Novo pri Tušmobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Pri Tušmobilu plačaš za nacionalni roaming tako ceno, da slučajno na koncu ne plačaš 50+ € računa ...
Drobni tisk pa izgleda nekako takole:
*
**
(zvezdice zvestobe)
smile-1.gif

ko smo ravno pri pravilih:
http://www.tusmobil.si/uploads/docs/pogoji/NAROČNIŠKI%20PAKETI/PPR%20SVETOVNI%20PREMIUM.pdf

No, pa ne bi preveč
smile-1.gif

Tako ceno, da doplačaš 2,90€ na mesec za nacionalni roaming, oz. si to vključiš, če to uporabljaš.

Glede pravil pa se mi ne zdi nič novega pretresljivega, ker tisti 1GB v roku treh mescev smo itak že omenili.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Borovnica: zanimivo, meni pa se je TM izkakal kot super konkurenčen in prilagodljiv operater. Se strinjam glede SPPjev.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Lahko da so se kaj spremenili,..kakšno leto ne delam z njimi,..na Apeku je bilo slišati marsikaj, tudi znanci so bolj kot ne tarnali pa sem jih z veseljem povabil k nam in so zadovoljni,.. Je pa res da so bili nekateri zadovoljni tudi pti TM.
b

Macola20

Pripravnik
17. sep 2007
286
2
18
ksz

povezavi s tem novim paketom me zanima, če pozna kdo kakšen app za Android, ki ti samodejno izbere operaterja, ki ga predhodno nastaviš? Da ni potrebno ročno izbrat "pravega" operaterja.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
Dvomim da ti bo app kaj pomagal, sploh če imaš ics oz novejši sistem, kajti tam mora biti app sistemski (se ga da spremeniti z TitaniumBackupPro), da lahko šari po network nastavitvah, vključno z apn.

Na nekaterih verzijah 4.2.2 in 4.4 imaš pod mobile networks opcijo preffered networks, kjer vpišeš prednostna omrežja.
Npr simobil ima MCC/MNC oznako 293/40, tuš 293/70, mobitel 293/41 in tako dalje.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_country_code

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Sam nobene aplikacije ne poznam, ki bi to omogočala. Je pa tak, da je vredu met avtomatsko izbiranje omrežij in ti TM izbere tisto omrežje, ki je v tisti državi njihov partner. Ta steering je zelo uspešen, trenutno je pri 98%.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
950
91
28
Ljubljana
KSZ

Kmalu mi poteče prva vezava pri TM. Zanima me kako je s temi dokupljenimi podatki, ki sem jih moral vzeti ob podpisu ankesa za telefon? Se dokupljene enote po dveh letih avtomatično brišejo, ali je potrebno odjaviti dodatno storitev pod aneksom?

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.308
4.125
113
Meni omogoča Prestigio nastavitev prednostnih omrežij.Ko to nastaviš se zapiše na SIM kartico in potem dela v vseh Android telefonih.
Sem si za Nemčijo nastavil prednostno T mobile

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
KSZ

Kmalu mi poteče prva vezava pri TM. Zanima me kako je s temi dokupljenimi podatki, ki sem jih moral vzeti ob podpisu ankesa za telefon? Se dokupljene enote po dveh letih avtomatično brišejo, ali je potrebno odjaviti dodatno storitev pod aneksom?

Ti podatki so zgolj bonus, ker si plačeval kredit in seveda ti zdaj ta bonus gre.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
KSZ

Ti podatki so zgolj bonus, ker si plačeval kredit in seveda ti zdaj ta bonus gre.

Točno tako, ko ti preteče vezava se skupaj s to opcijo, ki si jo kupil, prekinejo tudi enote, ki jih nimaš več na voljo. Ko kupiš nov telefon z novo opcijo dobiš nove enote.

Mimota

Pripravnik
12. okt 2011
95
0
6
Sem zasledila, da MINGL deli sedaj BONbončke (bon za 120€ za nakup telefona). Ve kdo kaj več o tem?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.