Ne vedno oz. zelo redko. Ljudje smo si samo različni.Nic proti gretju volana...ampak kolikor vem so mrzli prsti znak zdravstvenih tezav nekih
Ne vedno oz. zelo redko. Ljudje smo si samo različni.Nic proti gretju volana...ampak kolikor vem so mrzli prsti znak zdravstvenih tezav nekih
Kakšna razvajenost, pa bi štekal, če bi to babe pisale, samo dedi..v prsteke jih zebe.
Kaj pa vem, jaz imam avto zunaj, pa je bilo pri nas -10. Ni nekaj hudega, ponavadi sem do te temperature zunaj še v kratkih hlačah. Ampak rokavice pa uporabim v avtu.letos je ravno 5 dni bil nežen minus
Hoces reci, da se grelci zagrejejo in toplo piha?Čeprav se tudi sam motor ogreje v manj nekaj sto metrih in
Ne, temperatura vode naraste.Hoces reci, da se grelci zagrejejo in toplo piha?
Jaz pa ne kupim TV-ja, ki nims ogrevanega daljinca.me zanima, tisti, ki ste tolk tough in tapravi dedci, da ne rabite gretja sedežev in volana...
a poleti tud vozite brez klime? sej odpreš vse šipe (na štrom, seveda) in najkasneje čez 10 km je not že prijetnih 35 stopinj...
me zanima, tisti, ki ste tolk tough in tapravi dedci, da ne rabite gretja sedežev in volana...
a poleti tud vozite brez klime? sej odpreš vse šipe (na štrom, seveda) in najkasneje čez 10 km je not že prijetnih 35 stopinj...
no ja, avto pred blokom, zunaj -5, pa peljikatero vozilo? ker tole je kar bizarno, da bi ogrevanje volana dejansko potreboval.
audi piha toplo po 500 metrih, bmw pa po 5 kilometrihTu pa tam uporabim gretje volana, če je zunaj precej mraz ali pa imam tak dan, da me malo bolj zebe. Samo tudi precej hitro ugasnem, se volan hitro ogreje. Čeprav se tudi sam motor ogreje v manj nekaj sto metrih in piha toplo je fajn gretje volana.
v mb premijo daš pred štartom en jogurtov lonček tafine mivke v olje, začne toplo pihat po cca 4 sekundahbom mal poguglal kak ima mb to rešeno
no ja, avto pred blokom, zunaj -5, pa pelji
Škoda časa za ustavljanje. Budno slečeš takoj ob odhodu, prižgeš gretje sedežev in volana, čez 10min si fajn ogret, tudi kabina že v tem času...14 dni nazaj v Dolomitih, po tednu smucanja zunaj -12, obicajno za tam. Avto dodobra ohlajen po tednu nedelovanja. Prizges avto, nameces robo v avto, trugo... se poslovis z gazdarico, usedes v avto in gres. Po 15-ih minutah na prelazu ustavis, sleces bundo, jo butnes zadaj na polico in nadaljujes proti domu. krucefiks kaki drama kvini ste kle. Dobr da mate zenske... Kaj bi brez mamice, najbrz vi vas kar pobralo.