Od punce prijateljica

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zakaj bi zdaj recimo ena trpela, ker je druga tele? Tadrugo je treba sunit nekam.

s teleti pa se druzijo...

...teleta
evil.gif

ne narobe razumet, sam uprasi se mal v stilu: ''wtf kaksno punco mam jest to, poglej skom se druz.''

pa kolk si ti star?
predlog admistratorjem: starostna omejitev navzgor in navzdol, npr. navzdol pod 6 let blokirat (da take izjave odpadejo, kot jo je dal Antonioo)..

ja mlad sem, pa kaj? zivcna baba srednjih let, ki ji gre cel lajf na [censored] me je zdej zatrla, al kako?

hysterical-1.gif

ne, samo ti mi greš na __.

ti pa si meni neverjetno simpaticna, verjetno ker se nasprotja privlacijo. (mlad/lep, stara/grda
priden.gif
)

raje mi odgovori na vprasanje..

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
očitno blo premalo vse kaj sem delal, pa kak sem delal, sicer pa sej je ne obsojam, če ti nekdo pumpa eno in isto stvar, pa da si malo labilna osebnost (kar definitivno je) te slej ko prej prepričajo.

Samo ta zgodba se tukaj ne konča.

Če je ona spravla narazen mene in mojo punco, bom pa jaz spravil narazen njo in mojo punco (bivšo zdaj)
mogoče sem še malo v afektu, jezen, pretresen in kaj vse se ti dogaja, ampak vem da če se bom pametno
lotil zadeve bom na doli rok zmagal jaz.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
očitno blo premalo vse kaj sem delal, pa kak sem delal, sicer pa sej je ne obsojam, če ti nekdo pumpa eno in isto stvar, pa da si malo labilna osebnost (kar definitivno je) te slej ko prej prepričajo.

Če je ona spravla narazen mene in mojo punco, bom pa jaz spravil narazen njo in mojo punco (bivšo zdaj)
mogoče sem še malo v afektu, jezen, pretresen in kaj vse se ti dogaja, ampak vem da če se bom pametno

Dej ne splača se karkoli srat glede tega.... Sej mogoče bo enkrat dojela in ji bo žal in takrat boš ti zmagal. Če pride nazaj jo pa odpikej. Vsaka šola neki stane.
wink-1.gif

MackaGrrr

Pripravnik
4. nov 2007
376
0
16
Ma ne, dej brezveze... Ko ju je*e no, kaj si bos mazu prste zdej se s frendico? Pust pr mir, ves da ignoranca bolj boli kot ce bos zdej delu ne vem kaksne haloje okol tega...
Prej ko slej bo tista tvoja vidla kwa je zgubila, vrjem...

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Ooo, polooom! Pa sej to ni res? Adijo pamet.

Malkom, sočustvujemo. Ampak po drugi strani: bolje zdaj, kot kasneje!

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
V vsak dan pojdi kot da ti je zadnji. Boš videl da bo 1,2,3 prebolel in pozabil. Verjemi. Been there
wink-1.gif

Držim pesti!
smile-1.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

no pol ti pa predlagam da posexaš njeno frendico, pa da vaju bivša lepo po 'slučajnosti' najde v postelji....ti si tako ali tako že izvisel, tako boš pa poskrbel, da bo bivša vidla kakšna bič je njena tanajboljša frendica

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Ja madona, da te je kar pustila zarad kolegice????? Itak, te potem ni bila vredna....