Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zame niso bitni giga ampak minute v tujino. Koliko je dejanski strosek za operaterja klicanje v €U ? Sicer bom pa presaltal na bob ker zavajanja telekoma mam dovolj.
Pol leta brez naročnine in dodatnih 50 EUR pri nakupu mobitela Samsung Galaxy S9 ali S9+
Če ob nakupu mobitela Samsung Galaxy S9 ali S9+ hkrati podaljšate naročniško razmerje s paketi Dostopni A, B, C ali Neodvisni B, si zagotovite pol leta brezplačne naročnine. Izkoristite tudi ugodnost Staro za novo. Če katerikoli rabljen mobitel zamenjate za novi Samsung Galaxy S9 ali S9+, si zagotovite 50 EUR bonusa na ocenjeno vrednost vašega rabljenega mobitela. Ugodnost Staro za novo velja le za zasebne uporabnike. Več tukaj.
Če prav razumem pogoje TS, ob prekinitvi naročniškega razmerja zaradi spremenjenih pogojev oziroma naročnine je poleg rednih, že obračunanih obveznosti potrebno plačati še preostale obroke za mobilni aparat, ne pa tudi sorazmernega zneska predčasne prekinitve? Nisem prepričan, zato vprašam. Hvala.
Meni se podraži za 3 eur. Dostopni A +2 eur, druga številka +1 eur. Decembra pa ponovi vajo. Če prekinem, tudi mene zanima, če plačam samo obroke telefona, ali še delež ugodnosti, se pravi delež, kolko sem dobil telefon ceneje? BOB vabi !!!
Saj to je ze bilo x- krat napisano... oproscen si le placila stroska prekinitve razmerja... pogodbeno kazen za prekinitev aneksa za nakup opreme ali druge ugodnosti moras vseeno poravnati...
Aha. Do novembra imam aneks za iphone SE in do novembra 2019 aneks za iphone X. Novembra prekinem in plačam razliko za X in obroke, pa se rešim tega državnega lopova.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.