Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jeln

Pripravnik
3. mar 2012
52
0
6
Pa je MX3 vreden nakupa? Odločam se med Moto G in tem. Po specifikacijah ga MX3 poseka, ampak sem malo v dvomih glede delovanja zaradi slabih izkušenj s takrat aktualnim kitajcem Huawei Ideos X5?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jaz sem ga kupil zaenkrat dela dobro bse laufa na njem sem pa nezahteven uporabnik in nekih posebnih programov niti ne uporabljam. Malo sem igrice 3d sprobal delajo google play dela vse slovenscina je baterija je tako za 2 dni priblizno. Zvok in ostalo tudi stima kvaliteta izdelave izgleda kvalitetna.

Za normalnega uporabnika dober mobitel ce pa neke programe gor dajes in podobno pa nevem.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Jeln pravi:
Pa je MX3 vreden nakupa? Odločam se med Moto G in tem. Po specifikacijah ga MX3 poseka, ampak sem malo v dvomih glede delovanja zaradi slabih izkušenj s takrat aktualnim kitajcem Huawei Ideos X5?

Izdelan je precej kvalitetno, nekje na nivoju Samsunga, za HTC-jem malo zaostaja (One, M8...). Res je, kot se hvalijo, da odlično lovi signal, v primerjavi s One S precej bolje lovi signal, tako 2G in 3G.

Minus je kar precejšnja poraba baterije, v eni uri zna skurit 10-15% baterije, tudi če nič ne počneš s telefonom. Nisem še sprobal KitKat (uradno ni še zunaj, samo testna verzija), tam naj bi bila poraba baterije precej boljša. Sem naložil Easy Batter Saver in je sedaj poraba v mejah normale.

OS je precej spremenjen Android, sem se kar privajal na njega. Veliko rešitev ima boljših kot stock android, nenavadna je odsotnost ''app drawerja'', saj imaš vse aplikacije na osnovnem zaslonu, jih je treba pač premaknit na kak drug ekran zraven ''home screena''. Ima tudi samo en gumb kot iPhoni, ampak ni nekih težav, ker se v programih prikaže vrstica za back in nastavitve.

Na splošno sem precej zadovoljen z njim, ni mi žal, da sem ga vzel. Če bo imel kdo kakšno vprašanje pa naj samo reče.

dadooo

Pripravnik
25. apr 2010
74
1
8
Zanimivo, da imam na iPhonu omogočen LTE, sicer se noče povezat ker ga takoj vrže ven, ampak nekam se premika
smile-1.gif

2089973-IMG_0600.PNG

Priponke

• 2089973-IMG_0600.PNG
    2089973-IMG_0600.PNG
    106,6 KB · Ogledi: 176

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Se kar bojim če bo Tušmobil kdaj ponduil LTE. Že zdaj niso sposobni zagotoviti, da bi njihove storitve delovale, kot bi morale. Sej najbolje je nekaj ponudit za nizko ceno, potem pa tak predpostavljajo, da ne boš mogel tega izkoristit.
Ravno danes, me kliče iz TM en gospodič, ker mi čez 14 dni poteče vezava za popust. Tak sem ga nahrulil, da sem si mogo potem 5 čikov v gobec stlačit hkrati. Sem mu reko, da če v roku 14 dneh ne porihtajo bazne na Ljubečni ( sem jim že o tem pisal pred meseci, pa še do danes ni popravljeno), da grem h takemu ponudniku, ki je dražji ampak bom vsaj imel možnost izkoristit zakupljene količine.

roblek007

Pripravnik
19. apr 2009
228
3
18
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Se kar bojim če bo Tušmobil kdaj ponduil LTE. Že zdaj niso sposobni zagotoviti, da bi njihove storitve delovale, kot bi morale. Sej najbolje je nekaj ponudit za nizko ceno, potem pa tak predpostavljajo, da ne boš mogel tega izkoristit.
Ravno danes, me kliče iz TM en gospodič, ker mi čez 14 dni poteče vezava za popust. Tak sem ga nahrulil, da sem si mogo potem 5 čikov v gobec stlačit hkrati. Sem mu reko, da če v roku 14 dneh ne porihtajo bazne na Ljubečni ( sem jim že o tem pisal pred meseci, pa še do danes ni popravljeno), da grem h takemu ponudniku, ki je dražji ampak bom vsaj imel možnost izkoristit zakupljene količine.

OFF: Odraz slovenske kulture, negativizma in ozkoglednosti.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Vem, da na marketingu niso nič krivi, ampak ti dvigne pritisk, ko ti še hočejo dobesedno zlezt v rit. Jezi me to, ker nekaj ponujajo in reklamirajo pa potem tega ne morejo zagotavljat. Sam dobivam občutek, da se zadnje leto Tušmobilu je*e za omrežje. Do kakega marca letos sem bil z TM zadovoljen, potem pa kot bi odrezal me zafrkava internet. Ne more se na več lokacijah hkrati poslabšati signal ali pa je to res naključje oz. sem menjal tri mobitele vmes, pa 4 USB modeme, pa so zgleda vsi za en ku*c.

Nazadnje urejeno:

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.308
4.124
113
Citat:
Uporabnik dadooo pravi:
Zanimivo, da imam na iPhonu omogočen LTE, sicer se noče povezat ker ga takoj vrže ven, ampak nekam se premika
smile-1.gif

kaj pa je to EU internet na i fonu

dadooo

Pripravnik
25. apr 2010
74
1
8
Predvidevam da je to za roaming samo v EU kjer so cene pač povsod enake, v drugih državah, ki niso v EU ti ne bo šel v roaming.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Vem, da na marketingu niso nič krivi, ampak ti dvigne pritisk, ko ti še hočejo dobesedno zlezt v rit. Jezi me to, ker nekaj ponujajo in reklamirajo pa potem tega ne morejo zagotavljat. Sam dobivam občutek, da se zadnje leto Tušmobilu je*e za omrežje. Do kakega marca letos sem bil z TM zadovoljen, potem pa kot bi odrezal me zafrkava internet. Ne more se na več lokacijah hkrati poslabšati signal ali pa je to res naključje oz. sem menjal tri mobitele vmes, pa 4 USB modeme, pa so zgleda vsi za en ku*c.

A bejš bejš, kot da to ne počnejo tudi drugi. Je pa res da so pri TM čez poletje veliko nadgrajevali omrežje, je bil zagotovo tudi to vzrok (Koroška, Gorenjska, Posavje ...)

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.222
1.726
113
40
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Tuš mora v zahodni Sloveniji net porihtat pa bo vse OK...3G samo v Kopru, Postojni in Gorici...ejej...

Porocam da so se stvari opazno izboljsale na obmocju Divace, Kozine in naprej proti Kopru!
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.