Bo treba ja…Po moje dobis vse nazaj...
Ampak za boga milega, nastimaj si limite in imej denar na varcevalnem/spaceu/vaultu/karkoliže, na TRR pa ene par 100€ max... (Sori, tole je mama v meni, sem ze prej napisala, pa zbrisala, ampak se ne morem več zadrzat)
Ja sem se danes poglobil in je res dokaj enostavno.Denar na locenem predalu (space), lahko pod svojim PIN-om in ga od tam po potrebi preneses na main space. Na ta nacin ne vidim kaj ti lahko nardijo. N26 ima to zelo enostavno urejeno.
Samo ce odpres kot varcevalni racun. Kot klasicen sub-space ni obresti.Pa ne pozabite, da vam da ta podračun še nekaj obresti, ki jih sicer ni.
Da. Gres v Finances in kliknes na + New Space, potem pa Organizing your money.A v free racunu se tudi da subspace odpret? Vceraj nekaj poskusal, pa spretno ponujajo placljive pakete ko hocem odpret.
How can I get Spaces?
You can create up to 10 Spaces with an N26 premium bank account. Open yours now, and tap on the ‘Finances’ tab in your N26 app to get started.If you’re an N26 Standard customer who opened an account before 16/02/2021, you can also create up to 2 Spaces sub-accounts.
>Da. Gres v Finances in kliknes na + New Space, potem pa Organizing your money.
Izgleda da so ukinili, ne morem. Ko odprem Organizing your money javi: Want to get more from Spaces? Upgrade to premium account to unlock all Spaces features, pa gumb Cancel spodaj... Mam pa dobro leto šele N26, mogoče je to to da so ukinili.