Novo pri Tušmobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
In kake ma veze s to temo sploh ta slika? Jst je ne vidim
bonk.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Se iskreno opravičujem za off topic, ampak ali je že kdo ugotovil zakaj @borovnica samo tu pa tam reče kaj lepega za Tušmobil ?

Odgovor je spodaj
evil.gif

popotnik,.. poglej si komentarje o Tuševi 98,9% pokritosti,..

https://www.facebook.com/tusmobil?hc_location=timeline

veliko sreče,..moja testna Telemach/Tuševa kartica mi da jasno stanje omrežja predvsem takrat ko izklopiš nacionalni roming,.pribljižno enkako kot na slikici,.. luknjasto,..

Srečno torej,..

b

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
V 5 letih se mi še ni zgodilo, da bi kje ostal brez signala zaradi slabe pokritosti, na mobitel pa mi je prekloplo mogoče vsega skupaj 10x in še to v kakih res zakotnih krajih.

Tušmobil kartico probavaj na kakem drugem telefonu in ne tistem, ki si ga kupil pri simobilu.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
evo sem dodal kartico v S1 kupljena v prosti prodaji, izklopil nacionalni roming pa da vidim po par mesecih kaj dogaja,..
a je še kje kakšen program, ki ne rabi date da snema signal?
b

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.336
303
83
39
Ljubljana
Citat:
V 5 letih se mi še ni zgodilo, da bi kje ostal brez signala zaradi slabe pokritosti, na mobitel pa mi je prekloplo mogoče vsega skupaj 10x in še to v kakih res zakotnih krajih.

tuš signala ni recimo na rudniku
grin1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
@popotnik...nobenega...bilo bi pa smiselno pokazati kako je...imaš kak predlog? Mora bit offline, beleži koordinate in moč signala potem pa se doda še mapa...
nekaj v tem stilu...
b

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Tuš je v zadnjem času zelo poboljšal pokritost, kot tudi kvaliteto signala. Še vedno so kake luknje kjer je vse skup bol bogo, predvsem pri Podčetrtku pa posočje, itd. kar me zelo moti je nihanje signala. Na istem mestu v stanovanju je enkrat 4 črtice 3g signala, naenkrat pade na 1, pa spet nazaj na 3, čez nekajčasa na 4, pa potem 3g zgubi, pa gre za kako minuto na 2g, itd. Tle šepajo in to fajn. Mogoče bodo amerikanci, kako finančno injekcijo dali, pa da to porihtajo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Res je, pred nekaj meseci je metalo ven signal na relaciji LJ - MB (AC), zadnje čase pa tega več ne opažam, čeprav je veliko vožnje skozi predore, doline, etc...

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
evo sem dodal kartico v S1 kupljena v prosti prodaji, izklopil nacionalni roming pa da vidim po par mesecih kaj dogaja,..
b

Zakaj bi se trudil odkrivati toplo vodo ... Najboljša uporabniška izkušnja ni primerjava kdo ima daljšega, kdo dlje pljune in čigava krava da več mleka. Je priznanje, da stvari niso popolne in fokusiranje na izboljšavo lastne storitve, ne primerjava z operaterjem, ki naj bi bil po vsej logiki inferioren, saj na trgu ni niti pol toliko časa kot Si.mobil.
rolleyes-1.gif

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:

tuš signala ni recimo na rudniku
grin1.gif

Lih prejle sem se peljal skoz rudnik in ni bilo nobenih težav.

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Citat:
b

Zakaj bi se trudil odkrivati toplo vodo ... KLIK

Zato ker tale tvoj link ni merodajen.
2122552-4G.JPG

Priponke

• 2122552-4G.JPG
    2122552-4G.JPG
    61,1 KB · Ogledi: 205

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Citat:
b

Zakaj bi se trudil odkrivati toplo vodo ... KLIK

Zato ker tale tvoj link ni merodajen.

Ja, verjetno bo borovnica in dva telefona, s katerimi bo "meril omrežja", ultimativni test omrežji obeh operaterjev in bo enkrat za vselej rešil to epsko vprašanje in to na celih 3 do 5 mikrolokacijah ter dveh odsekih avtoceste...
rolleyes-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
borovnica rabi informacijo za sebe,.. da vidim kolk Tušmobilov PR prikraja resnico,.. telefon imam sabo v torbici in vsake toliko pogledam nanj,.. da vidim kje smo,..
Drugače pa mi je že na osnovi komentarjev na FB jasno kje so, pa tudi nekaj zaposlenih poznam, ki imajo za osnovni telefon si.mobilovo naročnino,..
b

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
borovnica rabi informacijo za sebe,.. da vidim kolk Tušmobilov PR prikraja resnico,.. telefon imam sabo v torbici in vsake toliko pogledam nanj,.. da vidim kje smo,..
Drugače pa mi je že na osnovi komentarjev na FB jasno kje so, pa tudi nekaj zaposlenih poznam, ki imajo za osnovni telefon si.mobilovo naročnino,..
b

Govorimo o kvaliteti omrežji v generalnem za celotno državo, kajne? V nasprotnem primeru lahko vsak zase vleče ven lokacije, ki so za enega ali drugega bolj ugodne in na koncu spet pridemo ven z neverodostojnimi podatki. Če govorimo o kvaliteti celotnih omrežji, je omenjeni link zelo kredibilen, saj vsebuje statistično dovolj velik vzorec in je tako veliko bolj verodostojen podatek za primerjavo omrežji kot "borovnica, ki potrebuje podatek zase, bo meril "nepristransko" in bo potem vedel kaj je črno in kaj belo".

Po tem takem lahko pogledamo rangiranje omrežji v državi, ki temeljijo na nekih kredibilnih statističnih vzorcih in tudi kažejo na logične podatke o rangiranju omrežji operaterjev.

Še enkrat, ne nasprotujem dejstvu, da je Si.mobilovo omrežje boljše od Tušmobilovega. To logično izhaja iz dejstev, kot so čas na trgu, količina denarja, ki je bil lahko vložen v omrežja, ... Dejstvo je, da tudi Si.mobil ima velike probleme z omrežjem in je še daleč od določenih omrežji v tujini, poanta mojega posta ni v tem. Ne bom je ponavljal, ker verjamem, da si razumen in razmeroma dobro razgledan, vedno bolj jasno pa mi je, da ima novi general v Si.mobilu prekleto prav ko meni, da se starega psa ne da naučiti novih trikov.

Poanta mojega posta je, želiš to priznati ali ne, si se sam pozicioniral kot (ne)uradni predstavnik Si.mobila na tem forumu in kot tak je tvoja komunikacija z vašimi trenutnimi, še pomembneje pa potencialnimi BODOČIMI strankami, neprimerna. Jaz bi si na tvojem mestu v podpis dodal: "Moji posti odražajo moje osebno mnenje in na nikakršen način ne predstavljajo podjetja, v imenu katerega (ne)uradno komunuciram na tem forumu".
2122629-omrezjavSLO.jpg

Priponke

• 2122629-omrezjavSLO.jpg
    2122629-omrezjavSLO.jpg
    50,5 KB · Ogledi: 214
Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
igor24 nisem predstavnik Si.mobila in nisem s strani firme pooblaščen ali izbran kot zastopnik.
moje delo je samoiniciativno pomagati Si.mobilovim trenutnim in eventuelnim bodočim uporabnikom.
vsa mnenja, ki jih izražam niso mnenja Si.mobila,..
težko pa poslušam nekaj v stilu enakosti Tuševega in Si.mobilovega omrežja saj preprosto ni res,..ne zanikam pa tudi tega, da imamo kdaj smolo z omrežjem tudi pri nas,..saj je nenazadnje Borovnica praktično predmestje Ljubljane,.. Telekom ima LTE, Tušmobil 3G, Si.mobil pa zgolje Edge,..a tudi to se bo v kratkem spremenilo,..
b

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Uporabniki te ne vidijo tako in tudi sam si se hote ali nehote tako pozicioniral ... Posledično bi bilo primerno z ljudmi komunicirati malo bolj profesionalno. Pa brez zamere, mišljeno je predvsem kot dobronameren nasvet.
2122814-simobil1.png

Priponke

• 2122814-simobil1.png
    2122814-simobil1.png
    84,5 KB · Ogledi: 219
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.