BYD Yangwang U7

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.462
6.694
113
Klošar si napisal ja, sori, ker sem narobe prebral. Malo mi je želodec pač obračalo od tvojega primitivizma in sem spregledal ozirma narobe prebral. Se ti globoko opravičujem, in ne bom šel na tvoj nizki nivo zmerjanja.

• Haha
Reactions: jest5

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.035
1.086
113
V redu je mozak, dej se spakirej ja. Najbols. K se blamiras kokr se lahko. Pa obvezno se nared zrtev, nekaj kar tvoja sorta obvlada v nulo. Da bi napisal kdo ti zajtrke pa dohtarja placuje se pa zelodec obraca, hehe. Si tud tam kaj narobe prebral najbrz? Glumac. Vazno da pade novec v zep, kako fejst drzava :valjamse:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.462
6.694
113
1744827120535.png

:valjamse:

• Haha
Reactions: Najbolji

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.118
476
83
45
dolenska
Kje so šefi foruma, da bi tele majstre mal ohladil, ker je komunikacija mal za na 24kur.
Na temo
Pred 15 leti smo spoznaval CF moto v atv svetu. En jajc kitajc. Počasa se je popravljal. Kaj kmalu so po YT dokazoval, da so boljši kot Can am. Seveda so bili. Can am en stroj, cofokotov 10, da so bili enaki v zdržljivosti. Vozne lastnosti pa ne bomo komentiral. Kaj je sedaj? Skoraj vsak kmet ima 500 kubičenga za fjakat se po selu. Dobijo dele, stroji delajo in na terenu, ko se afnajo gredo.
Po moje bo kitajc vzdrževal nekaj firm, jih silil v ospredje in delal dobro. Mogoče malo pretiravajo mogoče je res sam dejstvo je, da so v razvoju bistveno pred EU. Evropa, stara mama je zaspala. Ker, kam mečemo denar? V Ukrajino, v neke kolače, v neke ljudi, ki majo tiča pa bi raje sede scal, v cigane, ki so itak en hud mimosun, ....denar gre za vse traparije sam ne v razvoj. Evropa ima črno zgodovino. Recmo, da se je mal odkupila, ker je dost pomagala svetu v razvoju. Sam še vedno bi lahko bilo, kot je bilo v lepših časih. Pokopal jo je pohlep, pokopalo jo je leva politika. Mogoče bomo kmalu stradal in jedel "kitajske" šunke, ki se nardijo v laboratoriju. Tole kar mamo sedaj za šefe, to je skok v prepad.
Moj vidik, moje mnenje

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.035
1.086
113
Tocno tako je. Zabluzili smo, kardinalno.

Moje poste se lahko zbrise takoj, itak je samo nateravanje s napol pismenim papkom povrh vsega napol slepim, nepoucenem o osnovnem funkcioniranju drzave. Tak mi res ne bo pametoval o zadevi, o kateri se mu ocitno ne sanja. In ja, mal mi je vzdignu tlak. Kaj cem, alter.

• Ljubezen
Reactions: MrDaco

B81

22. jul 2007
38.660
11.608
113
Tocno tako je. Zabluzili smo, kardinalno.

Moje poste se lahko zbrise takoj, itak je samo nateravanje s napol pismenim papkom povrh vsega napol slepim, nepoucenem o osnovnem funkcioniranju drzave. Tak mi res ne bo pametoval o zadevi, o kateri se mu ocitno ne sanja. In ja, mal mi je vzdignu tlak. Kaj cem, alter.
hmm...vsak šef table "v službi ljudstva" bi ti dal vikend za tole...razen če dokažeš da si vzel Persen :evil:

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

luka51

Guru
16. avg 2007
14.852
6.145
113
Pred 15 leti smo spoznaval CF moto v atv svetu. En jajc kitajc. Počasa se je popravljal. Kaj kmalu so po YT dokazoval, da so boljši kot Can am. Seveda so bili. Can am en stroj, cofokotov 10, da so bili enaki v zdržljivosti. Vozne lastnosti pa ne bomo komentiral. Kaj je sedaj? Skoraj vsak kmet ima 500 kubičenga za fjakat se po selu. Dobijo dele, stroji delajo in na terenu, ko se afnajo gredo.
Ampak kak koli obračaš, ko je CF prilezel v ta rang kjer je zdaj ni več poceni :)

luka51

Guru
16. avg 2007
14.852
6.145
113
Bistvo je ze dolgo znano ampak enim vam se kr ni jasno. Kvaliteta iz kitajske ze doooooogo ni poceni. Zakaj bi avti bili kvalitetni in poceni?

• Všeč mi je
Reactions: sad

B81

22. jul 2007
38.660
11.608
113
No nihče še ni vozil kakšnega high tech kitajca 5+ let in naredil 100 k km, da bi potrdil kvaliteto ali pač?

• Všeč mi je
Reactions: novaa

sad

Guru
24. avg 2007
21.652
10.313
113
No nihče še ni vozil kakšnega high tech kitajca 5+ let in naredil 100 k km, da bi potrdil kvaliteto ali pač?
Zakaj bi pa to delal?
Če so pa tak pucen, da ga vsako leto menjaš za nov model. Če pa vmes obleko menjaš, te pa moraš še avto, da se barva ujema.