Lepo, da poskušaš umiriti sceno, pa vendar, kakor velja rek: "kogar je pičila kača, se boji zvite vrvi", nisem tako prepričan v uspeh pritožb na koncu postopkov.Citat:
Uporabnik lemar pravi:
Ne mešat popravljanja podatkov, ki si jih dobil po pošti z odmero davka. Tole popravljanje oz. pošta ki si jo dobil nima nobenih posledic v primeru nereagiranja. Če želiš, sporočiš pripombe, če ne, nič hudega - se boš pač pritožil na odločbo.
LP
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a si podpisal prejem pošte?
Citat:
Uporabnik sg1 pravi:
A sploh kdo pozna koga, ki ima ta izračun popolnoma pravilen ??? Jaz ne ! Tako da tista o 10 % pritožb...
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Lepo, da poskušaš umiriti sceno, pa vendar, kakor velja rek: "kogar je pičila kača, se boji zvite vrvi", nisem tako prepričan v uspeh pritožb na koncu postopkov.Citat:
Uporabnik lemar pravi:
Ne mešat popravljanja podatkov, ki si jih dobil po pošti z odmero davka. Tole popravljanje oz. pošta ki si jo dobil nima nobenih posledic v primeru nereagiranja. Če želiš, sporočiš pripombe, če ne, nič hudega - se boš pač pritožil na odločbo.
LP
Nekako vidim pred seboj hladen uradniški dopis (ali pa brezizrazen obraz za okencem), ki mi servira: "zakaj pa se niste pritožili v roku, ki Vam je bil na razpolago? Kako naj sedaj popravljam, veste, se ne da "
LP
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a si podpisal prejem pošte?
nam so poslali vse čisto ok vse. obračunali so celo nekaj manj kot smo mi dali za vseskupaj.Citat:
Uporabnik sg1 pravi:
A sploh kdo pozna koga, ki ima ta izračun popolnoma pravilen ??? Jaz ne ! Tako da tista o 10 % pritožb...