Olja z bolhe

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kolikor vem sta tjuln2010 in cityoil iz celjskega konca.

Glede olja pa me kar zanima kje dobita. Nazadnje sem dedku naročil Aral Blue Tronic in je bilo zgleda olje iz avstrije, ker je za A pisalo cel kup informacij, v ostalih jezikih pa samo ''sintetično olje''.

Ne vem no, po pakungi nisem nikoli do zdaj še kakšnih nepravilnosti odkril. Mogoče bom naslednjič, ko bom naročal Quartz 9000, kupil en liter v trgovini in ju primerjal po barvi / vonju.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ja najboljše da še v usta daš, potem boš res 100% prepričan da je enaka roba, sploh pa ker avtotrgovine in vsi avtoservisi (večina) tako najbrž od nju jemljejo, kajti najbrž imata razvito svojo prodajno mrežo ter posledično pokrit teren
smirk-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kolikor vem sta tjuln2010 in cityoil iz celjskega konca.

Glede olja pa me kar zanima kje dobita. Nazadnje sem dedku naročil Aral Blue Tronic in je bilo zgleda olje iz avstrije, ker je za A pisalo cel kup informacij, v ostalih jezikih pa samo ''sintetično olje''.

Ne vem no, po pakungi nisem nikoli do zdaj še kakšnih nepravilnosti odkril. Mogoče bom naslednjič, ko bom naročal Quartz 9000, kupil en liter v trgovini in ju primerjal po barvi / vonju.

Maš prav ja, je fotr zajb. (je bla CE tablca) Je model đek, stoji vsak četrtek pr Koloseju pa olje tala
grin1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Rekel vam bom tako, če je to neka firma, v kar ne dvomim in če so vam izstavili račun pri nakupu tega olja potem ne dvomim da olje ne bi bilo original!

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Sem pogledala embalaži in je razlika samo v tem, da je tale iz Celja malo dopolnjena v delu, kjer je navedeno za katere motorje je primeren.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Še na belo podlago zlij par kaplic pa poglej pod lučjo.

Sicer se pa lahko prepiše številke in pošlje proizvajalcu in povpraša če je to fake roba.

Proizvajalcu bi seveda blo v interesu izločit ponaredke če so....

Jaz tudi od tega tipa kupujem Mobil 1 Supersyn

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Da, prav si ugotovil
aplauz.gif
VENDAR ne kupujem samo olja na bolhi. Kupujem material od A - Ž + druge stvari. Ne samo na bolhi, tudi drugje preko spleta. In ko si na letni ravni potegneš skupaj vidiš da si OGROMNO prišparal. Dobro ti če imaš 1500-2000 dohodka ti ni problem, nam ki pa ga nimamo toliko pa je konec leta uspeh če vsaj eden tvoj mesečni dohodek prišparamo... Tako je to ja. Konec koncev pa smo nekaj tednov nazaj v eni izmed tem ugotavljali da kvaliteta olja nima nekih posebnih, superiornih učinkov na delovanje vozila. Lahko pa to podkrepim z lastnimi izkušnjami, saj cel vozni park doma napajamo z "relativno cenenimi" olji iz sodov in delujejo vsi fantastično! Preverjeno, govorim v miljonih kilometrov (določeni avti so ves dan na terenu).

Lp

Nazadnje urejeno:

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
V prostem času sem tudi jaz na drugi strani pogajalske mize in nekaj prišparam na tak način.
zmaga.gif

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43

Maš prav ja, je fotr zajb. (je bla CE tablca) Je model đek, stoji vsak četrtek pr Koloseju pa olje tala
grin1.gif

[/QUOTE]

A ima to fiksno, da hodi vsak cetrtek v LJ pred Kolosej? Da bom vedel za naslednjic.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik spenstar pravi:

grin1.gif

A ima to fiksno, da hodi vsak cetrtek v LJ pred Kolosej? Da bom vedel za naslednjic.

[/QUOTE]

Fotr mi je neki omenjal, sej se ga pokliča pa preveri
smirk-1.gif

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
drgpa sem jas tud edn izmed takih kot ta dva na bolhi, olje se vleče iz nemčije, zalagam spletne trgovine,, razne trgovske sisteme, trenutno imate akcijo v jagru in v bauhauzu... in razne dilerčke ki naprej preprodajejo kot ta dva, pr meni je razlika samo to da dam za vsak liter račun...in da ne oglašujem na bolhi...očitno pa bom mogel...

ta dva pa delata brez računa, utajata davek, polegtega pa nimata na zalogi skorajda nič, vsakega po en karton, slike pa niso narejene pr njemu dma ampak v tujini...