Oglašanje na partnerjev mobilnik

Theya

Pripravnik
13. okt 2007
136
0
16
Pri nama je tako, da če kliče, kdo znan (prjatli, familja) in je on npr. pod tušem potem se ponavadi oglasim. Če pa je kakšen tak, ki ga ne poznam samo stisnem tipko pri zvonenju na mute in to je to
cheer.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
mah, javis se, pol pa se pogledas SMS..vse skup zgleda dost legalno da se potem to pocekiras pa je...

evil.gif

Theya

Pripravnik
13. okt 2007
136
0
16
mah, načeloma mu lah tut smse berem. no hujš je, k je tolk len, d mu jih moram včas še pisat
hysterical-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Jst se načeloma ne javljam, samo, če kliče kdo, ki ga tudi jaz poznam oz. kdo od familije...drugače pa naj odzvoni in mu povem, da ga je žnj klical. Pol pa že nazaj pokliče sam. On se tudi ne javlja na moj telefon. Meni je v redu tak sistem.

Tak sistem je najboljši. Tako je bilo tudi pri meni
wink-1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Na njegov mobilnik se ne javljam nikoli, še dotaknem se ga ne. On svojo lastnino jemlje resno.

Nazadnje urejeno:

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Se ne javljam, razen na njegovo željo,...v bistvu me sploh ne zanima kdo kliče,..maximum kar bi naredila je to, da bi stisnila gumb utišaj, če bi me zvonenje preveč živciralo,...drugače pa se naj s svojimi klici in smsji kar sam ubada, jaz imam svojih dovolj
tongue-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Samo 1x sem vzela od enga tipčka telefon v roke, ker je mutil in bil sumljiv in ugotovila, da se dopisuje s samomorilsko usmerjeno modelko.
uf-1.gif
Pojma nimam a je potem nehal al ne, nisem preverila, sam rekla sem mu naj s tem preneha.

majč

Tvoj primer si bom sposodil samo za eno vprašanje. Zakaj je sploh treba pogledat v telefon od partnerja in nekaj šnofat po njem? Če muti ga direkt vprašej in če še zmeri muti ga postaviš pred dejstvo. Ne vem, jest nikol ne bi šel gledat sms-jev od punce ali kdaj je koga klicala. Tudi na telefon se mi je bedno javit in se ne mislim. Nikoli ne veš kako bo oseba na drugi strani reagirala. Če se ne more javit, bo že poklicala nazaj čez 5 min.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Točno, saj ni nič takega, če poleg tebe napiči še kakšno drugo, to je normalno za moškega, taki geni so in tu ne moreš nič.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
zvoni telefon
telephone7.gif

Francka: Fraaaanciii Fraaaanciii
Franci: Ka je?
Francka: Telefon ti zvoni.
Franci: Ka si spet f moj telefon gledala?
Fancka: Ne, samo mimo sn šla.

evil.gif

majč

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Bah moja noče dvignit mojega telefona, jaz pa njenega tud ne. Če zvoni njen telefon, verjetno rabi njo in se jaz nimam nič za pogovarjat z njenimi frendicami in obratno.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Jaz skoraj vedno dvignem telefon, ko ga kdo kliče. V bistvu me je on navadil na to, da dvignem namesto njega (če poznam osebo ki ga kliče, itak imava skupno družbo). Nimamo tukaj kaj skrivat, s tem da tudi on lahko dvigne moj telefon, če je klic privat. Pač povem tistemu, ki ga kliče, da naj pove če je nujno, drugače ga bo pa kasneje poklical. Ne dvignem pa nepoznanih številk, razen če se iz kopalnice dere, da dvignem.
A na to, da se desc noče z vami menit pa nikoli ne pomislite? V večini primerov je tako, da je partner pred kolegi in zato tudi en drugemu krijeta hrbet z nadležnimi klicočimi. Mogoče vas pa kolega / kolegica noče toliko slišati, kot si mislite. Tudi to je možno. Seveda je pa vse odvisno od tega, koliko časa sta skupaj in kako vas krog kolegov sprejema. Če že živita skupaj in se vsi med sabo poznate je to čisto drugače, kot če se najde kakšen kratkotrajen ljubosumen partner, ki želi svoje nezaupanje potrjevati z vohunjenjem preko telefona.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ja tako bi naj bilo... a resnice so boleče... po drugi strani pa v drugi temi pises kako imata loceno..tolk o zaupanju.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Si se našel v zgornjem postu? So te prijatelji skenslali zaradi deklet?
evil.gif

Sicer pa ni razloga za skupen račun. Ko boš našel babo, da te bo prenašala (kakršnakoli že bo, zasluži si priznanje) boš tudi sam lahko kaj o tem povedal. Do takrat pa svoje teorije p(r)odajaj drugim.
priden.gif
Njemu pa nič jasno, kam je šel denar.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
hm... sej pravim tolk o zaupnjau. pac tipu ne zaupas.. vredi, si si pac takega nasla
evil.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
in zakaj ji ne rečeš da naj se briga zase in da če bi hotu z njo govort da bi njo poklicu? a ste res take mevže?

Ne, imam manire (ja, mogoče res preveč)
smirk-1.gif
Ji pač povem tako da naj mi da njega in če mi ga ne da, ok ga pa drugič pokličem, ynos ima nekako zelo podobno razmišljanje kot jaz.

Najlažje ga je dobiti če je ona v službi takrat
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
a veš kaj, je.beš manire, če jih drug nima. tvoj frend je pa tut prava copatasta mevža, če dopušča tako vedenje punce. mogoče pa samo tebe tip ne mara
confused-1.gif