Pa... Jaz imam vse akre zmrznjene od oktobra do marca. Res stereotipna deklica, kar se tega tica. Nasploh me kar naprej zebe... Niti enkrat me pa ni oviral neogrevan volan. V bistvu imam bistveno vecje probleme poleti ko je pregret. V ta starih avtih ga tudi pipnit nisi smel, kaj sele drzat, zdaj nimam vec teh problemov, se mi pa zdi, da se podzavestno ogibam logotu, ki je kovinski...
Za vse ostale zadeve roko dvignem. Nimam webasta, ne dam ne vem koliko za njega, ampak bi ga pa z veseljem uporabljala ob priliki, ce bi ga imela. Za take primere, kot je najbolji napisal. Drugace imam avto v garaži, kjer je vedno 10 stopinj. Ce je -15 zunaj, pa vsaj 5. Mi ne zmrzuje nikdar nic. To rečeno, ce bi ga imela, me sigurno pocaka topel avto, ko se pozimi s hriba dol posvaljkam.
Pancarji... Lani sem si navadne kupila, ker sem sele zacela smucati po xy letih nazaj, pa nisem vedela, a me bo spet zapopadlo ali ne. Letos imam ze sezonsko karto na sosednjem hribu in naslednjic ko menjam, bom sigurno pogledovala po tej opciji. Rokavice... To moram tudi pogledat, kako se gre. Se pri eni ali drugi zadevi da kako elegantno aftermarket resiti?
V glavnem, da mene neki greje pozimi, kupim. Ampak na volan pa nisem nikdar pomislila ali pa da bi me zmotilo. Tu pa moram priznati, kar malo zavijem z ocmi.