Vem, vem sem velikokrat v tistih koncihCitat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Ja prej je bilo glede tuša okoli Tržišča big0, tako da je ta bazna bila zelo podnujna.
Dugače bazna pri Mokronogu-Žalostna gora, ko je bil omogočen LTE konec septembra je delovala v testnem obdobju super(na eni črtici signala vlekel lte kot pri norcih)
Ne vem ali so kaj preusmerjali antene ali kaj
Ali ti slučajno vidiš tudi kam so usmerjene antene?
V Sevnici pa itak leti LTE
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Včeraj se mi je trikrat zaporedoma zgodilo v enem pogovoru, prej že večkrat po enkrat. Se pogovarjam in me ven vrže po kakih dveh ali treh minutah. Omrežje Tlelemach, telefon Huawei P8, večinoma med vožnjo, ampak mesto MB in okolica, kjer bi morala biti pokritost vsaj solidna.
Kaj je krivo?
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Včeraj se mi je trikrat zaporedoma zgodilo v enem pogovoru, prej že večkrat po enkrat. Se pogovarjam in me ven vrže po kakih dveh ali treh minutah. Omrežje Tlelemach, telefon Huawei P8, večinoma med vožnjo, ampak mesto MB in okolica, kjer bi morala biti pokritost vsaj solidna.
Kaj je krivo?
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Kateri telefon?
Citat:
Nujno obvestilo
06. december 2015
Telemach Mobil obvešča uporabnike, da je prišlo do delnega izpada omrežja na področju Štajerske, zaradi elektro del, ki bodo trajala predvidoma do 15h. Na voljo je nacionalni roaming. Hvala za razumevanje.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Še dobro da TS oddajniki ne potrebujejo elektrike, da lahko koristimo roaming.