Ja zaenkrat gre žal SEPA instant transfer samo pri nakazilu na N26, ne pa tudi iz N26.
Bom preživel , je pa čudno, ali pač ne?
Hvala!!
Ja zaenkrat gre žal SEPA instant transfer samo pri nakazilu na N26, ne pa tudi iz N26.
Hvala. To je pa dobro vedet!za top-up iz kreditne/debetne kartice na N26 ti računajo 3% provizije:
How to top up by card, Apple Pay, and Google Pay
support.n26.com
Je se kdo Imel tezavo s prvim nakazilom plače? Ne
Vceraj je bila nakazana v 2 delih, do sedaj sem dobil samo 1 del.
Pa se to so mi rekli na firmi, ker je tuj racun, mi more prevoz in prehrano posebi nakazovat. Zmeni se z nesposobno firmo.
Tudi z drugih bank traja vsaj uro dlje, da dobim. Na slo trr sem vedno dobil v max 2h. Bullshit, gre po standardni shemi kjer gredo nakazila parkrat na dan skozi, v res nesrečnih primerih se zna zgoditi, da bi pri eni banki šlo skozi, pri drugi pa ne, ker nakazilo ni padlo v časovni okvir. V povprečju sem jaz na N26 prej prejel obvestilo o nakazilu, kot ostali sodelavci.
Malo sem razocaran trenutno nad N26 Hej, je pa zastonj
Je se kdo Imel tezavo s prvim nakazilom plače?
Vceraj je bila nakazana v 2 delih, do sedaj sem dobil samo 1 del.
Pa se to so mi rekli na firmi, ker je tuj racun, mi more prevoz in prehrano posebi nakazovat.
Tudi z drugih bank traja vsaj uro dlje, da dobim. Na slo trr sem vedno dobil v max 2h.
Malo sem razocaran trenutno nad N26
Sem dobil se drugi del place. Ampak se ne vidi med prilivi, samo kot skupni znesek je visji...
Res ne vem kaj sem se jim zameril...
Hmm, zanimivo...Nič se jim nisi zameril...
Če v roku xx dni pride priliv iz istega računa, avtomatično sešteje...
Če boš kdaj imel dispute na kateri spletni trgovini, tudi ne bo -xx, ampak ti bodo, kar si plačal zmanjšali...
To je N26.
Če ti ne paše, zapri račun, kaj ti naj rečem drugega... Ne jamrat, sam si si to izbral...
Zato, ker naredijo dva virmana. Enega za plačo, enega pa za prevoz in malico.Btw. samo kot info, delam pri SLO delodajalcu in na SLO TRR dobim plačo v dveh delih. Zakaj, ne vem; moti me ne.