Na Hrvaškem in v Srbiji je isti (tekoči) detergent tudi cenejši kot v Sloveniji. Praska ni v vseh državah in ne morem primerjati. Druge razlage kot gladki nateg nimam.
Na Hrvaškem in v Srbiji je isti (tekoči) detergent tudi cenejši kot v Sloveniji. Praska ni v vseh državah in ne morem primerjati. Druge razlage kot gladki nateg nimam.
Razumem ce gre za različne prodajalce. V tem primeru je prodajalec ista firma v drugi državi. Nabavo imajo 100% centralno, samo marže imajo nekajkrat višje v Sloveniji. Zakaj?
v sparu kupiš vložene kumarce in podobno.. pa potem tisti kis not vliješ. Boš mel vonj po kumarcah, pa je to to.Bi lahko kdo prilepil link trgovine, kjer bi dobil kis po katerem cunje ne bodo smrdele po njem. Midva sva poskusila parkrat s kisom pa je smrdela cela omara po kisu. Hvala
Perem ločeno od vsega ostalega na 40 stopinj. Po športanju je nujno, da raztegneš oblačila, da se lepo posušijo, ne da se nabira plesen že na prešvicanih nekje v košu ali torbi. Prat dam na občutljiv program, malo praška, BREZ mehčalca in takoj posušiti. Volneno pohodno majico in štumfe, dam pred centrifugo ven iz stroja, ožamem in dam sušiti. Nobena športna oblačila mi ne smrdijo. Ženi pa...ona pere svoje, ne vem točno kako.Da ne odpiram nove teme. Kako perete športne cunje? Moje tekaška in kolesarska oblačila noro zasmrdijo, po športni aktivnosti. Zamenjal sem že nekaj praškov, športni program na stroju, navadno pranje... Mehčalca pa ne uporabljam. Pa ne gre za kakšne čip šit cunje, ampak proper znamke ala Nike, Odlo, Gobik...
Če se te sintetične cunje enkrat usmradijo jih obvezno daš prati na 60C kot pravi Jabe, pa potem še v sušilca, sej itak so suhe v 20 min.
emm, zakaj pa ne? Jaz večino notri na stojalu sušim, ker me je sram da bi na štrike deval, zakaj pa ti ne daješ?Na 60... Brez mehcalca. Ni druge. Tudi skuhala sem jih že, ker ko zasmrdijo, jih pac ne dam vec gor. Izbira je ali gredo takoj v smeti ali pa mogoce potem vseeno ne... Zacuda kar zdrzijo glede na vse ahtnge na etiketi.
Tudi v susilca gredo potem, ampak to pa po zelji. Jaz se s striki ne zajebavam.
En stavek prej sem povedala... Ker gre vse v susilca.emm, zakaj pa ne? Jaz večino notri na stojalu sušim, ker me je sram da bi na štrike deval, zakaj pa ti ne daješ?
Takoj po športanju, program za športna oblačila, samo gel, brez mehčalca, takoj ko opere, ven iz stroja in obesim, za enkrat še ni bilo težavDa ne odpiram nove teme. Kako perete športne cunje? Moje tekaška in kolesarska oblačila noro zasmrdijo, po športni aktivnosti. Zamenjal sem že nekaj praškov, športni program na stroju, navadno pranje... Mehčalca pa ne uporabljam. Pa ne gre za kakšne čip šit cunje, ampak proper znamke ala Nike, Odlo, Gobik...