30 let spolnih zlorab. Ta pa je pravi spolni predator. Lahko bi ga poimenovali kar slovenski Epstein.A to je ta rupnik ki naj bi nune posiljeval?
1D10T!99% jim je pasalo da jih je čohal tam spodaj. Zdaj pa bi rade bile svetnice. Brezveze.
Da se nekdo po 30 letih oglasi da jo je nekdo 10 let posiljeval. Glej jaz tega pač ne kupim.
Lahko bi pa končno RKC pustila da si župniki uradno sprostijo testise, ker vemo, da psiha proti naravi pač ne more nič. Lahko se prepričuješ koliko hočeš, vendar če nisi kastriran se prostata enostavno napolni do te mere da se ti vtrga in pač nekaj narediš.
Saj jim ročne spretnosti niso prepovedane.Da se nekdo po 30 letih oglasi da jo je nekdo 10 let posiljeval. Glej jaz tega pač ne kupim.
Lahko bi pa končno RKC pustila da si župniki uradno sprostijo testise, ker vemo, da psiha proti naravi pač ne more nič. Lahko se prepričuješ koliko hočeš, vendar če nisi kastriran se prostata enostavno napolni do te mere da se ti vtrga in pač nekaj narediš.
Nebi rekel. Mislim da so tudi te prepovedane.Saj jim ročne spretnosti niso prepovedane.
Pomoje se je nekomu v Vatikanu moral nekaj zamerit, pa ga hočejo sedaj shebat.Vera mora bit močnejša od narave. Ravno to je bistvo tega odpovedovanja.
čeprav mi ni in ni jasno kako bi lahko en dedc to zdržal. kako vsi ostali zdržijo.
Pa sej ne vem, če gre za posilstva, bolj gre za zlorabe pomoje.
Pomoje se je nekomu v Vatikanu moral nekaj zamerit, pa ga hočejo sedaj shebat.
Ali pa bi kdo drug rad prevzel njegov biznis.
Zloraba hehe, saj je ena prijavljiteljica povedala, da je bila zlorabljena, ker ji je rekel, da bo tudi njej pasalo, ona pa je potem vsa blažena popustila. In se je zdej po 30-tih letih spomnila, da ga je za prijavit.