Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
resen problem bi bil, ce to ne bi bila navidezna punca , tako pa...
Full respect, res. Mislim total me razkrinkaš, rasturaš stari.
Mam eno dečvo za tebe, skupaj bi pasala totalno!
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
jaz mislim, da vama je una fauš.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Full respect, res. Mislim total me razkrinkaš, rasturaš stari.
Mam eno dečvo za tebe, skupaj bi pasala totalno!
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zakaj bi zdaj recimo ena trpela, ker je druga tele? Tadrugo je treba sunit nekam.
Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zakaj bi zdaj recimo ena trpela, ker je druga tele? Tadrugo je treba sunit nekam.
s teleti pa se druzijo...
...teleta
ne narobe razumet, sam uprasi se mal v stilu: ''wtf kaksno punco mam jest to, poglej skom se druz.''
Citat:
Uporabnik Cavalierka pravi:
Sori, ampak tudi tvoja punca bi morala tej svoji kvazi prjatlci rečt, da naj neha grdo govort o tebi, da te ima ona rada in da naj te sprejme, če že zaradi drugega ne, zaradi spoštovanja do nje. Tko, da lahko tudi tvoji kakšno rečeš o tem, ker mislim, da ti tvojemu prijatelju ne bi dovolil, da bi grdo govoril o tvoji najdražji.
Citat:
Citat:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
...teleta
ne narobe razumet, sam uprasi se mal v stilu: ''wtf kaksno punco mam jest to, poglej skom se druz.''
pa kolk si ti star?
predlog admistratorjem: starostna omejitev navzgor in navzdol, npr. navzdol pod 6 let blokirat (da take izjave odpadejo, kot jo je dal Antonioo)..
Citat:
Uporabnik Fiatista pravi:
Po drugi strani moraš revico razumet, logično, da njen ego trpi:
1. Njena najboljša prijateljica, edina sorodna duša ki jo ma (deda tk nima) jo je "zapustila" oz. pri njej ni več na 1. mestu
Citat:
2. Poleg tega je dobila takega deda, da ona lahko samo sanja o njem in je zaradi tega zapovrh še fovšna.
Citat:
3. Da pa bo mera polna, jo zapovrh vsega od pomanjkanja sexa salamensko srbi češplja in bi te najraje raztrgala kot da ji je zadnjič v življenju pa ve, da tega ne sme - zato je še bolj bitchy.
Citat:
Moj nasvet je, da se svojo pupo malo pogovoriš, ji stvari poskušaš malo objasnit in jo pomirit.
Citat:
Probaj stvari zgladit, magari naj reče kolegici, da ji ponujaš pipo miru (ne tisto, no, you perv'). Bodi ti tisti "tanormalen", boš videl, da bo vžgalo.
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
...teleta
pa kolk si ti star?
predlog admistratorjem: starostna omejitev navzgor in navzdol, npr. navzdol pod 6 let blokirat (da take izjave odpadejo, kot jo je dal Antonioo)..
ja mlad sem, pa kaj? zivcna baba srednjih let, ki ji gre cel lajf na [censored] me je zdej zatrla, al kako?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Bitch: Mogoče mi je zdaj jasno, zakaj hodita na kavice v tisti oddaljen lokal, zna bit to, da se boji da vaju nebi
vidla kaka mogoče njegova druga, al pa da ga kolegi ne vidijo, ker ga je tak sram da te ma, ker se mu to vidi, da
on nebi hodo s tako ko si ti.