Iz N26 na Revolut enostavno kar direktno s N26 kartice. Uporabljam ta nacin, ker mi je najhitrejsi (par sekund). Drugace pa nakazilo na iban - ce zjutraj je popoldne denar gor, drugace pride naslednji dan.
Nima veze z verzijo appa, ker je tako ze par mesecev. Tako so se ocitno odlocili za moj racun.Ne vem. Pr men tega ni. Nism pa sr updejtal appa, ce ma to kej veze...
Tole je če narediš topup z n26. Samo prvič je zastonj.Meni kaze tako, se pa nisem probal topupati z N26 od takrat, ko mi kaze fee. Na Curve in Sparkasse mi feeja ne kaze...
Poglej priponko 44793
Tole je če narediš topup z n26. Samo prvič je zastonj.
Samo 1x je bilo zastonj.% so, izgleda cca 1.3% (pri 10€ kaže 0.13€).. Sem pa pred tem vsaj kakšno leto topupal Revolut z N26 brez feeja, očitno jim je šlo v nos
Kakšne 1x, že 5 let redno top-upam Revolut s kartico brez provizij. Nekoč so računali top-up s kreditno, pa so še to ukinili. Obratno je bilo pa res samo enkrat zastonj (torej top-up N26 računa s kartico).Samo 1x je bilo zastonj.
Nima veze z verzijo appa, ker je tako ze par mesecev. Tako so se ocitno odlocili za moj racun.
Ne vrjamem, da bi šli ravno za tebe karkoli spreminjat. Tudi pri meni samo za N26 (Business) kartico sedaj piše fee, pa skoraj nikoli z njo ne top-upam Revoluta. Pri vseh ostalih karticah tako kreditnih kot debetnih, s katerimi pa redno top-upam, pa piše še vedno fee 0.% so, izgleda cca 1.3% (pri 10€ kaže 0.13€).. Sem pa pred tem vsaj kakšno leto topupal Revolut z N26 brez feeja, očitno jim je šlo v nos
Ne bluzi ti s tem, da je 1x zastonj, ker je bilo vedno.Samo 1x je bilo zastonj.
Yes, to bo verjetno to ja, N26 je business. Tnx, nisem razmišljal, da bi lahko bil tukaj problem.Kakšne 1x, že 5 let redno top-upam Revolut s kartico brez provizij. Nekoč so računali top-up s kreditno, pa so še to ukinili. Obratno je bilo pa res samo enkrat zastonj (torej top-up N26 računa s kartico).
Ne vrjamem, da bi šli ravno za tebe karkoli spreminjat. Tudi pri meni samo za N26 (Business) kartico sedaj piše fee, pa skoraj nikoli z njo ne top-upam Revoluta. Pri vseh ostalih karticah tako kreditnih kot debetnih, s katerimi pa redno top-upam, pa piše še vedno fee 0.
Da nimaš ti tudi "business" kartice in da je kakšna fora s tem, ker če kliknem na info poleg feeja nekaj omenja comercial kartice (karkoli že smatrajo pod to).