil da bi moral bit slovenski avto leta pač model ki se je v prejšnem letu največ prodajal me je skor pojedel
evil.gif

P.S.: aja pozabu sm povedat da sm mu vmes še zabrusil da razumem da je fino ko dobiš zastonj večerjo na taki prireditvi.....pa še pokažeš se lah na kamerah
hysterical-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Sicer me res boli kita za izbor avto leta, je pa nekdo na rtvslo komentiral glede izbora za avto leta: cudno, da ni bil izbran Milan Kucan, ker samo avto leta in zenska leta se ni bil. :D

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.396
5.669
113
Za dobrim konjem uvijek prašina se diže........sam kaj ko je črno/modre barve ponavad
evil.gif

Pbutec

20. jul 2007
15.184
3.645
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Za dobrim konjem uvijek prašina se diže........sam kaj ko je črno/modre barve ponavad
evil.gif
Znak, da ima za sabo že vsaj 300.000km. Pa še kar laufa in laufa ...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
mercedes je s prenovo Cja nareidl povsem nov model in še preskok za 2 generaciji, po VWjevo.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:

- Alfa Giulieta - predrag avto baročnih oblik, roko na srce za ta denar dobiš že konkreten avto, za pol manj pa dobiš Bravota, ki se od Alfe razlikuje samo v obliki

in kje se dobi novega bravota za 8.500€? Pa pojdi malo oba peljat, bos videl, odkod razlika v ceni ...

Sicer pa recimo jaz na prvo mesto postavil opla, pa alfo (ali pa obratno, se ne morem odlocit tako na hitro), tretji passat, potem pa c3 in a1