Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik map pravi:
Ah ostajam na najbližji 1500 (po 1500 vsega). Zame je isto kot neomejeno, pa še 1500 MB podatkov je glede na 1giga na PREMIUM L. Cena ista.

Na premiun L je 5 GB podatkov in ne 1 GB
wink-1.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
A ce jo mam samo vzgano in tud net, je pa aktivno ne gledam, se podatki oo novih vseeno prenesejo?

Ne, mora bit odprta. Sem SvetIdej-u že pravil naj naredi verzijo za tiste, ki radi iščemo nove, da bi že sam widget pošiljal podatke.
bo do konca tedna
aplauz.gif
Nova verzija na Google Playu. Bo čez kako uro do treh bila na voljo za dolpoteg.
wink-1.gif
V nastavitvah je kljukica za omogočitev interneta na pripomočku.

Uporabna_Stran

Pripravnik
25. nov 2011
410
0
16
S to goro slovenskih izrazov si povzročil celo zmedo, še dobro, da sem iz konteksta ugotovil, da je Widget pripomoček.
smile-1.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Pa ne mislim medije, mislim samega operaterja. Zgradijo nov oddajnik, pa nikjer ne najdeš informacije ''pokrili smo območje XY, preizkusite nas'' ali nekaj takega. Še posebej bi lahko to veljalo za njih, kjer nekateri večji kraji še pred kratkim niso bili pokriti, pa to ostane ljudem v zavesti, kao ''saj Tuš nikjer ne lovi''.

Lahko bi se bolje potrudili ja, vendar sedaj medijsko objavljat za vsako posamezno bazno postajo je ne smisel za medija, zato ponavadi objavijo kvartalno ali pa polletno koliko baznih imajo postavljenih.

Drugače pa vsem uporabniko s konca, kjer je postavljena nova bazna postaja pošljejo sms, da je nova bazna v njihovi okolici bila postavljena
wink-1.gif
.

Lp.

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
588
8
18
Joj, ko mi grejo na živce taki nerealni zemljevidi pokritosti.
Podčetrtek, Olimje .. vse čudovita zelena... v realnosti pa 0!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik lithium pravi:

Tisto svetlo zeleno moreš 'odštet', samo temnejše zelena je dejansko signal, enako pri UMTS zemljevidu.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik lithium pravi:

Sej ostali operaterji nimajo čist nič drugače pobarvane zemljevide, jaz tam kjer se gibam je stanje kar realno. Moraš pa vedet, da ima Tušmobil edini ki ti omogoči 7-dnevno testno obdobje in se lahko sam prepričaš kako je z omrežjem!

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
588
8
18
Ostala dva operaterja imata na omenjenih lokacijah poln 2G in 3G signal, torej lahko imata tam tudi pobarvane zemljevide.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Citat:
Uporabnik lithium pravi:

Moraš pa vedet, da ima Tušmobil edini ki ti omogoči 7-dnevno testno obdobje in se lahko sam prepričaš kako je z omrežjem!

Zopet zavajanje uporabnikov. Še zdaleč ni edini ki to ponuja, kvečjemu zadnji ki je to ponudil. Pozanimaj se predno kaj napišeš.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:

Moraš pa vedet, da ima Tušmobil edini ki ti omogoči 7-dnevno testno obdobje in se lahko sam prepričaš kako je z omrežjem!

Zopet zavajanje uporabnikov. Še zdaleč ni edini ki to ponuja, kvečjemu zadnji ki je to ponudil. Pozanimaj se predno kaj napišeš.

[/QUOTE]

Ja valda ja!

sandichamp

Fizikalc
10. avg 2007
479
29
28
V apartmajih v zgornjem nadstropju sem lahko govoril na balkonu. Na kopališčih sem tudi lahko govoril. Prenos podatkov je pa res bolj žalost.

LP Sandi

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Nekaj 'eksotike' v ponudbi Tušmobila:

Meizu MX3
http://www.tusmobil.si/mobilni-telefoni/meizu-mx3?psoId=55105

Tale bo kar odlična ekzotika
zmaga.gif
v rangu OPPO ter Oneplus One model telefona iz Kitajske poleg seveda Xiomi proizvajalca.

Huaweii tukaj cenovno zaostaja glede na ponujeno za zgoraj navedene proizvajalce
wink-1.gif
.

Zunaj je že MX4 in bo zelo kmalu dobavljiv v Evropi;

KLIK

Lp.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.