Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Vsaka ženska ima eno samsko, posesivno, ljubosumno kolegico, ki bi najraje videla, da bi bile obe samski, da bi ves svoj prosti čas namenila njej ipd...
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pri eni bivši sem popizdeval zarad tega. Se skregava..., gre do ene kolegice in mi od tam pošlje SMS, da me pogreša. Gre do druge (ljubosumne) kolegice...in mi pošlje, da je na poti na morje (z ljubosumno kolegico) in da si more misli zbistrit, ker je pod pritiskom, ter da odpade vse kar je bilo planirano za tisti dan.
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pri eni bivši sem popizdeval zarad tega. Se skregava..., gre do ene kolegice in mi od tam pošlje SMS, da me pogreša. Gre do druge (ljubosumne) kolegice...in mi pošlje, da je na poti na morje (z ljubosumno kolegico) in da si more misli zbistrit, ker je pod pritiskom, ter da odpade vse kar je bilo planirano za tisti dan.
glede na tvoje res bogate izkušnje, si ti zagotovo imel že črnko, mulatko, azijatko, indijanko, maorko, laponko, eskimko,....
dej nam še o tem kaj povej......
Stari, tako sem vesel, da se še tu kaj oglasiš.... tale alter ni to to brez tebe...... s tabo je pa res en tak resnično življenjski forum
dej prosim, bodi raje tu...... ti bom vse svoje alte vedno dajal, pa še moje PM-je boš lahko vedno prebral...
Za razliko od tebe se vsaj držim topikov...Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
look who's (biggest spammer of them all) talking
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Bitch: Mogoče mi je zdaj jasno, zakaj hodita na kavice v tisti oddaljen lokal, zna bit to, da se boji da vaju nebi
vidla kaka mogoče njegova druga, al pa da ga kolegi ne vidijo, ker ga je tak sram da te ma, ker se mu to vidi, da
on nebi hodo s tako ko si ti.
to je lih tak kot če bi ji rekla, mislim da si ful pregrda za njega....mislim halooo
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kako se je naj rešim?