Citat:
Uporabnik map pravi:
Ah ostajam na najbližji 1500 (po 1500 vsega). Zame je isto kot neomejeno, pa še 1500 MB podatkov je glede na 1giga na PREMIUM L. Cena ista.
Na premiun L je 5 GB podatkov in ne 1 GB
Citat:
Uporabnik map pravi:
Ah ostajam na najbližji 1500 (po 1500 vsega). Zame je isto kot neomejeno, pa še 1500 MB podatkov je glede na 1giga na PREMIUM L. Cena ista.
Nova verzija na Google Playu. Bo čez kako uro do treh bila na voljo za dolpoteg.Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
bo do konca tednaCitat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
A ce jo mam samo vzgano in tud net, je pa aktivno ne gledam, se podatki oo novih vseeno prenesejo?
Ne, mora bit odprta. Sem SvetIdej-u že pravil naj naredi verzijo za tiste, ki radi iščemo nove, da bi že sam widget pošiljal podatke.
Citat:
Pa ne mislim medije, mislim samega operaterja. Zgradijo nov oddajnik, pa nikjer ne najdeš informacije ''pokrili smo območje XY, preizkusite nas'' ali nekaj takega. Še posebej bi lahko to veljalo za njih, kjer nekateri večji kraji še pred kratkim niso bili pokriti, pa to ostane ljudem v zavesti, kao ''saj Tuš nikjer ne lovi''.
Citat:
Uporabnik lithium pravi:
Joj, ko mi grejo na živce taki nerealni zemljevidi pokritosti.
Podčetrtek, Olimje .. vse čudovita zelena... v realnosti pa 0!
Citat:
Uporabnik lithium pravi:
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Citat:
Uporabnik lithium pravi:
Moraš pa vedet, da ima Tušmobil edini ki ti omogoči 7-dnevno testno obdobje in se lahko sam prepričaš kako je z omrežjem!
Citat:
Moraš pa vedet, da ima Tušmobil edini ki ti omogoči 7-dnevno testno obdobje in se lahko sam prepričaš kako je z omrežjem!
Citat:
Uporabnik lithium pravi:
Citat:
Nekaj 'eksotike' v ponudbi Tušmobila:
Meizu MX3
http://www.tusmobil.si/mobilni-telefoni/meizu-mx3?psoId=55105