Citat:
Uporabnik retro pravi:
Citat:
Uporabnik danielt pravi:
Pri hiši mamo ta stroj .... največ se rabi v verziji kosilnica....., zanima me kako se uporablja v verziji okopalnik. K nekako mi ni logično da koplje spredaj, oz sem probal in je kar muka delat, pa tud končni efekt ni lih to kar bi rad?
a je to to al ..... kako.... ni mi glih jasno....
Sedaj pa mi naj ta dotičen ali ti dotičen uporabnik pove ali je to res njegova kosilnica??
nimam rad da nekdo laže o nečem in pobira iz oglasov na tujih straneh in si prisvaja zadeve.
Ta dotična kosilnica se je v oglasu katere link priložžim prodajala leta 2013 in bil je naveden tudi prodajalec
42223 Varaždinske Toplice
Županija
Varaždinska
Država
Korisnik nije verificirao telefonski broj Hrvatska
Oglas;
http://www.njuskalo.hr/strojevi-gospodarstvo/motokultivator-sip-mini-100-oglas-8221268
Sedaj pa na videlo in pojasni kako in kaj--
sem se hotel že oglasit, pa nisem našel smisla.
Æe ima nekdo doma takšno zadevo, pa sprašuje kam se kaj namontira in kako dela, je mal.... čudno.
Vsi, ko so dajali odg. takšne zadeve nimajo. So pa opisoval, kakšne imajo oni. In kolk si je zdaj domvnevni lastnik te zadeve lahko pomagal??? wtf??
Ta zadeva je takšna kakršna je. Freza se priklopi, tam kam paše. Ni drugih variant. Pa če je to zadaj ali pa spredaj. Če končni efekt ni takšen, kakršen si si zamislil, bo treba verjetno po boljši/dražji stroj. Verjetno je pa še vseeno boljši, kakor tista bau bau sranja (20kg) na elektriko, ki samo praskajo in poskakujejo po zemlji.
Pa še odvisno je kakšno zemljo greš frezat. Če nisi prej preštihal, bo verjetno tud tukaj samo praskanje zemljice. Tako da.....
Še ena zadeva. To niso traktorji in traktorski priključki. Pri frezah, treba marsikdaj uporabiti tudi lastno moč in iznajdlivost. Kako in kaj, je pa odvisno od "mašine".