Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Ne skrbi za moje,..4x tedensko nogomet in 2x tedensko tekme uničijo voljo do dolgega igranja igric,..mi je pa ok da sta imela vsak svoj soliden telefon,.. eden ga je izgubil in ga zaenkrat ne bo deobil novega,..da bo vedel za drugič,..
zdaj pa s to temo zaključujem ker je vseeno novo pri tušu,..
b

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Na Avtocesti Maribor - Murska Sobota tudi ena nova UMTS 900 (na obstoječi NE1570).

Ja kdo pa misliš, da se je mimo peljal
wink-1.gif

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Sej če ne bi nadgrajevali omrežja bi se pa ljudje bunili in pritoževali, da je omrežje slabo. Svašta srečaš v tej naši državi...

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Otrok bi bil po moje dokaj zaostal, če do 12 tega leta sploh ne bi znal uporabljati računalnika in telefona.

Prav je, da starši poskrbijo, da se otroke nauči varne uporabe računalnika in telefona.

Nečakinja je do zdaj imela star nepametni telefon, v parih letih ga je malo obtolkla ampak še dela.
Zdaj je pa po mojem že čas, da dobi pametni telefon s katerim bo lahko počela že mnogo več, čez par let pa še kaj boljšega in bo takrat spet vesela.

Še bolje, če ne bo delal res odlično ga vsaj uporabljala ne bo cele dneve ampak samo za pomembnejše stvari.

Sam sem tudi najprej dobil Mobičuka in bil potem zelo vesel, ko sem dobil Mobisovo, ki je že podpirala ne samo prikaz številke ampak tudi že imen iz imenika, zgodovino klicev in za bonus še FMradio...

Če takoj dobiš vse najboljše potem sploh ni nobenega navdušenja ob naslednji novi zadevi.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Sej če ne bi nadgrajevali omrežja bi se pa ljudje bunili in pritoževali, da je omrežje slabo. Svašta srečaš v tej naši državi...

Je pa res, da jim obveščanje javnosti glede tega ZELO šepa, informacije o nadgradnjah, izpadih itd. so zelo redke na spletni strani, na FB napišejo samo, ko kak uporabnik napiše, da ima težave... Pa tudi pohvalit se ne znajo, recimo ''postavili smo oddajnik tu in tu'', če bi jaz delal v njihovem PR, bi to na veliko oglaševal, še kake reklamne letake bi na tistem območju razdelil
tongue-1.gif

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:

Je pa res, da jim obveščanje javnosti glede tega ZELO šepa, informacije o nadgradnjah, izpadih itd. so zelo redke na spletni strani, na FB napišejo samo, ko kak uporabnik napiše, da ima težave... Pa tudi pohvalit se ne znajo, recimo ''postavili smo oddajnik tu in tu'', če bi jaz delal v njihovem PR, bi to na veliko oglaševal, še kake reklamne letake bi na tistem območju razdelil
tongue-1.gif

Če bi bili mediji neodvisni in bi morali poročati o vsem potem bi bilo to lažje, tako pa ti lahko jaz iz prve roke povem, da imaš določene medijske hiše, ki jih boš težko prepričal da kaj objavijo, drugi spet favorizirajo enega, drugi spet drugega. Tako jim preostane le facebook in pa lastna spletna stran, kar je po moji oceni dovolj. Pa saj tudi Telekom in Simobil ko sta imela težave, tega nista javila javnosti, ampak šele potem ko se je folk začel bunit.

Kar se pa hvaljenja tiče pa je boljše da ga je manj kot pa preveč. Ker to je včasih lahko tudi negativno. Sej se spomniš zgodbe o najboljšem omrežju ne?

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa ne mislim medije, mislim samega operaterja. Zgradijo nov oddajnik, pa nikjer ne najdeš informacije ''pokrili smo območje XY, preizkusite nas'' ali nekaj takega. Še posebej bi lahko to veljalo za njih, kjer nekateri večji kraji še pred kratkim niso bili pokriti, pa to ostane ljudem v zavesti, kao ''saj Tuš nikjer ne lovi''.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa ne mislim medije, mislim samega operaterja. Zgradijo nov oddajnik, pa nikjer ne najdeš informacije ''pokrili smo območje XY, preizkusite nas'' ali nekaj takega. Še posebej bi lahko to veljalo za njih, kjer nekateri večji kraji še pred kratkim niso bili pokriti, pa to ostane ljudem v zavesti, kao ''saj Tuš nikjer ne lovi''.

Ja se strinjam s tabo
smile-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Kak pa se s SI info poidenksira nove postaje? Men samo pokaže, na katero sem prijavljen...

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Kak pa se s SI info poidenksira nove postaje? Men samo pokaže, na katero sem prijavljen...
To ti misliš, da se ti samo prikaže.
smile-1.gif

SI Info kliče mojo bazo, da pridobi podatke o bazni postaji. Hkrati pa tudi preverja če gre za novo bazno postajo (sporoči meni ali samodejno nadgradi bazno v bazi). Nove GSM, UMTS in LTE bazne vnašam ročno (potrdim če so res nove). Če pa uporabnik preko aplikacije indeksira GPRS; EDGE, HSPA ali HSPA+ pa praktično uporabnik sam popravi podatek v bazi
wink-1.gif

Iz te baze se črpajo podatki za SI Info ter za SI Zemljevide.

Zadaj se skriva administracija:

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
A tako:) Sej sem mislil, da je kaj podobnega, ker brez vklopljenih podatkov ne pokaže info o bazni (mi včeraj na Dolenjskem ni delalo na M@ omrežju).
Kaj je kaka možnost, da bi bil nekje objavljen ta seznam novih baznih postaj? Ali na aplikaciji ali na netu (ker operaterji, konkretno Tusmobil) tega nimajo nikjer objavljenega.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.