če dobiš trr v sms-u ali slikano kartico, težko uporabiš kaj drugega kot copy/paste oz prepišeš s slike... hvalabogu nimamo trr samo za položniceSej imate OCR za pobirat račune dol. Zakaj si otežujete življenje?
če dobiš trr v sms-u ali slikano kartico, težko uporabiš kaj drugega kot copy/paste oz prepišeš s slike... hvalabogu nimamo trr samo za položniceSej imate OCR za pobirat račune dol. Zakaj si otežujete življenje?
Lahko kaj vec o tem?Sej imate OCR za pobirat račune dol. Zakaj si otežujete življenje?
Odlično, spet sem se nekaj novega naučil. Hvala!Zraven polja za vnost trr ja je ikonca s fotoaparatom. Klikneš in se ti odpre kamera app z označenim pravokotnikom v katerega naciljaš iban, ki se potem prenese v app. Pač malo bolj krampasta alternativa QR kodi.
Kot kaže N26 v osnovnem paketu ponuja brezplačno virtualno kartico. Fizična kartica stane 10 eur
Compare N26 bank account features and services
Compare bank accounts and prices: get a Mastercard and choose from free standard and business accounts, or premium bank accounts with extra perks.n26.com
Če rabiš fizično kartico, boš pač plačal tist delivery fee. Sicer pa lahko normlano izvajaš SEPA plačila, plačuješ online zadeve z virtualno kartico, uporabljaš Apple Pay, polniš mobilne denarnice ali pa celo dodaš kartico v Curve. Dvomim, da bo nedostopnost Googlovega Paya v Sloveniji vplivala na njihovo politiko zaračunavanja fizične kartice oziroma njene dostave.Kako pa lahko plačuješ v Sloveniji, ko ni še Google Pay? Ali bodo nas izvzeli ven?
Vem, trenutna kartica bo veljala še dolgo, lahko bi se pa ta Google že zmigal pa uradno prišel k namČe rabiš fizično kartico, boš pač plačal tist delivery fee. Sicer pa lahko normlano izvajaš SEPA plačila, plačuješ online zadeve z virtualno kartico, uporabljaš Apple Pay, polniš mobilne denarnice ali pa celo dodaš kartico v Curve. Dvomim, da bo nedostopnost Googlovega Paya v Sloveniji vplivala na njihovo politiko zaračunavanja fizične kartice oziroma njene dostave.
V nemčiji pred leti tudi mastercard ni bil povsod dobrodošel, kar se tiče tega smo mi bolj "razviti". Na srečo se dandanes bankomat vse manj rabi. Ve kdo kako je sedaj s provizijo na bivših bankomatih od Abanke, sedaj NKBM, ker te imajo tudi NFC.Pa še takrat ni 100 %.
V Nemčiji si prej nogo zlomiš preden najdeš en bankomat ki ima NFC čitalnik.
Meni je na bankomatih delal samo curve preko Google Pay, kar sem bral naj bi bilo to ker je Debit Mastercard in ne prepaid.Na nkbm preverjeno ne deluje nfc od n26, revolut...
Pomoje deluje preko nfc samo za komitente nkbm.
N26 ima pomoje že od začetka MasterCard Debit. Curve je imel najprej Prepaid, kasneje Debit. Jaz sem dobil Debit šele, ko mi je prvotna Prepaid potekla. Revolut je tudi naknadno šaltal iz MC/Visa Prepaid na Debit.Meni je na bankomatih delal samo curve preko Google Pay, kar sem bral naj bi bilo to ker je Debit Mastercard in ne prepaid.
To je za preverit v ceniku. Revolut recimo računa dostavo samo prvič, potem ko ti poteče pa dostavijo brezplačno (vsaj do sedaj je bilo tako). Za N26 nisem preverjal detajlno.Torej, ko mi neha veljati trenutna kartica od N26, lahko novo dobim le, če plačam 10€ za dostavo? To je še vedno manj od 15€ na leto, kot je tipično članarina za Mastercard.
Debetni Visa pri NKBM nima članarine, ima 4€ stroška ob izdaji.To je še vedno manj od 15€ na leto, kot je tipično članarina za Mastercard.