Od punce prijateljica

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:Kajčemo, sej seksa tut zdaj nebo nič manj, le bol pisano bo.
In oča bodo zopet nejevoljni
smile-1.gif
...

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
Citat:
Uporabnik MackaGrrr pravi:
Ma ne, dej brezveze... Ko ju je*e no, kaj si bos mazu prste zdej se s frendico? Pust pr mir, ves da ignoranca bolj boli kot ce bos zdej delu ne vem kaksne haloje okol tega...
Prej ko slej bo tista tvoja vidla kwa je zgubila, vrjem...

A to pa ne, če bi se vsak tako pustil, ti lahko celo življenje po glavi hodijo, tega pa ne pustim(o).
evil.gif

madam_orange

Pripravnik
25. jul 2007
388
0
16
oranžna cona
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik MackaGrrr pravi:
Ma ne, dej brezveze... Ko ju je*e no, kaj si bos mazu prste zdej se s frendico? Pust pr mir, ves da ignoranca bolj boli kot ce bos zdej delu ne vem kaksne haloje okol tega...
Prej ko slej bo tista tvoja vidla kwa je zgubila, vrjem...

A to pa ne, če bi se vsak tako pustil, ti lahko celo življenje po glavi hodijo, tega pa ne pustim(o).
evil.gif

Po glavi ti hodijo, če si ti to tako vzameš. Vse kar morš nardit je to "slabo stvar" ignorirat in hodit mimo. Ker lajf je ena najbolša stvar samo, če si ga sam nardiš dobrega in si ne serješ po glavi
wink-1.gif

Aja, pa k mate vsi tok neki izkušnje s temi "bitch kolegicami", a je to dejansko tok takih žensk al kaj? Nikoli še nism dožvela, da bi mi kolegica govorila grdo o mojem tipu in bla bla...to zgleda res nimajo lajfa in pol je glavna in edina tema tvoj tip...WTF?
confused-1.gif

madam_orange

Pripravnik
25. jul 2007
388
0
16
oranžna cona
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Če maš vedno tak mimo tipe,da ti ga nobena ne zavida
evil.gif

Joj, kako sm lahko pozabla. Pr men je mal drugače, nimam takih kolegic, mam pa tazga kolega! Ravnokar je napisal svoje mnenje.
Zdej pa lahko po že napisanih kriterijih ocenimo Vaiota:
-je to ljubosumje
-mu ni všeč starostna razlika mene in mojega
-je ljubosumen ker se ne moreva tolko družit...

...?

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Ja kak je zdaj kr naekrat bitch zmagala, če se je tvoja bivša nazadnje še smejala njenim pripombam, tebi v telefon?? Da si nisi ti malo oči zapiral pred vsem temle in tule iskal svojega prav. Zanimivo, kak so se vsi postavili na tvojo stran, noben pa ni pomislil, da mogoče malo nakladaš. Meni se namreč zdi zelo nenavadno, da tej frendici nikoli nisi nič rekel v pričo tvoje in si se je tako izogibal. No, toliko.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Skregala sma se zato, ker ona ne pozna mojih prijateljev, neve kao nič dosti o meni, in ma občutek da je samo moja lubica.

Zdaj je blo pol leta vredu, zdaj pa neankrat jo to moti.

Nisma še končala, ker mene ni doma, tako da se še nisma zmenla, ko se vrnem domov se dobima...

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Skregala sma se zato, ker ona ne pozna mojih prijateljev, neve kao nič dosti o meni, in ma občutek da je samo moja lubica.

Zdaj je blo pol leta vredu, zdaj pa neankrat jo to moti.

Nisma še končala, ker mene ni doma, tako da se še nisma zmenla, ko se vrnem domov se dobima...

tole je pa cisto nekaj drugega... mogoce misli, da nisi dovolj resen - to je tisti ki ti zelo hitro vse prijatelje predstavi, cez nekaj casa familjo
smile-1.gif
.... ce jo ne peljes v svojo druzbo, med svoje prijatelje je normalno, da ima obcutek da ti je samo ljubica...

drugace pa tole o kolegaicah: KOJI IZGOVORI!!!!!!!!!!!!!!! mam en kup kolegic, nisem tud vec mladoletna in vse tele kolegice imajo ze eno morje tipov s preteklosti.... in NIKOLI si med sabo nismo napihovale oz. spodbujale razhod!! tudi ce je imela kaksna tipa na custveni stopnji amebe, pa se je prijateljica jokala/pritozevala nad njim- je bilo vedno odgovor v stilu "odlocitev je tvoja" al pa "razmisli ali si trenutno srecna..." itd.... sicer pa ni bolj trmastih oseb na svetu, kot so zaljubljena dekleta! poznate kako, ki hodi s res kakim kretenom, ki jo vara, ponizuje, celo tepe.... ta pa se kar vstraja z njim? jaz jih... pa jim lahko kolegice tupijo ves cas naj ga pusti... ona pa jih bo poslusala... potem pa naredila po svoje!!
decki, ne met izgovore- mal se nad sabo zamislite!

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Potem so še takšne. "Lubica greva čez vikend v kranjsko goro?"..."A gre lahko še Nina zraven, ker ji je res dolgčas med počitnicami, k nima fanta?"

(ta samska kolegica pa ponavadi ni privlačna, niti fajn za pogovarjat, da bi vsaj popestrila vikend
hysterical-1.gif
)

ja tole mi je pa ze bolj znano
hysterical-1.gif

ynos res smo te ze pogresal..... nova sluzba-premalo casa za alter?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik decva pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Potem so še takšne. "Lubica greva čez vikend v kranjsko goro?"..."A gre lahko še Nina zraven, ker ji je res dolgčas med počitnicami, k nima fanta?"

(ta samska kolegica pa ponavadi ni privlačna, niti fajn za pogovarjat, da bi vsaj popestrila vikend
hysterical-1.gif
)

ja tole mi je pa ze bolj znano
hysterical-1.gif

ynos res smo te ze pogresal..... nova sluzba-premalo casa za alter?

kaj a si ti ponavadi tista samska kolegica?
evil.gif

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:

kaj a si ti ponavadi tista samska kolegica?
evil.gif

aplauz.gif
v resnici sem ful simpaticna in tud fajna druzba...
sicer sem samska, ampak se navadno nikomur ne vsiljujem, ker tud jaz nisem marala kakih "priveskov"
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com

Citat:
Uporabnik ynos pravi:

hysterical-1.gif
)

Ja hvala bogu!! Lubica pol pa idita sami, saj nebom jezen
evil.gif

Ne ne, vztrajam da greta, ker sta se tak malo oddaljili, tukaj še vzami to flašo martinija,
pa lepo celo spita pa se menita celo noč, jaz bom pa doma, itak še je miljon stvari ki jih moram postorit po hiši
evil.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Hm, po lastnem opisu deluješ res super...
aplauz.gif
Bi ti človek kar kaj kupil, npr. čokoladico al pa sadje.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Citat:
Uporabnik ynos pravi:

hysterical-1.gif
)

Ja hvala bogu!! Lubica pol pa idita sami, saj nebom jezen
evil.gif

Ne ne, vztrajam da greta, ker sta se tak malo oddaljili, tukaj še vzami to flašo martinija,
pa lepo celo spita pa se menita celo noč, jaz bom pa doma, itak še je miljon stvari ki jih moram postorit po hiši
evil.gif

a grem jest lahk z njima? sej veš...v troje je lepše...ti pa bod doma če hočeš...te ne bomo pogrešal
evil.gif

grin1.gif