Ni slabo povezati z Goole Pay in tako plačevati, ker prejemnik plačila ne vidi podatkov o kartici in ne more priti do zlorabe.
poskusi N26 v Sloveniji povezati z google pay brez posrednikov.Ni slabo povezati z Goole Pay in tako plačevati, ker prejemnik plačila ne vidi podatkov o kartici in ne more priti do zlorabe.
Meni je limit sicer fascinantna pojava - zakaj bi dovolil sebi (ali komu z dostopom do tvojega računa), da zapraviš več kot imaš? Tega ne uporabljam niti na slovenskih bančnih računih, še posebej, če mi to hočejo zaračunat. N26 pa itak nima dovoljenega minusa, kolikor imaš, toliko zapraviš. Če nimaš, ne zapravljaš.Lahko. Limit.
Pomoje se ni za bati…Kaže, da boš s tem malo zaslužil.
Pritoži se, druge niSe ena cvetka…
Torej vceraj sem dobil celoten refund od n26, danes pa se direktno od United airlines.
Tole bodo verjetno sami trgali nazaj?
Sem pisal n26 in pravijo, da bodo sami odtegnili, kar je bilo vrnjenega iz strani letalske druzbe United airlines.Pritoži se, druge ni
Kdaj je pripis obresti?Probaj... Zaenkrat je 4%, za stare. Stari pa ne vem, kdo smo. Tisti, ki imamo dolgo racun ali tisti, ki smo odprli savings pred napovedanimi spremembami, ki pa so: 3% na metal racunu, 1,7% na navadnem. Kakorkoli, tudi starim se obresti nizajo na omenjeni ravni s 1.10.2024.
Kdaj je pripis obresti?