Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne ne ne
vsak kos ražjnjevine mora imeti svoj košček kože. tko gre to by the book. ne da ga skečeš. viudva ga slečeta, sodeč po sliki, anmest da bi ga rezala.
in reže se ga tko, kukr za zmrzovalnik. lopatice, stegna, rebra...
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ok..
da boš vedel kaj rabim še, poleg vikenda.
raženj.. 189 cm.
nosilce, noge, ki pa morajo biti takele. luknja cez plosco kurisca, not stanga in se to dviga spusca. no..zdej mamo razenj, k se s spodnje strani, ne vroče, dviga spusca. zdej rabimo še mehanizem vrtenja. se mora tut dvigat, spuscat. se pravi isto kot noge. ampak se gor prenaša pod 90 stopinj na raženj. pol mora spodi bit pklopljen na motor. ah ja.
k mam to..mam sam še vrata za dat gor in je to..the stroj. peče pol ducata dnevno. sam ražnjev ne bom imel toliko..mogoče dva..več ne. ajde tri
Pozabil sem še malo olja sm not!Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Rjav je če ga s pivom zalivaš......oz mi damo mal piva mal vode pa začimbe not v eno skledo.....pa penzl z naravnimi ščetinami pa je
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a vidis spodaj kaj je v 4,5 peceno in kako?
ni potreben komentar.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
manjka pomemben podatek..ali pač ne..kilaža.