Ok.
tole je bil pa top of the top.
sem ravno predelal, naredil novo opremo, a mi manjka par azdev. nov, krajši rostfrei raženj. bom anročil in bo hitr narejeno. potem pa še cel mehanizem..podpultnega obračanja, ne stranskega. to bo dle trjalao, ker imam..top idejo.
pol pa še enkrat vrata.
definitivno pa se peče okol novga leta.
ko bom pekel. bom tuki napisal. ti...čak da se spomnim..ti boš dal pa 50-60€ za jagnje..jest ga spečem gratis. če bo dober..ga odnes, dej cool powerju, deli akr češ. če ne bo dober..plačačam robo jaz..in se sam zastrupim.
collpower
na kilograme bo težko. ker pečem ponavadi ko rabimo celo žival sami. se pa logika lahko sprmeeni. ker za celo žival je še 20l vina, pa piknik, žur. če ga pa razkosava..dam par kg sosedu, apr teb, pa men ostane za družino. bom razmislil o tej..parcialni peki.
v opremo sem vložil cca 3k €, zato se mor avrtet tedensko, da bi bilo smiselno. do takrat sem pač osel, ki se preserava. za koga s epa vrti, pa nima veze. tut plačilo ni potrebno. sam da se uporablja in da se nekdo fino. bom pa ponudil peko tudi okoliškim gostilnam, ki sedja pečejo v konvektomatu in pogrevajo v micro.