Eno vprašanje, zdaj imam na NLB narejenih ene 5 e-racunov da priletijo v banko. Kako to naredit v N26? potem se losam vijolčnega vraga
preslikat se ne da. kak mesec dela te čaka iz mojih izkušenj.ne dobim niti mejlov niti pošte nič, samo e-račun direkt v banko.. kar se tega tiče, je super, nobene gnjavaže....zdaj kako to preslikat na N26, da je isto elegantno... to sem spraševal.
To je pa zaščita za podvojeno transakcijo. Pri nas ti POS javi, da gre za podvojeno transakcijo in moraš potrditi, če jo želiš res opraviti.Sploh če je enak/podoben znesek...
V Oslu sem plačal pivo v bifeju (pač hočejo takoj plačilo), potem naročil drugega in je bilo zavrnjeno. Kelner povedal, da je to klasika in da naj vzamem še kaj zraven, da bosta zneska različna. Sem pač plačal dva pira, pa je bilo... Seveda je tretjega prinesel, ko sem drugega spil...
TajkunSploh če je enak/podoben znesek...
V Oslu sem plačal pivo v bifeju (pač hočejo takoj plačilo), potem naročil drugega in je bilo zavrnjeno. Kelner povedal, da je to klasika in da naj vzamem še kaj zraven, da bosta zneska različna. Sem pač plačal dva pira, pa je bilo... Seveda je tretjega prinesel, ko sem drugega spil...
Tajkun
Ah, kaj je 9€ za pivo proti vsem avtomobilom Alterašev...
A si podelil račun vsaj na Facebooku ?
Lahko pa je tudi kakšen AI algoritem zadaj. So banke postale zelo dobre pri odkrivanju transakcij, ki odstopajo od običajne uporabe in potem pač zahteva PIN, da prepreči zloraboVceraj mi je v Hoferju za racun 2,xx Eur zahtevalo pin? Kako to? Nakljucno ali ima neko kao pamet, da kao nekaj posumi?