Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
no pol ti pa predlagam da posexaš njeno frendico
Pa poslikat pa na alter.
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
no pol ti pa predlagam da posexaš njeno frendico
In oča bodo zopet nejevoljniCitat:
Uporabnik malcomX pravi:Kajčemo, sej seksa tut zdaj nebo nič manj, le bol pisano bo.
Citat:
Uporabnik MackaGrrr pravi:
Ma ne, dej brezveze... Ko ju je*e no, kaj si bos mazu prste zdej se s frendico? Pust pr mir, ves da ignoranca bolj boli kot ce bos zdej delu ne vem kaksne haloje okol tega...
Prej ko slej bo tista tvoja vidla kwa je zgubila, vrjem...
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik MackaGrrr pravi:
Ma ne, dej brezveze... Ko ju je*e no, kaj si bos mazu prste zdej se s frendico? Pust pr mir, ves da ignoranca bolj boli kot ce bos zdej delu ne vem kaksne haloje okol tega...
Prej ko slej bo tista tvoja vidla kwa je zgubila, vrjem...
A to pa ne, če bi se vsak tako pustil, ti lahko celo življenje po glavi hodijo, tega pa ne pustim(o).
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Če maš vedno tak mimo tipe,da ti ga nobena ne zavida
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Skregala sma se zato, ker ona ne pozna mojih prijateljev, neve kao nič dosti o meni, in ma občutek da je samo moja lubica.
Zdaj je blo pol leta vredu, zdaj pa neankrat jo to moti.
Nisma še končala, ker mene ni doma, tako da se še nisma zmenla, ko se vrnem domov se dobima...
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Potem so še takšne. "Lubica greva čez vikend v kranjsko goro?"..."A gre lahko še Nina zraven, ker ji je res dolgčas med počitnicami, k nima fanta?"
(ta samska kolegica pa ponavadi ni privlačna, niti fajn za pogovarjat, da bi vsaj popestrila vikend)
Citat:
Uporabnik decva pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Potem so še takšne. "Lubica greva čez vikend v kranjsko goro?"..."A gre lahko še Nina zraven, ker ji je res dolgčas med počitnicami, k nima fanta?"
(ta samska kolegica pa ponavadi ni privlačna, niti fajn za pogovarjat, da bi vsaj popestrila vikend)
ja tole mi je pa ze bolj znano
ynos res smo te ze pogresal..... nova sluzba-premalo casa za alter?
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
kaj a si ti ponavadi tista samska kolegica?
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ja hvala bogu!! Lubica pol pa idita sami, saj nebom jezen
Ne ne, vztrajam da greta, ker sta se tak malo oddaljili, tukaj še vzami to flašo martinija,
pa lepo celo spita pa se menita celo noč, jaz bom pa doma, itak še je miljon stvari ki jih moram postorit po hiši