Oglašanje na partnerjev mobilnik

mp_63

Pripravnik
30. jul 2007
480
0
16
Z duhom povsod...
Uf, koliko hude krvi in filozofiranja na to temo
crazy1.gif

Me pa zanima ali tisti, kateri to skrivate, skrivate z razlogom? Je to vdor v zasebnost in če, ali tudi ostale stvari tako zelo razmejujete s partnerjem?
17758-icon_confused.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mp_63 pravi:
Me pa zanima ali tisti, kateri to skrivate, skrivate z razlogom? Je to vdor v zasebnost in če, ali tudi ostale stvari tako zelo razmejujete s partnerjem?
17758-icon_confused.gif
Kakšnega varanja ziher ne skrivaš pa tud nespametno bi blo pustit v mobitelu sms-e od loverja ipd
grin1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Jaz pred partnerjem ne skrivam ničesar. In ja, ne prenesem, da bi mi brskal po mobitelu. Ni pa noben problem in največkrat je praksa, da povem kdo me je klical in povem od koga je sms. In mu ga lahko komot preberem.

mp_63

Pripravnik
30. jul 2007
480
0
16
Z duhom povsod...
Sej mogoče je tako, da če sama noče povedati, tudi jaz ne bom tisti policaj, kateri bo neprestano zasilševal
smirk-1.gif
To je zelo občutljiva tema, vsak ima to naštimano po svoje. Se mi pa zdi, da je vseeno malo povezano z zaupanjem. Čisto pa je logično, da je tudi, če sta skupaj dva z različnimi pogledi na brskanje po mobilnikih, kot povsod potrebno napraviti kak kompromis. In pa v prvi vrsti spoštovati partnerja ter njegovo zasebnost, ker je to ena izmed osnov zveze.

WolfSLO

Pripravnik
20. avg 2007
183
0
16
Sj na koncu je tako, kot vpletena hočeta in ni nekega pravilnega načina
smirk-1.gif

Glede zasebnosti v partnerstvu: kaj to sploh je? Kdaj nekdo posega v zasebnost v partnerja? Mislim, da imajo ljudje povsem različne odgovore
confused-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Me ne zanima kdo ji je poslal kaj..., razen v ekstremnih primerih, če bi si dopisovala ob 2:00 zjutraj medtem, ko bi skupi v postelji ležala...., ali pa npr. non stop kako pisanje med najinim dopustom...., jo brez slabe vesti vprašam s kom si ma zdej za dopisovat.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
ksz

men se še na moj telefon ne da javljat, kaj šele na tuj telefon. Če nekdo kliče njega, ne vem, zakaj bi se morala jst oglašat. Tut mi nima kej brskat po telefonu, kot tudi jaz njegov telefon pustim pri miru. Kvečjemu ga opomnim, da je nekdo klical / poslal sms. Čist možno je, da se zgodi, da ti kak prijatelj/ica po sms-ju sporoči kaj, za kar želi, da ostane med vama. Pa se to popolnoma nič ne tiče tvojega pratnerja-vsaj ne v smislu vajine zveze. Pa zakaj bi moral partner vedeti vsako najmanjšo podrobnost, ki se ti v življenju pripeti?

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik mp_63 pravi:
17758-icon_confused.gif

Tukaj se ne gre za nobeno skrivanje ampak zaupanje v partnerja. Men bi se zdelo debilno da bi mi šla moja telefon pregledvat pa sms-e brat. Ni nič takšnega napisano ampak so namenjeni meni in ne njej. Tako kot so njej namenjeni tisti, ki jih dobi. To mi deluje isto kokr, da bi hotu zraven poslušat kaj se pogovarja po telefonu.
bonk.gif
Tudi v vezi morta oba ohranit nekaj zasebnosti. In se ne tiče vse obeh, ker sta pač par in se mata rada.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik mp_63 pravi:
17758-icon_confused.gif

Tukaj se ne gre za nobeno skrivanje ampak zaupanje v partnerja. Men bi se zdelo debilno da bi mi šla moja telefon pregledvat pa sms-e brat. Ni nič takšnega napisano ampak so namenjeni meni in ne njej. Tako kot so njej namenjeni tisti, ki jih dobi. To mi deluje isto kokr, da bi hotu zraven poslušat kaj se pogovarja po telefonu.
bonk.gif
Tudi v vezi morta oba ohranit nekaj zasebnosti. In se ne tiče vse obeh, ker sta pač par in se mata rada.

Evo, to je to.

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Meni je bivša brala SMSe, ko sem spal. Potem sem jo enkrat dobil poleg in ji pač poskušal lepo dopovedati, da tisto, kar je zame, še ni nujno zanjo, na srečo ni bilo nič strašnega vmes. Seveda v trapasto nespoštljivo žensko bučo nič ni šlo, pa sem začel telefon ugašati. Na, evo ti, pa se igraj hackerico.
evil.gif

Potem mi je enkrat mobitel ukradla iz rok v kinu, ko sem gledal na uro. Seveda sem jo nadrl kot cucka in mi je raje vrnila telefon. Še sreča, ker je bil ravno takrat zasejan z nespodobnimi sporočili drugih samic (saj drugače ne bi totalno popyzdil
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
v takem primeru samo rečeš.....reči tvojemu da stvar ni zrihtana in da so neki problemi prišli vmes.....
tipu nič jasno in v 1 minutu te vedno kličejo nazaj
smile-1.gif
)