Oglašanje na partnerjev mobilnik

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
če se ženska javlja na tipov fon in hoče vse vedet + da ti ga potem ne da, ni ženska ki bi se ji klanjal kot bi se ji tuki nekateri. če ji tip dovoli da se javi, naj se javi, če ji pa ne dovoli da vpraša zakaj točno ga ti kličeš, pa naj bo tih. če bi hotu govort s frendovo punco, bi njo poklicu in ne njega. in če pokličem frenda, ne bom njegove punce prosil za dovoljenje če lahko govoriva. a ste res take copate al kaj?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
kje pa piše da morš met non stop punco? raj sm neki cajta sam, kot pa da sm brez hrbtenice. ni čudno da se potem piše, da so samo še copate na svetu

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
Vidiš, tu se pa ne strinjam spet.
Že da si punco dobiš, da z njimi komuniciraš, flirtaš etc, morš met hrbtenico. Če pa se načrtno odločiš, da boš sam, pol pa ne vem, je nekaj narobe zgleda al kaj...
Pa to zdaj ne mislim prav tebe, ampak na splošno.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
punco si lahko dobi vsak. ne more pa vsak ostat moški v tej zvezi. in tega je vedno manj. vse bolj se podreja ženskam, samo da ga majo dat kam na toplo. tut ženske se da ukrotit, ampak one so pač take da probavajo in probavajo do kam grejo lahko. če jim pustiš, te povozijo.
pa nism govoru o načrtnem "samevanju", ampak da ne skočš v zvezo, dokler ne najdeš tiste s katero boš dobr klapu. in ne zdej mislt da mam pa kej proti ženskam, ker nimam. so čisto lušna bitja, ampak so neke meje do katerih se pustim "šlatat".

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Bravo boter
smile-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
A na to, da se desc noče z vami menit pa nikoli ne pomislite? V večini primerov je tako, da je partner pred kolegi in zato tudi en drugemu krijeta hrbet z nadležnimi klicočimi. Mogoče vas pa kolega / kolegica noče toliko slišati, kot si mislite.

Pol maš pa enga pussy-ja, če nima jajc kolegom in kolegicam povedat, da ga naj ne kličejo tok in pol tebe prosi, da se javiš.

Madona, sprijaznite se, da so sedaj partnerji na prvem mestu. Res pa je, da je žalostno, da vas kar tako skenslajo iz svojega življenja. Zato mogoče potem berete v mojih postih zadeve, katerih sploh ni.
frown-1.gif

Očitno ma tvoj s tem probleme, da je mogu vse kolege pustit (in jim niti ne upa jasno povedat, da je zdaj samo tvoj in ne sme nikamor več), ko tok povdarjaš to. Men ni blo treba nobenga skenslat iz svojga življenja, ker nimam posesivne ženske, ki bi od mene zahtevala, da ona zaseže prvo in edino mesto v mojem življenju.
wink-1.gif

Pri nas sicer ni takšnih primerov, da bi se punce javlale na telefon, ker jim je verjetno jasno, da ne kličeš njo ampak njega in se vsak z veseljem javi na telefon. Zato se mi zdi to toliko bolj mevžasto.
smirk-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
punco si lahko dobi vsak. ne more pa vsak ostat moški v tej zvezi. in tega je vedno manj. vse bolj se podreja ženskam, samo da ga majo dat kam na toplo. tut ženske se da ukrotit, ampak one so pač take da probavajo in probavajo do kam grejo lahko. če jim pustiš, te povozijo.
pa nism govoru o načrtnem "samevanju", ampak da ne skočš v zvezo, dokler ne najdeš tiste s katero boš dobr klapu. in ne zdej mislt da mam pa kej proti ženskam, ker nimam. so čisto lušna bitja, ampak so neke meje do katerih se pustim "šlatat".

Večkrat moreš skočit v zvezo, ker se šele takrat dobro spoznaš (ko pokažemo svoj pravi obraz).

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
pr men ni potrebna nevem kok dolga zveza, da pokažem svoj pravi obraz. pač sm kakršn sm, se ne rabm pretvarjat

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
A na to, da se desc noče z vami menit pa nikoli ne pomislite? V večini primerov je tako, da je partner pred kolegi in zato tudi en drugemu krijeta hrbet z nadležnimi klicočimi. Mogoče vas pa kolega / kolegica noče toliko slišati, kot si mislite.

Pol maš pa enga pussy-ja, če nima jajc kolegom in kolegicam povedat, da ga naj ne kličejo tok in pol tebe prosi, da se javiš.

Madona, sprijaznite se, da so sedaj partnerji na prvem mestu. Res pa je, da je žalostno, da vas kar tako skenslajo iz svojega življenja. Zato mogoče potem berete v mojih postih zadeve, katerih sploh ni.
frown-1.gif

Očitno ma tvoj s tem probleme, da je mogu vse kolege pustit (in jim niti ne upa jasno povedat, da je zdaj samo tvoj in ne sme nikamor več), ko tok povdarjaš to. Men ni blo treba nobenga skenslat iz svojga življenja, ker nimam posesivne ženske, ki bi od mene zahtevala, da ona zaseže prvo in edino mesto v mojem življenju.
wink-1.gif

Pri nas sicer ni takšnih primerov, da bi se punce javlale na telefon, ker jim je verjetno jasno, da ne kličeš njo ampak njega in se vsak z veseljem javi na telefon. Zato se mi zdi to toliko bolj mevžasto.
smirk-1.gif

Samo ti imaš pa res probleme z razumevanjem; tokrat zadnjič: kje je kdo rekel kaj o mojem descu. Madona, a se ti je čisto zmeglilo.
d055.gif

Madona, se čudim, da ima Danny sploh še kaj dela, ko pa sem tukaj gor "srečala" že toliko "vedeževalcev".
Orišem možen problem, pa vsi skočijo. Naj vam ne bo bed, če vas kolegi kenslajo, jaz nimam nič pri tem.
bonk.gif
Olajšajte se kje drugje.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Naj vam ne bo bed, če vas kolegi kenslajo, jaz nimam nič pri tem.
bonk.gif
Olajšajte se kje drugje.

Če sem že jaz Danny, ker sem te očitno nekaj narobe razumel (da se ti javlaš na telefon od tvojga, ker ne upa povedat dotičnemu, da naj mu ne gnjavi), od kje teb to, da so koga sklenslali kolegi? Očitno mamo vsi mal nadnaravnih sposobnosti in vse vemo...
wink-1.gif

To da morš bit ti prva in edina (posesivna) sem pa sklepal iz tega, ker si že v treh svojih postih ponovila, da so nas skenslali kolegi, ker so zdej partnerke na prvem mestu. To je normalno, da je partnerka in družina na prvem mestu pol pa šele vsi ostali (čeprav pr men so eni prjatli že kot familija... od malih nog skup). Tko je prav in zarad tega ni treba nobenga skenslat, razen če je tip copata, ženska pritiska nanj, ker ga hoče izolirat in met sam za sebe. Ampak thats not gone fly.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
a veš kaj, je.beš manire, če jih drug nima. tvoj frend je pa tut prava copatasta mevža, če dopušča tako vedenje punce. mogoče pa samo tebe tip ne mara
confused-1.gif

To je njegova stvar če je copatasta mevža in kakšen odnos ima ON s SVOJO žensko. Največ kar lahko narediš je, da mu poveš to lepo na samem. Nimaš pa ti kaj od prijatelja žensko napizdevat po telefonu. Če imaš vsaj trohec manir.

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
On je samo zbirčen. Drugače bi že mel kdaj kakšno.

grin1.gif

Mene bi jezilo, če bi se mi na GSM javljala, razen če bi ji izrecno rekel npr. "grem pod tuš..., dej jav se če Jože kliče". Naj skrbi za svoj GSM, jaz bom pa za svoj.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
punco si lahko dobi vsak.

In kdaj bo uspelo tudi tebi?
confused-1.gif

nikol. jz bom večni devičnik z mini tičom, k ga ne mara nobena ženska
wink-1.gif

@ynos če ima ženska kaj manir, se ne bo tko obnašala. in če jih ona nima, potem jih tut jz nimam. in očitno nimam težav s komunikacijo, kaj šele s frendi. povabil mam dost ( takšnih in drugačnih), frendov tut, torej kdo bi se sekiru?
hysterical-1.gif

P.S. štibr kdaj si pa ti meu nazadnje punco
grims-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
To je izrecno od prijatelja problem, če se mu ženska javlja na telefon in sprašuje kaj želiš. Ne tvoj. Še zmeraj mislim, da če ti je dejansko prijatelj, nimaš kaj napizdevat njegove ženske prek telefona. Verjetno psihično zmoreš počakat dan, dva, tri, dokler ne vidiš prijatelja in mu poveš kaj je bilo in te zmotilo.
wink-1.gif

Rajš jo diplomatsko zbodeš: "Uf...tole je pa strogo zaupno...moram direkt njemu povedat."

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
nevem kaj vsi mešate frenda zraven. tuki gre očitno za problem ženske. in nevem zakaj bi frenda obremenjeval s tem, če se lahko ženski reče ti posluš, to kar se mam z njim za zment, se tebe ne tiče, zdej mi dej pa tega in tega na telefon. konc debate.

in začnite ločevat 3 stvari:
1. punca ima dovoljenje za javljanje na telefon in da lepo vpraša če je kaj nujnega
2. nima dovoljenja in se vseeno javlja+ je še nesramna
in 3. ima dovoljenje, a je nesramna do klicatelja

in če kličem osebo X, to pomeni da ne rabim tajnice, ampak osebo X. ČE se že jaz moram javit na čigav telefon, VEDNO rečem da pa te in te osebe trenutno ni, bo pa ali poklicala nazaj, ali pa naj klicatelj pokliče nazaj čez 5min. kaj se mata za zmenit se me ne tiče in če bi bil nesramen, me ima klicatelj z vso pravico napizdit.

jaz težave rešujem pri izviru, ne nekje na sredini

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
To sploh ni tvoja težava.
wink-1.gif

Sicer se pa zgleda samo meni zdi škoda živcev v takšnih primerih. Big deal..
rolleyes-1.gif
...javila se je, babji firbec. Škoda mojih živcev..., ji raje lepo kaj diplomatsko v hecu odgovorim.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Naj vam ne bo bed, če vas kolegi kenslajo, jaz nimam nič pri tem.
bonk.gif
Olajšajte se kje drugje.

Če sem že jaz Danny, ker sem te očitno nekaj narobe razumel (da se ti javlaš na telefon od tvojga, ker ne upa povedat dotičnemu, da naj mu ne gnjavi), od kje teb to, da so koga sklenslali kolegi? Očitno mamo vsi mal nadnaravnih sposobnosti in vse vemo...
wink-1.gif

To da morš bit ti prva in edina (posesivna) sem pa sklepal iz tega, ker si že v treh svojih postih ponovila, da so nas skenslali kolegi, ker so zdej partnerke na prvem mestu. To je normalno, da je partnerka in družina na prvem mestu pol pa šele vsi ostali (čeprav pr men so eni prjatli že kot familija... od malih nog skup). Tko je prav in zarad tega ni treba nobenga skenslat, razen če je tip copata, ženska pritiska nanj, ker ga hoče izolirat in met sam za sebe. Ampak thats not gone fly.

Ne sklepat.
grin1.gif
Vem pa, da ljudje to delajo, sploh se mi zdi, da moška družba tam okoli 25 leta nekako razpade. Ponavadi se povlečejo v vezo ravno tisti, ki pred tem niso imeli dekleta in je to v bistvu njihova prva zveza. In potem kar navalijo na žensko in pozabijo na družbo.

Jaz ga nočem izolirat, z veseljem ga parkrat na teden pošljem ven, ker imam rada kdaj tudi čas samo zase, samo čezdalje bolj ga ven pošiljam, čezdalje manj veselja ima do tega.
grin1.gif
Mi je pa vseeno, če mi pogleda kaj po telefonu. Itak sva že nekaj časa skupaj in bi bilo čudno, da bi imela na telefonu kaj za skrivat. Nesramna pa nisem do nobenega, saj so za enkrat vsi prijazni. Saj če ne bi bili ok, jih tudi ne bi mogel imeti za kolege.
Samo je pa žalostno, če se partner/ka ne razume s kolegi oz. če eden drugega ne sprejmejo.

Aja, drugače pa srečen dan mučenikov!
grin1.gif