V teoriji ja.OK, samo nekaj - a je potem gorivo lahko tudi boljše?
V praksi pa hrvaško gorivo ni ravno na dobrem slovesu. A je to upravičeno ali ne, ni moj problem.
V teoriji ja.OK, samo nekaj - a je potem gorivo lahko tudi boljše?
Je pa ni nacionalistično. Dokler imam na izbiro "slovensko" gorivo, dam dnar raje našim in v naš proračun.Nacionalistični butlji dajete preveč poudarka na nacionalnost. Grozno, da se z nacionalizmom ukvarjate še pri gorivu, kjer je hudičevo težko določiti celotni izvor in celotno lastništvo enega velikega sistema.
Vsekakor priporočam, da ne jeste izdelkov iz pšenice v Sloveniji. Verjetno je madžarska.
Kaj pa ta varianta (poslovna): ko bo MOL prevzel OMV, bo dal na naš trg najboljše gorivo, boljše od Petrola. In seveda to podkrepil z reklamno akcijo... Da ljudje "navalijo"...V teoriji ja.
V praksi pa hrvaško gorivo ni ravno na dobrem slovesu. A je to upravičeno ali ne, ni moj problem.
kako se polni proračun ti očitno ni jasno... ne smeši se...Je pa ni nacionalistično. Dokler imam na izbiro "slovensko" gorivo, dam dnar raje našim in v naš proračun.
Če izbire nimam, tankam, koristim usluge itd., kjerkoli pač že.
si prepričan?kako se polni proračun ti očitno ni jasno... ne smeši se...
MOL je že sedaj v vzhodni del Slovenije vozil gorivo z Madžarske (vsaj do pred dvema letoma), ki je definitivno boljše od Petrolovega. Predvsem pri t.i. zimski nafti je bila razlika očitna, za poleti je vsako sranje ok.Kaj pa ta varianta (poslovna): ko bo MOL prevzel OMV, bo dal na naš trg najboljše gorivo, boljše od Petrola. In seveda to podkrepil z reklamno akcijo... Da ljudje "navalijo"...
Koliko časa bo trajalo, preden da potem na trg slabše (njihovo standardno) gorivo, pa je vprašanje...
Jaz nisem imel nikoli problemov z gorivom v Hrvaški... Mogoče imam srečo...
MOL je že sedaj v vzhodni del Slovenije vozil gorivo z Madžarske (vsaj do pred dvema letoma), ki je definitivno boljše od Petrolovega. Predvsem pri t.i. zimski nafti je bila razlika očitna, za poleti je vsako sranje ok.
Do sedaj
Če bo res dobavljala INA, bodo po novem razlike, ki celo ne bodo v rangu bluzenja za šankom.
Namreč tankano ob avtocesti, tist bencin mi opazno pije manj, motor pa lepše potegne.
Pa saj to je že od vsega začetka znano ne samo par mesecev nazaj. Omv že od nekdaj tanka na petrol pipici v lendavi ali kopruPar mesecev nazaj se je tistim kateri so vodili evidence porabe v Excelu razpredelnica kar sam po sebi spremenila, ko se je izvedelo, da je OMVjev lasten samo 100 oktanski bencin. Ostalo je iz istih cistern.
Pri elektronskem vbrizgu pa še to korigira elektronika in dobiš celga konja (za volanom) več.Par mesecev nazaj se je tistim kateri so vodili evidence porabe v Excelu razpredelnica kar sam po sebi spremenila, ko se je izvedelo, da je OMVjev lasten samo 100 oktanski bencin. Ostalo je iz istih cistern.
Ne prodajati bučk, da imaš zaradi boljšega goriva iste specifikacije opazno boljšo porabo. Razlike v pospeševanju tudi ne boš opazil če ni pridobitve 10% konjev. Ali pa imaš izjemno občutljiv G meter v glavi. Podobne bučke kot pri športnih filtrih, kako avto bolj gre, čeprav so izgubljali konje zaradi sesanja vročega (redkejšega) zraka.
Si probal tole?Nikoli tankal na MOLU, ker ne podpiram madžarov. Prav tako sem skenslal vse na ponovem madžarskih bankah.
Predlagam, da ostali sledite temu!