Citat:
Uporabnik stole pravi:
Mercedes tam so pa problemi z računi,če jih imaš več,če boš šel tja zahtevaj skupni račun,men se nekaj pobrkal,sem jim dokazoval z izpiski,pa na šalterju,naj mi napišejo,kolko sem dolžan,mi to dajo jaz vse plačam in naslednji mesec zopet dolg,ga plačam,naslednji mesec višek,položnica o,ooseveda nisem nič plačal,naslednja položnica račun za tekoči mesec in dolg za prejšnji mesec,tako da razmisli kaj bo bolš.
Imam jaz tudi telemach v hiši , sicer samo kabelsko dtv za starše. Tako da račun je res samo en ,in to kar nekako štima brez težav.
Imam pa tudi telemachovo revolucijo kot drugo številko ,vsaj dokler bo 10000 enot za 7 evrov. Tu pa so biseri.
Vsak mesec eni problemi ob ponovni aktivaciji. Pa gre ,pa ne gre...
Največja finta je , da če bi želel da vse nekako požene brez težav bi moral ponovno aktivacijo zagnati sekundo čez polnoč na datum .
Drugače žetakoj nekaj trga dodatno iz dobroimetja...
In vsaj zame je bilo ob teh datumih nekaj novega.
Zame je bilo vedno tako ,da če je nekje rečeno da nekaj velja do recimo desetega v mesecu , da je potem ta dan desetega še vključen v veljavnost. No tu pri telemachu ,vsaj pri revoluciji to ne velja. So mi razložili , da če piše da je veljavnost do desetega ,to v praksi pomeni da je račun veljave do devetega do 24.00 ure... In tako je desetega že paket izključen in veselo nabija stroške dokler je še kaj dobroimetja...
Avto tudi ,če je registriran do petega maja , je petega maja še cel dan registriran in se lahko voziš brez prekrška.
Ampak pri telemachu imajo pač za termin DO svojo razlago.
lp