Slovenija ni prioriteta.
Od danes dalje... Zaenkrat ocitno samo za nove, meni v appu pise 4%. Kmalu sledimo. Razlika med metal in navadnim se je pa povecala.
Earn interest with an N26 Instant Savings Account
No deposit limits and full transparency. N26 Instant Savings is an easy-access savings account available at no extra cost in the N26 app.n26.com
Jaz počasi postajam skeptičen.... kolk dobro je bilo. Okey 2 mesca imamo še....Še dobr, da sem mesec dni nazaj plačal metal naročnino…
Se N26 račun v naši (davčni) zakonodaji obravnava kako drugače, kot če imaš npr. račun odprt pri (nacionalnega interesa solzi v očesu) NLB?
Lahko N26 Smart uporablja več ljudi/naprav? Se pravi, je možno dodati različne uporabnike ali kako drugače zagotoviti dostop več osebam?
Vprašanje za tiste, ki imate N26 in računovodstvo: Na kakšen način računovodja dostopa do izpiskov?
pa še potem ne vem, če bi želel menjat Želim, da vse rešim v appu in da dela.Reci naj ti ga firma plača
Se N26 račun v naši (davčni) zakonodaji obravnava kako drugače, kot če imaš npr. račun odprt pri (nacionalnega interesa solzi v očesu) NLB?
Ne. Edino neka posebnost je pri nakazilu preplačane dohodnine, mislim, da je nekdo pisal, da ti nakažejo na zadnji aktiven domač račun prej kot na tujega.
sousis, tnx. Kako si razlagaš ta disclaimer o B2B?Please note that business-to-business (B2B) payments are not supported with a N26 Business account.
Iskreno, pojma nimam kaj bi radi s tem povedali. Mogoče jih vprašaj kako si predstavljajo business račun potem, kakšne so omejitve. Ker potem z N26 računa ne bi mogel plačevati npr. storitev ali izdelkov, ki jih rabiš za svoje poslovanje.sousis, tnx. Kako si razlagaš ta disclaimer o B2B?