Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
borovnica rabi informacijo za sebe,.. da vidim kolk Tušmobilov PR prikraja resnico,.. telefon imam sabo v torbici in vsake toliko pogledam nanj,.. da vidim kje smo,..
Drugače pa mi je že na osnovi komentarjev na FB jasno kje so, pa tudi nekaj zaposlenih poznam, ki imajo za osnovni telefon si.mobilovo naročnino,..
b
Govorimo o kvaliteti omrežji v generalnem za celotno državo, kajne? V nasprotnem primeru lahko vsak zase vleče ven lokacije, ki so za enega ali drugega bolj ugodne in na koncu spet pridemo ven z neverodostojnimi podatki. Če govorimo o kvaliteti celotnih omrežji, je omenjeni link zelo kredibilen, saj vsebuje statistično dovolj velik vzorec in je tako veliko bolj verodostojen podatek za primerjavo omrežji kot "borovnica, ki potrebuje podatek zase, bo meril "nepristransko" in bo potem vedel kaj je črno in kaj belo".
Po tem takem lahko pogledamo rangiranje omrežji v državi, ki temeljijo na nekih kredibilnih statističnih vzorcih in tudi kažejo na logične podatke o rangiranju omrežji operaterjev.
Še enkrat, ne nasprotujem dejstvu, da je Si.mobilovo omrežje boljše od Tušmobilovega. To logično izhaja iz dejstev, kot so čas na trgu, količina denarja, ki je bil lahko vložen v omrežja, ... Dejstvo je, da tudi Si.mobil ima velike probleme z omrežjem in je še daleč od določenih omrežji v tujini, poanta mojega posta ni v tem. Ne bom je ponavljal, ker verjamem, da si razumen in razmeroma dobro razgledan, vedno bolj jasno pa mi je, da ima novi general v Si.mobilu prekleto prav ko meni, da se starega psa ne da naučiti novih trikov.
Poanta mojega posta je, želiš to priznati ali ne, si se sam pozicioniral kot (ne)uradni predstavnik Si.mobila na tem forumu in kot tak je tvoja komunikacija z vašimi trenutnimi, še pomembneje pa potencialnimi BODOČIMI strankami, neprimerna. Jaz bi si na tvojem mestu v podpis dodal: "Moji posti odražajo moje osebno mnenje in na nikakršen način ne predstavljajo podjetja, v imenu katerega (ne)uradno komunuciram na tem forumu".