odojek v lj

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Ah to je za rajo.......na hitr pošleš par kosov na pladnju.....umes k se uni gor na verandi tepejo za koščke.....ti u miru za vogalom od bajte ribico razkomadaš in se počastiš
grin1.gif


To s fotrom zmer izvedeva......ta boljši kos ostane pečikurcem
wink-1.gif


Si si zapiso?
tongue-1.gif
 
Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne ne ne
vsak kos ražjnjevine mora imeti svoj košček kože. tko gre to by the book. ne da ga skečeš. viudva ga slečeta, sodeč po sliki, anmest da bi ga rezala.
in reže se ga tko, kukr za zmrzovalnik. lopatice, stegna, rebra...

k mi nekdo tko iznakazi hrano..bi ga spekel. si si zapisal?

sploh pa..od kdaj vi..gorenci, pečete na kolu. to je v domeni južnih..in se tudi vidi. sori. ni žalitev
 

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Jebo vas aladin, čedalje bolj mi diši tole...

Softi, si za to, da en vikend pošlješ drago v varstvo (najmlajšo, ne najjaæo), pa zaroštiljamo pri tebi?
Za cviček ni treba bat, bom prpelu s sabo...
wink-1.gif
 

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
roštilj bi šlo. tašče ni doma, drago pošljem k fotru. deca zraven

raženj..ne bo šlo. ker stroj še ni narejen. rabim par detajlov, ki jih moram sam zgruntat, ker
čeruski mojstri inoxa so pedri
slovenski pa ne razumejo kaj rabim, da bi znal narest. in moram sam narisat.

tko je to..če si priseljenc
smile-1.gif


bom pa naredil..in bomo enkrat nardil srečanje, k bom mel hrano jaz čez. notranjc bo sam prpelu robo, ke rje dobavitelj iz njegovih rejonov
 

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ok..

da boš vedel kaj rabim še, poleg vikenda.

raženj.. 189 cm.
nosilce, noge, ki pa morajo biti takele. luknja cez plosco kurisca, not stanga in se to dviga spusca. no..zdej mamo razenj, k se s spodnje strani, ne vroče, dviga spusca. zdej rabimo še mehanizem vrtenja. se mora tut dvigat, spuscat. se pravi isto kot noge. ampak se gor prenaša pod 90 stopinj na raženj. pol mora spodi bit pklopljen na motor. ah ja.

k mam to..mam sam še vrata za dat gor in je to..the stroj. peče pol ducata dnevno. sam ražnjev ne bom imel toliko..mogoče dva..več ne. ajde tri
smile-1.gif
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne ne ne
vsak kos ražjnjevine mora imeti svoj košček kože. tko gre to by the book. ne da ga skečeš. viudva ga slečeta, sodeč po sliki, anmest da bi ga rezala.
in reže se ga tko, kukr za zmrzovalnik. lopatice, stegna, rebra...

Pa mi2 ga slečeva....koža premosorazmerno na pladenj kukr gre mesa....potem najprej meso....ko prideš do reber...rebra.....pol mal kosti za oglodat za tiste k radi....in pol iz tega 3is mix...da je vsega po mal....mal kože mal mesa mal kosti....mal reberc
cheer.gif
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ok..

da boš vedel kaj rabim še, poleg vikenda.

raženj.. 189 cm.
nosilce, noge, ki pa morajo biti takele. luknja cez plosco kurisca, not stanga in se to dviga spusca. no..zdej mamo razenj, k se s spodnje strani, ne vroče, dviga spusca. zdej rabimo še mehanizem vrtenja. se mora tut dvigat, spuscat. se pravi isto kot noge. ampak se gor prenaša pod 90 stopinj na raženj. pol mora spodi bit pklopljen na motor. ah ja.

k mam to..mam sam še vrata za dat gor in je to..the stroj. peče pol ducata dnevno. sam ražnjev ne bom imel toliko..mogoče dva..več ne. ajde tri
smile-1.gif

confused-1.gif

 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Rjav je če ga s pivom zalivaš......oz mi damo mal piva mal vode pa začimbe not v eno skledo.....pa penzl z naravnimi ščetinami pa je
smile-1.gif
Pozabil sem še malo olja sm not!
redface-1.gif
 
Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a vidis spodaj kaj je v 4,5 peceno in kako?

ni potreben komentar.

Kaj ti vidis? A kurvi tud po oceh vidis, da ma HIV?

Mi ga vedno zunaj pecemo in se vsak je bil 6 urc, gladko.
 

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Lasnko leto smo narocil od enega ki je malce naprej od turjaka se mi zdi, pece pujse in jagncke, za specenega in razkosanega pujsa je hotu 70eur, za jagncka pa 90eur, pa se prpelu jih je, tko da te cene cez 100eur k jih navajate se mi zdijo kr mal hude.
 

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
No, kam naj grem te dni na porcijo dobrega odojka?:) ljubljanska in gorenjska regija...
 

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Nekj nas je povabljeno k Softiju.

Ampak tisto prase se še ni skotilo.

Po moje tudi njegova mama ne...
 

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
sem šel danes v trzinko.....je bilo kar OK

Edit: pa še kelnarca je fest
smile-1.gif
a jo poznaš? :p
 
Nazadnje urejeno: