Morda je tvoj računovodja še iz tistih časov, ko so rudarji dobivali plačo v dveh delih, da ne bi vsega naenkrat zapili.Btw. samo kot info, delam pri SLO delodajalcu in na SLO TRR dobim plačo v dveh delih. Zakaj, ne vem; moti me ne.
Morda je tvoj računovodja še iz tistih časov, ko so rudarji dobivali plačo v dveh delih, da ne bi vsega naenkrat zapili.Btw. samo kot info, delam pri SLO delodajalcu in na SLO TRR dobim plačo v dveh delih. Zakaj, ne vem; moti me ne.
Na mobilni app pritisneš na to transakcijo in med dodatnimi podatki imaš opcijo izvoza potrdila v PDF.Ajde se eno vprasanje, potem pa upam, da sem ze vse odkril kar me moti
Poslat morem potrdilo, da sem nakazal denar.
Screenshot ne dela.
Pdf mi naredi z vsemi transakcijami. In vse je v evrih.
Torej kako samo za eno transakcijo dobit potrdilo? Po moznosti, da se vidi v njihovi valuti...
Hvala. Za euro valuto je res tako kot si rekel.Klikneš na transakcijo in izbereš transfer confirmation. Ne vem pa, če je kaj drugače za transferwise transakcije, predvidevam da je o tem govora, glede na to, da omenjaš tujo valuto?
Btw. samo kot info, delam pri SLO delodajalcu in na SLO TRR dobim plačo v dveh delih. Zakaj, ne vem; moti me ne.
Seveda, vsak tuj TRR moraš prijavit FURSu.Pozdravljeni,
kako je s prijavo na FURS, je treba prijavit N26 bančni račun v e-Davkih? Sicer sem že vpisal davčno številko ob kreiranju računa.
Še en bug sem našel, kater me je kar fajn pogrel...
Si56.... NE deluje, jamra, da bin ni pravi...
SI56.... Deluje
Bi rekel, da je to kar pravilno. Če se ne motim, je po standardu IBAN še vedno case-sensitve, četudi se načeloma uporabljajo zgolj upper-case znaki....Še en bug sem našel, kater me je kar fajn pogrel...
Si56.... NE deluje, jamra, da bin ni pravi...
SI56.... Deluje
Se mi zdi da je z malim si delovalo še par dni/tednov nazaj, sedaj zahteva velike črke - sem tudi sam opazil.Do sedaj še nisem imel te težave, so mi banke sprejele kar sem napisal...
Jebiga, spet neki novga vem
Sem napisal bolj kot opozorilo za vse nove uporabnike, če bodo naleteli na enako težavo
Hvala! Torej nisem edini..."nor"Se mi zdi da je z malim si delovalo še par dni/tednov nazaj, sedaj zahteva velike črke - sem tudi sam opazil.