Oglašanje na partnerjev mobilnik

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
evo ravno prej sem klical kolegico, pa se njen tip oglasi..hm pa jaz ja no sej ni nic takega, bla bla..pac mal cvekama..na konc mu pa prbijem, da naj ji rece, da jo mam rad. pol je bo mal mucne tišine. pa je odlozo.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Frenda verjetno ne boš šel zafrknit. Če ti ženski zasikaš, verjetno veš kakšne bodo posledice. On bo sikala njemu še cel mesec.
hysterical-1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Niti v najbolj divjih sanjah si ne predstavljam, da bi se dotikala partnerjevega mobitela. Se mi ne zdi niti brskanje normalno niti oglašanje. Oglasim se edino v primeru, da mu telefon zvoni in mi sam reče, da naj se javim. Pa še takrat se oglasim z: "Živjo, Tamara tuki, ***** ne more govort in sem njegova tajnica
grin1.gif
mu lahko kej sporočim"......SMS-a ne preberem niti, če mi sam reče, da naj ga. Meni je mobitel ena najbolj intimnih stvari in vanj noben nima pravice posegat in pika.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
men je kup plastike... in ce bom mel pizdairje za skrivat jih zagotovo ne bom na telefonu...

prav zanimivo bi bilo tovje sranje na mobilcu prečekirat.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
A na to, da se desc noče z vami menit pa nikoli ne pomislite? V večini primerov je tako, da je partner pred kolegi in zato tudi en drugemu krijeta hrbet z nadležnimi klicočimi. Mogoče vas pa kolega / kolegica noče toliko slišati, kot si mislite.

Pol maš pa enga pussy-ja, če nima jajc kolegom in kolegicam povedat, da ga naj ne kličejo tok in pol tebe prosi, da se javiš.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Jst sicer na mobitelu nimam ene stvari, ki bi jo morala pred komerkoli skrivat. Vseeno pa je povsem moja stvar kdo me kliče ali piše. Ali mi pošilja svoje naked fotke
grims-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
tvoj doma pa te bo rezal ko bika.
grin1.gif

moje pa zbris da ne bom jaz kaj kriv na konc
evil.gif
(jaz sem tvoje ze zdavni)

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
jej kriza,,sem se oglasil inu dobil komando, da jo morem praskat po hrbtu zdejle cel večer
grin1.gif

dobr de sm mal trhlen--
grin1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
japajade...ti kr pošlji, ne se zdej na druge zgovarjat...aja pišuka 1x si pa res nekej pošilal, mogoče si zdej kaj bolj mišičast pa to
smile-1.gif
dej da vidim

@Gatto: ti pa sam tih bod, k si največji prevarant tle gor.
tongue-1.gif

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
ni edini k mi je sliko poslal (to še na mobisuxu)

@Gatto: preklet hudič, dej že povej...če ne bom počla od firbca

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
a veš kaj, je.beš manire, če jih drug nima. tvoj frend je pa tut prava copatasta mevža, če dopušča tako vedenje punce. mogoče pa samo tebe tip ne mara
confused-1.gif

Copata je. Ali pa bedak, rabil me je da mu komp poštimam ker sam ne zna. Pa ima mogoče preveč denarja pa bo raje nekomu plačal
smile-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
true, takrat sva imela intimen odnos

....cebela kolk let je ze tega??? zdej mam trebuscek :S sej ves starost pa to.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
mal te bom pustil v sladkh bolečinah ..sama si kriva a veš
grin1.gif

diablo pa itak ni več zate,,2m + 100 kg kriza haha
smile-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Gatto pravi: mal te bom pustil v sladkh bolečinah ..sama si kriva a veš
grin1.gif

Ewo svetovni splet je doživu, kako se tipi sladko maščujete nam pridnim in nezahtevnim bitjem, ki vas sam crklamo. DOKAZNO GRADIVO JE TUKI!!!

NESRAMNEŽ!
tongue-1.gif

majč

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
A na to, da se desc noče z vami menit pa nikoli ne pomislite? V večini primerov je tako, da je partner pred kolegi in zato tudi en drugemu krijeta hrbet z nadležnimi klicočimi. Mogoče vas pa kolega / kolegica noče toliko slišati, kot si mislite.

Pol maš pa enga pussy-ja, če nima jajc kolegom in kolegicam povedat, da ga naj ne kličejo tok in pol tebe prosi, da se javiš.

Madona, sprijaznite se, da so sedaj partnerji na prvem mestu. Res pa je, da je žalostno, da vas kar tako skenslajo iz svojega življenja. Zato mogoče potem berete v mojih postih zadeve, katerih sploh ni.
frown-1.gif

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
in zakaj ji ne rečeš da naj se briga zase in da če bi hotu z njo govort da bi njo poklicu? a ste res take mevže?

Ker so normalni ljudje prijazne narave in ne 'zabijajo' drugih ljudi, tudi če so v danem trenutku take volje.
In je kot kolegova punca deležna malo večjega spoštovanja, kot mimoidoče frajlice.

Sicer, kako lahko reče, naj njej pove, mi nikak ni jasno, pa vseeno, kam pa prideš, če samo zabijaš druge?
Anyway...