Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Če je ne bi imel pol tebi nebi izpisalo kje se nahaja bazna postaja
wink-1.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
to se vse avtomatsko sinhronizira. Vse je v realnem času. Samo zemljevidi se osvežujejo na 1 uro ali 1 dan. Se več ne spomnim. Pač omejitev Googla.

Načeloma ko nekdo prek aplikacije poindeksira nekaj novega je naslednjo sekundo že vidno na zemljevidih.

Tole sem pa jaz kot kaže poindeksiral.
wink-1.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
ksz

Dobil danes info. da bodo od jutri novi paket pr TM in da bodo GSM naprave cenovno zelo ugodne v teh paketih.

Da vidimo
cheer.gif

P.S. Mogoče že kdo ve kaj o tem?

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Si bom ob priliki vzel mal casa za to.
A karta pokritosti se pa samo obcasno na novo nardi, ne ob vsaki novi bazni, a ne?
No unga zemljevida sprememb pa do zdej nisem zasledil. Sem kot kaze vceri ko sem mel vzgano aplikacijo dal podatke za dve novi pri Velenju;)
A ce jo mam samo vzgano in tud net, je pa aktivno ne gledam, se podatki oo novih vseeno prenesejo?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
A ce jo mam samo vzgano in tud net, je pa aktivno ne gledam, se podatki oo novih vseeno prenesejo?

Ne, mora bit odprta. Sem SvetIdej-u že pravil naj naredi verzijo za tiste, ki radi iščemo nove, da bi že sam widget pošiljal podatke.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Ja in velja samo če si v omrežju Tušmobil če pa si na Mobitelovem signalu pa se vse dodatno plača..

drobni tisk:
Ponudba je namenjena novim naročnikom, obstoječi naročniki z veljavnim aneksom pa se o načinu prehoda lahko informirajo na prodajnih mestih. Vključene količine storitev veljajo v radijskem omrežju Tušmobila (prikaz omrežja: Tusmobil), storitve opravljene iz radijskega omrežja ponudnika nacionalnega gostovanja (prikaz omrežja: Tusmobil Mobitel ali znak za gostovanje) in storitve po porabi vključenih količin v radijskem omrežju Tušmobila se obračunajo dodatno po Ceniku. Za pakete PREMIUM veljajo Posebni pogoji naročniških paketov "PREMIUM", ki med drugim določajo, da se hitrost prenosa podatkov v paketu PREMIUM XL v radijskem omrežju Tušmobila po porabljenih 25GB prenosa podatkov omeji na največ 128 kbit/s. Vključenih količin paketov ni mogoče porabiti za klice in druge storitve (SMS, MMS, prenos podatkov; skupaj s klici "storitve") na posebnih in komercialnih številkah, ali storitve, ki so prejete ali vzpostavljene iz tujine ali klice v tujino. Prenos podatkov v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja se obračuna posebej. Cene terminalov v naročniških paketih veljajo ob sklenitvi aneksa za razširjeni paket z Opcijo za obdobje vezave, kot je to navedeno ob terminalu. Z izbiro Opcije se naročniku za določeno naročnino dopolni mesečna količina zakupljene količine prenosa podatkov, in obenem omogoči določena višja stopnja popusta za terminal ali akcijsko blago kot je ta na voljo v razširjenem paketu brez Opcije. Natančna pravila obračunavanja in porabe so opisana v Ceniku, na spletni strani www.tusmobil.si, ter dostopna na brezplačni telefonski številki 080 700 700 ter v vseh poslovalnicah Tušmobila. Ponudba velja do spremembe ali preklica. Vse cene vključujejo DDV. Ob sklenitvi naročniškega razmerja se naročniku obračuna enkratni strošek priključnine v višini 12 EUR.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Sej tudi če doplačaš 2,90€ za nacionalni roaming je tale ponudba še vseeno boljša
smile-1.gif
Odtehta teh 5 GB...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Ja vem da lahko doplačaš sam kaj ti to pomaga teh 5 GB če na določenih mesti je komaj HSPA ki komaj kam gre... Recimo pri meni doma je samo HSPA ki je ne uporaben in pol ni teorije porabit teh 5 GB..

Ne rečem odlični paketi sam kar se tiče prenos podatkov pa je porazno..Vsaj kar je baznih v moji bližini..
wink-1.gif

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Ja vem da lahko doplačaš sam kaj ti to pomaga teh 5 GB če na določenih mesti je komaj HSPA ki komaj kam gre... Recimo pri meni doma je samo HSPA ki je ne uporaben in pol ni teorije porabit teh 5 GB..

Ne rečem odlični paketi sam kar se tiče prenos podatkov pa je porazno..Vsaj kar je baznih v moji bližini..
wink-1.gif

Jaz teh težav na srečo v veliki večini nimam...

pikapoka07

Pripravnik
6. dec 2013
212
3
18
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Sej tudi če doplačaš 2,90€ za nacionalni roaming je tale ponudba še vseeno boljša
smile-1.gif
Odtehta teh 5 GB...

Samo tudi če doplačaš za nacionalni roaming, to ne velja za prenos podatkov?
Citat:
Tuš Dodan prenos podatkov velja le za prenos podatkov znotraj Slovenije iz Tušmobilovega lastnega radijskega omrežja (prikaz omrežja: TUSMOBIL). +Nacionalno gostovanje omogoča uporabo dodeljenih količin storitev znotraj izbranega paketa (klici, SMS in MMS) v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Evo Novi Premium paketi so prihodnost Mobilne telefonije. Neomejeni SMSi in klici postajajo vedno bolj zastonj(10€ v teh paketih zaenkrat). Potem pa so paketi nanizani kar preprosto po internetni porabi.

Simpl:) Zraven so še ukinili vse ostale pakete z izjemo Free5 in Brez, ker z temi novimi paketi ostali nimajo več smisla.

1.9€ za SIMko še v tabletu je pa itak majka v teh cajtih.

Nazadnje urejeno:

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:

Ne, mora bit odprta. Sem SvetIdej-u že pravil naj naredi verzijo za tiste, ki radi iščemo nove, da bi že sam widget pošiljal podatke.
bo do konca tedna
aplauz.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Ah ostajam na najbližji 1500 (po 1500 vsega). Zame je isto kot neomejeno, pa še 1500 MB podatkov je glede na 1giga na PREMIUM L. Cena ista.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.