Odvajanje kajenja

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
Zamenjaj okolje, podi na sprehod, vzami dopust, spij pol litra vode... SAJ BO!
Izogibaj se dnevne rutine, ker te spominja na fajnvirđinijablend.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Zdele bo 48 ur, pa je jebenoZApoizdit.

Jebeno je ce mislis skoz o tem da ti je kajenje vzeto, da ti je vzet uzitek (ki je vrjetno ze lep cas prekomeren in je ze potreba), je pa eno dejstvo da spremeni razmislanje in glej koliko casa ze ne kadis za svoje dobro, torej stej koliko casa ze delas dobro za svoje telo.

Minevalo te bo vsak dan bolj, v tednu/dveh se bos pa spopadal samo se z rutino in ne potrebo. Na kadilce glej kot nekaj slabega.

Pa ne sanjaj o krizi, to je za pussye

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Da se zdržat, sploh ni panike. Je pa prvi teden težaven, jaz sem takrat (lani poleti) skoraj vsak teden hodil ven na pir, še toliko hujša skušnjava, sploh če iz tega rata žur. Pa je kar šlo, sem imel skozi v rokah kako palčko ali pa liste koruze, iz katerih sem delal ikebane. Če prste zamotiš, potem kar gre.

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Kaj pa pomoč z elektronsko cigareto? Je to klasificirano kot goljufija samega sebe?
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Nisem probal. So pa po mojem mnenju vse te stvari brezveze. Fizična odvisnost od nikotina ni tako močna in mine v nekaj dneh, zato ne rabiš nekih dodatnih pripomočkov ala elektronski čiki, nikotinski tableti in žvečilni.
Fukneš čike v kanto in to je to.
Zdaj ko je devet mesecev za mano, lahko rečem zlahka. A krizna doba je dejansko precej kratka in se da komot zdržat z malo trme.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Elektronska cigereta vaporizira vodo ce prav razumem, torej moras v plucih imeti obcutek "teze" dima in pravtako imas patrone razlicnih okusov in kot sem zasledu tudi z nikotinom po razlicnih dozah tako da se lahko odvajas, tako da je to zame win win situacija. Studiral sem celo zdej ko nekadim ze 2 leti da bi se stem igral, ceorav nepogresam kajenja,ampak tko mal za gust, nevem si bo treba malo vec prebrat.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Mah ni. Niti po kosilu nimam več želje po čiku
smile-1.gif
Super je ne kadit!

Edini "problem" je zaj, da si pozabim čez dan zobe umit
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Še vedno sem nekadilec in še vedno si nisem kupil cigaret/tobaka... V času od 20.5. pa do danes sem skadil 15 cigaret v 3 pijanskih večerih. Če to primerjam, s tem, da sem včasih skoraj toliko skadil v enem dnevu je fenomenalno. In vedno manj me mika, da nafehtam in si prižgem cigaret, ko pijem alkohol.Ko ni čage, torej vsi ostali dnevi in večeri , se na cigaret sploh ne spomnim več.Tudi posebne večje lakote ni. Cigaretni dim pa mi bolj zasmrdi, kot zadiši - dišal mi vbistvu nikoli ni nevem kak... Pa cigaretni dim me tut rahlo duši zadnje čase, začnem iskat luft. hehe Težko opišem no, ampak je postal zelo moteč.

Veliko dejstev o hipnozi in njenih pozitivnih straneh: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5802154 Odlična za zdravljenje marsičesa! Tudi odvajanja od kajenja!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Da ne odpiram nove teme.

Je imel še kdo kak podoben efekt ob prenehanju kajenja kot jaz? Zdi se mi, da se mi komplet pljuča čistijo, peče grlo in pljuča, kot bi mel bronhitis al pa začetek gripe, vendar čist brez vročine. Izkašljujem nek šit edino...

Trenutno slab mesec brez cigaret.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Se ne spomnim česa takega...je pa res, da tudi nisem bil strasten kadilec.

Če se ne motim sem enkrat nekje zasledil, da bi naj bila pljuča po nekaj mesecih "kot nova", če seveda ni neke permanentne škode že bilo prej.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Nevem kdaj se neha, ker sem začel nazaj kaditi. Želja po cigareti je bila pri meni enako močna prvi dan kot zadnji dan. Ubistvu me je precej ubijalo to, da ne kadim. Teče že 20 leto s cigareti in se počasa kažejo pizdarije. Kondicije amen nič. Zadihan takoj, hropenje, pisanje,.....a nehat? Ne, to pa ne
jezen.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Potem pa poskusi omejit na do 5 dnevno. Nekako tako sem pred časom zasledil tukaj, ali je celo rekel star alteraš andrej, da do 5 dnevno ni frke, če je človek zdrav.

Pa si pač narediš; zjutraj eno, ob pavzi eno, po kosilu eno, popoldan eno, pred spanjem eno...

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Moj stric kadi redno 40 let. Se je šel nekam v Rovinj ali Poreč ali nekam tja okrog hipnotizirati.
bonk.gif
Plačal 70€.

Kaj pa vem, ali sam sebi verjame ali pa je kaj res, to boste že sami ocenili. A takrat je bi "srečen nekadilec" 8 mesecev.
hysterical-1.gif

Sedaj spet kadi. Pravi da je začel, ker je takrat ostal brez službe, sicer ne bi.